Dodaj do ulubionych

Ale te baby są gooopie

13.05.19, 16:25
Ja przeczytałam cały wątek na Kochqnkach i jeden wniosek mi się nasuwa: ALE TE BABY SĄ GŁUPIE. 
Tak latać za facetem, w dodatku żonatym!!! Wypisywać smsy gdy on się miesiącami nie odzywa, bo próbuje zerwać z kochanicą, lecieć z wywieszonym jęzorem, bo pan chce poo..chać. I jeszcze to traktowanie was po seksie..."może powinniśmy to przerwać" Wstyd dla kobiety, tak pozwalać się traktować jakiemukolwiek facetowi!!! a tym bardziej żonatemu!!!

forum.gazeta.pl/forum/w,30835,155448961,155448961,zamilkl_pomocy.html#p168093556
Obserwuj wątek
    • kieszonkowa Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 16:31
      Baby głupie, chłopy głupie, ludzkość głupia. I co poradzisz :p
      • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 17:10
        Najlepsze kąski na koniec wątku. Wszystkie jak jedna weszły w chory układ, będąc na emocjonalnej smyczy u pana...Potem jak facet sobie poużywał i już znudziły mu sie, to one nie przyjmują tego do wiadomości i dalej ślą smsy i latają na potajemne zchadzki. Dwie czy trzy po psychoterapii z powodu kochanka. W tle jak mantra przewija sie postać tej "okropnej żony co to ma zły wpływ na misia, jemu jest z nią tak źle"..czemu kobiety sobie to gobią
        • 21mada Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 17:20
          >czemu kobiety sobie to gobią
          Bo serce nie sługa?
          Ale dzięki za link - fajne forum!
          • 21mada Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 17:41
            A tak w ogóle - czy to nie dziwne, że na forum "Kochanki" każda ma kochanka, a tutaj same matki-zawsze-dziewice? 🤔
            • daniela34 Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 18:00
              21mada napisała:

> same matki-zawsze-dziewice? 🤔
              Contradictio in terminis
              • 21mada Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 18:07
                Ale kumasz o co chodzi? Ile ematek ma kochanka?
                • daniela34 Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 18:12
                  Nie wiem, szczerze mówiąc nie interesuje mnie to, czy obce mi osoby, które znam jedynie jako byty internetowe mają kochanków mężów, narzeczonych czy jedynie platonicznie zwiazki i ilu kochanków przypada na głowę statystycznej Ematki smile
                • arwena_11 Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 09:02
                  ematki mają mężów/partnerów. Po ch... im kochanek, jak mają dwa w jednym? Mało to problemów człowiek ma w życiu, żeby sobie brał dodatkowy na głowę?
            • aerra Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 19:03
              hmmm… serio to dla ciebie dziwne, że na forum "Kochanki" są kochanki, a na forum "e-matka" matki?
              • 21mada Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 19:40
                Owszem, dziwi mnie niski (zerowy) odsetek kochanek wśród ematek. Na forum Kochanki jest wszak sporo matek.
        • massinga Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 19:12
          Ba. Ja znam zone porzucona dla kochanki, co sie martwi, ze mezowi tam zle i jest ograniczany przez te “zla kochanke”.
          • arwena_11 Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 09:05
            Znałam przypadek ( dawni znajomi rodziców ), gdzie facet najpierw zdradzał żonę z kochanką. Został przez żonę wystawiony za drzwi, a po jakimś czasie zdradzał kochankę z żoną.
            Niedawno zmarł i okazało się, że w sumie to nie zdradzał żony - bo nigdy się nie rozwiódł big_grin.
            Jego żona mówiła, że woli być jego kochanką, bo się stara, kwiaty przynosi, na wakacje zabiera - a gacie i skarpetki pierze mu inna big_grin
            • daniela34 Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 09:08
              I w dodatku - jeśli była wierząca i mieli ślub katolicki- była tą kochanką zupełnie bezgrzesznie. Układ dla niej idealny smile
              • arwena_11 Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 09:16
                A to dokładnie. A jak rozkwitła big_grin. Teraz to pani po 70. Wygląda świetnie i naprawdę go opłakuje.
                • morekac Re: Ale te baby są gooopie 15.05.19, 07:10
                  A kochanka?
                  • arwena_11 Re: Ale te baby są gooopie 15.05.19, 08:10
                    A nie mam pojęcia - bo jej nie znaliśmy. Wiem tylko, że pogrzeb urządzała żona.
                    • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 15.05.19, 08:58
                      😂😂😂 i żonie przypadł cały majątek, że tak zgryźliwie zauważę
                      • arwena_11 Re: Ale te baby są gooopie 15.05.19, 09:23
                        I dzieciom smile

Nie wiem na ile to było częste - ale mojego męża dziadek odszedł do jakiejś baby jak mój teść i jego rodzeństwo byli mali. Wszyscy byli przekonani, że dziadkowie po rozwodzie. Dziadka widziałam raz na naszym ślubie, zmarł jak byłam w ciąży i na pogrzebie nie byłam. Babcia męża zmarła jakoś kilka miesięcy później. Przy załatwianiu pogrzebu okazało się, że w akcie zgonu wpisane jest - wdowa a nie rozwódka.
                        • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 15.05.19, 10:25
                          No to w tym wypadku jeśli był jakiś majątek to także żona dziedziczyła
                          • arwena_11 Re: Ale te baby są gooopie 15.05.19, 10:28
                            A to tak, całkiem niezła działka w bardzo dobrej lokalizacji big_grin
                            • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 15.05.19, 10:32
                              No zobacz 😂 to w tym konkretnym wypadku ślubne dzieci skorzystały a kochanka obeszła sie smakiem 😂
    • anorektycznazdzira Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 17:27
      Ale postanowiłaś na e-matce gdzie 95% jest w stałych, zwykle oficjalnych związkach wykrzyczeć, że idiotycznie jest latać za zajętym facetem i się poniżać byciem na skinięcie?
      I to w dodatku linkując wątek sprzed 5 lat?!

