Dodaj do ulubionych

Noc muzeów

17.05.19, 08:54
Wybieracie się? Dokąd?
Lubię tę noc. Takie wspólnotowe doświadczenie. Wokół pogodni ludzie, i jeszcze zawsze wybieram jakieś rzadziej odwiedzane miejsca, gdzie normalnie bym nie dotarła. Jutro warsztaty z anatomii dla dzieci (Warszawa) i się zobaczy , może polsko-japońska szkoła technik komputerowych albo muzeum geologiczne
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Noc muzeów 17.05.19, 08:58
      U mnie niespecjalnie jest co oglądać tongue_out
    • angazetka Re: Noc muzeów 17.05.19, 10:38
      W zeszłym roku zwiedzałam teatr od kulis, to było cudowne. Ale generalnie nie lubię tłumów, więc sobie raczej odpuszczam.
    • marianna1960 Re: Noc muzeów 17.05.19, 10:49
      Lepiej zapłacić i iść w innym terminie
    • dziennik-niecodziennik Re: Noc muzeów 17.05.19, 11:08
      waham sie nad obserwatorium, ale nie wiem czy mi sie bedzie chciało. spodziewam sie tłumów...
    • joasia_koo Re: Noc muzeów 17.05.19, 11:10
      Ja bardzo lubię noc muzeów i co roku coś zobaczę. W tym roku budynek ministerstwa zdrowia i zobaczę co jeszcze. Na pewno skończy się na spacerze po łazienkach bo podoba mi się jak je oświetlają.
    • krypteia Re: Noc muzeów 17.05.19, 11:18
      noc muzeów ma sens pod warunkiem że nie idzie się do muzeum wink
      tego dnia organizowane są bardzo fajne wydarzenia nie związane z muzeami, jak zwiedzanie z przewodnikiem cmentarza na Powązkach, szukanie wieczorem z przewodnikiem i latarkami bobrów w rezerwacie przyrody czy oglądanie trzypiętrowego magazynu w teatrze lalek
    • mirkad Re: Noc muzeów 17.05.19, 12:20
      Chorzów Skansen. Mam nadzieję że będzie co najmniej tak fajnie jak w ubiegłym roku.
    • komorka25 Re: Noc muzeów 17.05.19, 13:11
      Jesli się wybieram, to szukam takich wydarzeń, które w innym terminie są niedostępne. Stanie w długaśnej kolejce, żeby obejrzeć wystawę, którą mogę obejrzeć kiedy indziej tylko dlatego, że akurat jest za darmo, a nie za 5 zł, uważam za bezsensowne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka