cozabudyn 15.05.19, 09:20 Jak wyglądają w realu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shumari Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 09:32 Znam kilka. Wyglądają inaczej niż kreują się na forum 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
shumari Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 16.05.19, 09:06 fawiarina napisała: > Skąd znasz? Z inny for rówieśniczych, a jedną z mojego miasta rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 10:32 Kilka wygooglowałam i obraz był daleki od wyobrażeń. Mnie można znaleźć bez problemu, wyskakuję w grafice od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 10:39 To jesteś Ty? www.youtube.com/watch?v=fHsXREOtQ8I Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 10:51 i jakaś brytyjka będzie zaskoczona ilością wyświetleń Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 10:55 Może Tol8 ma taki akcent? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 10:57 Zdradzę ci tajemnicę - wyglądają jak kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 10:59 Budyń, dawaj zdjęcie! Będziesz pierwsza! Odpowiedz Link Zgłoś
cozabudyn Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 12:38 Już tu wstawiłam z 5lat temu Ale bardzo rzadko się udzielała, jestem przecietna Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 11:04 Jestem niska, szczupla (choc nie tak jakbym chciala), mam wlosy do szyi, jasny blond, zielone oczy, okulary i jedzowaty wyraz twarzy. Uroda przecietna. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 11:10 mnie spotkala na zywo jedna popularna forumka i pare malo udzielakacych sie ... ... wciaz ze mna rozmawiaja Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 12:28 Mnie też kilka forumek zna 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 12:38 > Mnie też kilka forumek zna 😊 ja bym Cie chetnie poznala, bywasz w niemczech? ja czasem jestem w okolicach Genewy, to jakos blisko Ciebie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 16:16 > ja bym Cie chetnie poznala, bywasz w niemczech? wink Tak, bywam, ale daleko od Ciebie - na granicy niemiecko-szwajcarskiej. Nawet co tydzień Genewa jest dość daleko, samochodem to ze 3 godziny chyba są Kiedyś bywałam tam często, obecnie wcale. Ale może kiedyś W jakiejś tam przyszłości planujemy kolejny wypad na Sylt, a to od Ciebie rzut beretem Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 21:37 > W jakiejś tam przyszłości planujemy kolejny wypad na Sylt, a to od Ciebie rzut beretem o! to jest genialne miejsce, bardzo polecam! tylko poza sezonem oraz nie w centrum - albo polnocny, albo poludniowy koniec (my wolimy polnocny). Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 22:38 kura17 napisała: > o! to jest genialne miejsce, bardzo polecam! tylko poza sezonem oraz nie w cent > rum - albo polnocny, albo poludniowy koniec (my wolimy polnocny). > Ja też kocham List. Tam zrobiłam zakupy mojego życia, które uratowały mi wycieczkę statkiem z duńskiej Rømø na Sylt i z powrotem. W nabardziej wysuniętej na północ aptece Niemiec kupiłam bowiem paczkę tamponów, w najbardziej wysuniętym na północ supermarkecie Niemiec flaszkę likieru anyżowego "Küstennebel", a w małym butiku szalik w kremowo-granatowe paski marki "Westwind", na statku piździło pieruńsko. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 22:31 kura17 napisała: > ja czasem jestem w okolicach Genewy, to jakos blisko Ciebie moze? > To blisko mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 16.05.19, 20:52 > > ja czasem jestem w okolicach Genewy, to jakos blisko Ciebie moze? > > > > To blisko mnie o, a jak blisko? dojade publicznym transportem? ... no i chcialabys mnie zobaczyc? LOL ja myslalam, ze Ty paryzanka jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 17:45 Mnie widzialy trzy osoby, jedna również moje dzieci. Podobmo nie wyglądam tak jedzowato a nawet sympatycznie 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 12:35 Mnie widziało w ciągu liku lat kilka forumek. I jakoś nie było zaskoczenia. A nie ma szans mnie wyguglować bo nie istnieję na Insta i FB Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladazkremem Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 12:39 Znajdź zdjęcia młodej Jennifer Lopez - wyglądam dokładnie jak ona, tylko jestem dużo wyższa i mam długie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 12:59 A teraz wszystkie podkulamy ogonki i chowamy sie do swoich norek... Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 17:59 ale ona przed operacjami to nie była za ładna Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 13:39 Ja jestem chodzącą przeciętnością. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 13:54 Wyjrzyj na ulicę jak wyglądają 40-ki. Jedne ekstra, inne słabo, większość - przeciętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 16:22 bywalec.hoteli napisał: > Wyjrzyj na ulicę jak wyglądają 40-ki. Jedne ekstra, inne słabo, większość - prz > eciętnie. > No, wypraszam sobie, ja jestem przed 60 i wyglądam oszałamiająco. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 17:42 Ja wyglądam tak samo. A oto dowód: Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 15:27 Tak wiemy gazeciarz, że chciałbyś. Nawet kilka namówiłeś na wysłanie sobie ich zdjęć. Nie ma pewnie takiej, która by nie żałowała. Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 15:44 Szukają Cię. Podkablowałam Cię, mam nadzieję, że nadal będziesz chciała mnie zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kamien.na.dnie Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 17:27 astro, o czym/kim piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 21:33 Piszę do trolla, z sugestią o szybkie podjęcie leczenia. Masz wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 16:23 Ale, że tylko tyle? Nie jednorożca, magiczną różdżkę i kilka życzeń do złotej rybki... Poza tym wiedz, że rasowe dziewczęta zawsze pragną tylko jednego: pokoju na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
tomato.soup Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 16:28 Nie ma co oglądać. Jestem stara, gruba i brzydka. Chodzę w namiotach i wyglądam niczym rodzona siostra Buki z Muminków. Odpowiedz Link Zgłoś
uomo_dos Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 17:38 A ja zawsze gdy jestem w jakimś miejscu publicznym wyobrażam sobie, że dookoła mam pełno ematek W realu często sugeruję ludziom, żeby oddzielali treść wypowiedzi od osoby, która ją wypowiada czyli nie sugerowali się tym, kto coś mówi tylko myśleli o sednie problemu, jego przyczynach, rozwiązaniu, skutkach. Na hasło "słyszałam, że cośtamcośtam" ludzie często reagują pytaniem: "a kto tak powiedział?" i jak się powie, kto powiedział: prezydent RP, moja prababka albo znajoma lekarka, przez pryzmat osoby badają się treść wypowiedzi. Gdyby przy kazdej wypowiedzi widniało zdjęcie autorki, treść byłaby filtrowana przez pryzmat wyglądu zewnętrznego - fajnie, że tego tu nie ma, no może z wyjątkiem "grubej z księgowości" Wchodzę na forum ematkowe właśnie po to, żeby nie wiedzieć, która co mówi, chcę tylko poznać doświadczenia/problemy/marzenia kobiet-matek, nie panów (chyba że o dzieciach, ale tutaj takich głosów brak albo przeoczyłam) i nie pań bezdzietnych (tych w realu mam aż nadto, uważam, że kobieta-matka to inny gatunek człowieka, który oprócz hetero-mężczyzny i dziecka lubię najbardziej). Nie chciałabym żadnej ematki zobaczyć, za to jestem ciekawa, co myślą Na ulicy mogę zobaczyć tłumy e-matek, ale nie dowiem się, co myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 17:45 W moim przypadku nie ma co oglądać - jestem brzydką okularnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 21:54 Gdy jakieś dwanaście lat temu zaczynałam pisać na forum, chciałam się przekonać, jak to jest mówić coś bez urody w tle - gdy nikt nie widzi małej lali, tylko ma do dyspozycji wyłącznie nika i jego treści - stąd "piątaziuta". Nie pierwsza, nie druga, nawet nie trzecia. Piąta. Nie Julia, nie Róża, nie "piękna Remedios". ZIUTA. Uwierzono wtedy, że jestem dojrzałą starszą panią - to był mój wielki personalny sukces. Teraz, po dwunastu latach, prawie zapomniałam jak to jest, że gdy się coś mówi, a wszyscy zwracają uwagę nie na treść tylko na urodę. Zbrzydłam, spowszedniałam, albo moc słowna przebiła tę wizualną. Albo wszystko naraz. Ale chyba nie tęsknię do poprzednich czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 22:37 Jestes w ogóle zayebista 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: Chciałabym zobaczyć emamy:) 15.05.19, 22:44 Pewnie różnie, jak to w rzeczywistości. Są takie i śmakie. Gwiazdy i szare myszy. Zaczęłam się właśnie zastanawiać czy mam emamę wśród znajomych. Znam ze trzy takie wyszczekane dziewuchy, normalnie gdyby nie brak bidetu to bym na ślepo typowała, że są na ematce! Agata, Magda, Marcelina, czy to wy??? Odpowiedz Link Zgłoś