Gorzej Ci???
      • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 20:47
        Gdzie jest napisane że nie wolno na tyn foru zamieszczać takich wątków??? Jak mindie zachce to zamuewzcze wątek sprzed stu lat, a TEN temat i tak będzie aktualny 😂
    • astrologia333 Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 17:34
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTLLn-RFOfqFoK4fOfjYzHvJ1Tzu81d04ocNGAdmk8T6Umofgrn
      • cruella_demon Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 19:21
        Ha ha ha
        Lubię to big_grin
    • ck2 Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 17:40
      Nie głupsze niz żony pilnujące, żeby chlop im się nie puszczał i rozpaczliwie przekonujące, głównie siebie, że "zdradzie winne są obie strony". wink
      • adiiinka Re: Ale te baby są gooopie 15.05.19, 14:46
        Taaa, ważne, że w ogóle nie zdradził, a nie że nie zdradził, bo technicznie nie miał jak. Uśmiać się można.
    • mapo0 Re: Ale te baby są gooopie 13.05.19, 22:12
      No są smile
    • inka754 Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 06:50
      Ale ten konkretny nie próbował zerwać, musiał tylko odczekać.
      • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 08:12
        No to jeden, ale też nie do końca. Reszte sumienie jakby ruszyło po tych wszystkich łajdactwach, ale kochanki nie dawały facetom o sobie zapomnieć, wypisując do nich. Tak latać za żonatym...ciekawe czy udało sie wreszcie której wyrwać misia z objęć tej strasznej harpii żony.
        • inka754 Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 08:55
          Ale prawda jest taka, że jakby biedny, atakowany przez nachalną kochankę misio nie chciał, bo taaaak kocha żonę i sumienie mu nie pozwala, to kochanka mogłyby stanąć na rzęsach a i tak nic by z tego nie było. Jak się kogoś/czegoś nie chce, to się nie chce i nie ma zmiłuj. Z tego wątku wnioskuję, że być może jesteś/byłaś zdradzaną żoną. Jeśli tak, Twoja niechęć do tych pań i brak obiektywizmu jest jak najbardziej zrozumiały.
          • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 09:15
            Ja też tak myślałam. Ale jeśli zdrowy facet jest nagabywany przez chętną panią to mało który nie skorzysta...
            Nie nie, nie jestem zdradzaną żoną. Prędzej miałam szansę być zdradzającą męża. A pomimo to nie rozumiem tych kobiet, że zamiast znaleźdż sobie wolnego faceta z którym mają szanse na normalne życie, te toczą walki o czyichś misiów.
            • inka754 Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 10:41
              Panowie też mają rozum i mogą z niego skorzystać. Dodatkowo bardzo często bywa, że to żonaci panowie ubiegają się o względy innych pań. A ja tym paniom bardzo współczuję, bo romans to bagno, które wciąga, a wygrzebać się nie jest łatwo.
              • inka754 Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 12:59
                Żal mi tej pani, która założyła ten wątek (chociaż to było kilka lat temu i sytuacja mogła się diametralnie zmienić), a żal mi jej dlatego bo cieszy się, że kochaś się odezwał i mają regularny kontakt - bo z czego się tu cieszyć? Koniec końców jak tak dalej pójdzie, to wykończy się psychicznie.
                • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 13:51
                  Tam dalej jest, że to one inicjują kontakty a misiowie po tygodniach milczenia (próbie zapomnienia) łaskawie odpisują, z którego to faktu kochanki są wniebowzięte 🙄
                  • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 13:54
                    A jeszcze dalej jest, że to prawie zawsze kochanki dobijają sie do zajętych misiów. Same dostrzegają ten żenujący fakt a mimo to brną głębiej w to bagno.
            • 21mada Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 18:51
              > jeśli zdrowy facet jest nagabywany przez chętną panią to mało który nie skorzysta...
              Tiaaa. Życzeniowe myślenie.
              • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 19:39
                Widocznie twój amant zalicza się do tych "mało których"
                • 21mada Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 19:44
                  A twój mąż?
                  • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 19:49
                    Nie dam sobie ręki za niego uciąć...
              • ck2 Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 22:26
                Prawda? suspicious
                Tez lubię legendy o tym, jak to w przypadku romansu inicjatywa wychodzi od kochanek, a misie tylko na to reagują, oczywiście niechętnie. tongue_out
        • hanusinamama Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 13:04
          Ale co za róznica latać za żonatym czy nieżonatym? Tak jestem żoną. I uważam ze akurat w kwesti tej Pani uwłaczające jest latać tak za kimkolwiek. I nic to nie daje. Serio jakbym miała latać za kimkolwiek to bym sobie odpuścił.a Albo mnie Pan chce i to bardzo i mu zalezy albo żegam ozięble.
          • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 13:56
            Otóż właśnie to. Tak latać za facetem!!! W dodatku żonatym!
            • 21mada Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 19:45
              > Tak latać za facetem!!! W dodatku żonatym!
              A tak właściwie to co tobie w tym przeszkadza?
              • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 19:50
                Mnie nic. Stwierdzam fakt jak niektóre kobiety się ponižają przed mężczyzną
          • stephanie.plum Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 21:30
            nie, no jednak za żonatym gorszy obciach latać...
            • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 23:02
              No nie??? Ja nie pojmuje tego.
              • znowu.to.samo Re: Ale te baby są gooopie 14.05.19, 23:31
                Żonaty=przezroczysty, choćby wyglądał jak top model.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka