maaria33 28.05.19, 18:39 i jego promowanie - Czy wystarczy usunąć wątek czy trzeba zgłaszać na policję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicia033 Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 18:49 jak chcesz, żeby poszło za tym coś więcej, niż zniknięcie w czarnej dziurze internetowej to należy zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 19:17 Podbijam TEN watek zeby moze moderacja jednak zechciala zauwazyc i remove TAMTEN! C'mon people, jak to mozliwe, ze TAMTO paskudztwo wisi ponad godzine! Fuj. A co do pytania, to chyba przede wszystkim youtube powinien zareagowac i pousuwac co nalezy, eh ... Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 19:18 Poczekam trochę jak zareaguje admin na obecność tego czegoś na forum Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 19:33 Gdzie? Podaj namiary. Im więcej zgłoszeń, tym lepsza szansa na reakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 19:37 nowy topik naszego konfederata Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 19:37 Ok, Gyubal w akcji. Czy ktoś mi może wyjaśnić, dlaczego ten oblech nie ma jeszcze bana? Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 19:40 on mnie wkurza na tym samym poziomie co homodynia i ten gosc od nawiedzonych religij nie wątkow. józek jest 3 poziomy niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 19:46 wiesz, wkurza mnie wiele osób, to nie o wkurzanie chodzi - to chodzi o rzecz poważną - promowanie faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 19:55 No cóż, od otwartej mizoginii do faszyzmu jak widać droga krótka, ale jak oburzałam się, że mizoginię należy piętnować, to radzono mu kolesia wygasić. Wygaś, czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal, prawda? To nie do końca tak jednak funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 23:22 >No cóż, od otwartej mizoginii do faszyzmu jak widać droga krótka, To się wszystko pięknie łączy. Plus homofobia. Jak ktoś jest zerem to, żeby się poczuć lepiej wymyśla sobie, kto jest od niego gorszy- Żydzi, kobiety i geje służą do tego od stuleci. Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 19:39 ta osoba powinna dostać permanentnego bana. Zabawa w kotka i myszkę z faszystą i moderacja trwa trochę za długo. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 19:50 Napisz do administracji. Nie wiem czy Gazeta odpowiada tez za to co pisze się na jej forach, ale może. Wtedy to w ich interesie jest aby ten nick dostała bana w tym i każdym innym wcieleniu. Jeśli nie to zdaje się można próbować na policji. Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 19:52 Chyba ACTA2 o tym mówi. Najwyższa pora. Do admina pisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 19:59 Kapuję, że ciężko się banuje takie indywidua, ale już czas. Ciężko ponieważ na bank wrócą w innym wcieleniu pod innym IP. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 20:01 Well ... UP AGAIN, bo moderacja chyba spi Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 21:47 Dlatego pisałam o stałym banie - nie wiem dlaczego to przerasta możliwości admina Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 22:06 maaria33 napisała: > Dlatego pisałam o stałym banie - nie wiem dlaczego to przerasta możliwości admi > na Tez tego nie rozumiem. Widze, ze watek polecial - Hallelujah, eh ... Ale uwazam, ze moderacja albo wrecz admin powinni sie tu w tym watku wypowiedziec dlaczego to indywiduum jest tolerowane i co jeszcze musi napisac/zamiescic zeby ban zaistnial. Niektorzy naprawde nie rozumieja na czym polega i jakie/gdzie sa granice freedom of speech. Life. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 22:18 > Niektorzy naprawde nie rozumieja na czym polega i jakie/gdzie sa granice freedom of speech. Life. To bardzo proste, a odpowiedzi udzielił już w 1965 roku, klasyk neomarksizmu, pan Herbert Marcuse w swym dziele 'Tolerancja represywna'. Otóż w ogólnym zarysie stwierdził on, że tolerancja powinna być jak najbardziej, ale tylko dla poglądów lewicowych. Prawicowe, jak reakcyjne, a więc sprzeczne z ideą postępu należy wykorzeniać i niszczyć Jakbyś chciała jeszcze o coś spytać, nie wahaj się proszę, chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 22:26 A tobie i piepe powiem tylko jedno - i tak nie powstrzymacie fali niechęci do was co pokazały ostatnie wybory - ludzie mają was totalnie dość i poparcie macie coraz mniejsze. Równia pochyła. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 22:38 maaria33 napisała: > tak nie powstrzymacie fali niechęci do > was co pokazały ostatnie wybory Dobrze, że chociaż kochają antyklerykałów. Tak bardzo, że ci teraz gorączkowo odkurzają święte obrazki i prasują wyjściowe ubranka na niedzielne msze. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 23:24 > Dobrze, że chociaż kochają antyklerykałów. Tak bardzo, że ci teraz gorączkowo odkurzają święte obrazki i prasują wyjściowe ubranka na niedzielne msze. I dlatego Polska notuje najwyższy w Europie spadek religijności? www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1768442,1,polska-religijnosc-w-kryzysie.read Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Kłamstwo Oświęcimskie 29.05.19, 07:42 livia.kalina napisała: > I dlatego Polska notuje najwyższy w Europie spadek religijności? Na litość boską, nie każ mi rozpracowywać motywów aktualnej mądrości etapu przedstawicieli PO z przystawkami. Jeszcze wczoraj klaskali Trzaskowskiemu z jego kartą LGBT, Jażdżewskiemu, Sekielskiemu i Dziewuchom niosącym waginę na patyku w parodii procesji, a dzisiaj nawołują do "szacunku do wierzących" i ochronie "tradycyjnych wartości". Ktoś kazał wrzucić wsteczny bieg, problem w tym, że cały silnik do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 22:20 bi_scotti napisała: > Niektorzy naprawde nie rozumieja na czym polega i jakie/gdzie sa grani > ce freedom of speech. Life. Pani nadaje z Kanada, dobrze rozumiem? To tam wprowadzono kary za odmowę używania bezpłciowych zaimków oraz kary za dyskryminację ze względu na tożsamość płciową lub "ekspresję"? To ten kraj, w którym zlikwidowano ustawowo pojęcia "ojciec" i "matka" zastępując je "rodzicem" i "rodzicem rodzącym"? Chcesz ustalać i przesuwać granice wolności słowa - świetnie. Kontynuujcie więc w Kanada, a my sobie najpierw popatrzymy czy do twarzy wam w kneblach i podejmiemy ewentualnie decyzję, czy też tak chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: Kłamstwo Oświęcimskie 29.05.19, 16:29 > Kontynuujcie więc > w Kanada, a my sobie najpierw popatrzymy Ktoś ci dał prawo wypowiadania się w imieniu Polaków? Nie? To nie nadużywaj wielkich kwantyfikatorów i pisz za siebie. Może jakiś koneser egzotycznych tworów dla śmiechu czasem przeczyta co tam sobie bulgoczesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Kłamstwo Oświęcimskie 29.05.19, 16:49 tak_to_nowy_nick napisał(a): > > Kontynuujcie więc > > w Kanada, a my sobie najpierw popatrzymy > > Ktoś ci dał prawo wypowiadania się w imieniu Polaków? Nie? To nie nadużywaj wie > lkich kwantyfikatorów i pisz za siebie. Może jakiś koneser egzotycznych tworów > dla śmiechu czasem przeczyta co tam sobie bulgoczesz. Po pierwsze "my" to nie jest kwantyfikator (nawet potocznie), po drugie powinnaś być zainteresowana wolnością słowa jako osoba, która o innych chce pisać, że "bulgoczą". Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 20:33 Ale jaki wątek? Ten cytujący jakiś filmik o Żydach? Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 21:10 Ten sam. Miłe panie chcą pozwać pana który tam występuje, a który niemal od początku był więźniem Auschwitz, za to że powiedział, że przez pierwsze ok 2 lata w ogóle tam Żydów nie przywożono, a potem niewielu, bo zdecydowana większość był kierowana do Birkenau (Brzezinki). To miłe panie rozsierdziło tak, że zamierzają zakapować pana za to że kłamie Nie zrażą się chyba nawet tym, że pan pewnie już nie żyje. Ale co znaczy proletariacki zapał Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 21:24 wynocha z tego forum. splywaj do swoich inceli. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 21:56 No to ja nie wiem o co chodzi, bo natrafiłam tylko na wątek, w którym cytujesz filmik z jakąś panią mecenas, która mówi o sekcie żydowskiej, przynajmniej na poczatku, bo mi się nie chciało tego oglądać (sekty żydowskie mnie interesują tyle co sekty muzułmańskie ) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 22:01 Nie streszczę ci na połowie ekranu tego co było w ponad godzinnym wywiadzie. Dla mnie w każdym razie było to bardzo interesujące. Najlepsze z tego jest, że pierwsza klangor podniosła nie oglądając żadnego z tych filmów pani 71tosia, twierdząc, że to kłamstwo oświęcimskie, a za nią zgodny chórek, z którego również nie chciało się obejrzeć tych filmów, ale oczywiście z góry wiedzą że pani 71tosia ma rację. Słowem - normalka, dzień jak co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 22:08 Już obejrzałam wypowiedź tego starszego jegomościa. Nie wiem o jakie kłamstwo chodzi, ale ja się tego w szkole uczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
peonies Re: Kłamstwo Oświęcimskie 29.05.19, 21:19 Tyle, ze to żadne kłamstwo, kto zna historie powstawania Auschwitz doskonale o tym wie. Druga cześć wypowiedzi również jest prawda: Do obozu kierowano tylko niewielki procent Żydów z transportu. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 21:49 jeszcze raz zacytujesz te internetowe bzdury na temat holokaustu to uprzedzam zgłoszę nie tylko twoje posty do administratora (co zrobilam poprzednio) . I niech ci sie nie wydaje ze jestes taki anonimowy gyubalu. Pamietaj ze kłamstwo oświęcimskie jest przestępstwem ściganym z urzędu zagrożonym karą pozbawienia wolności do lat 3 Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 23:12 71tosia napisała: > jeszcze raz zacytujesz te internetowe bzdury na temat holokaustu to uprzedzam Czekaj, ale mówisz o którym filmie? Bo jak o tym długim, to się nie wypowiem, bo nie będę po nocy oglądać jakiejś maniaczki opowiadającej o gilotynowaniu. Ale jak o krótkim, z tym facetem w Ameryce, to właściwie w czym problem? Przecież on tylko precyzuje, że w oświęcimskim kompleksie obozy były segregowane narodowościowo i że w ściśle rzecz biorąc Oświęcimiu Żydów zasadniczo nie było, za to byli w dużych ilościach w w sąsiedniej Brzezince. Co zresztą nie wydaje mi się odkrywcze, bo ja to już chyba dawno temu słyszałem i to nie była żadna sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 22:05 www.nigdywiecej.org/brunatna-ksiega "Prosimy o przesyłanie informacji o incydentach rasistowskich, antysemickich, ksenofobicznych, neofaszystowskich itp. oraz przestępstwach popełnionych przez skrajną prawicę – w formie: linków do artykułów w Internecie na temat takich zdarzeń; wycinków prasowych (dokładnie opisanych: zawierających tytuł pisma i datę wydania); relacji naocznych świadków (wraz z kontaktem do osoby zgłaszającej zdarzenie) na adres: Stowarzyszenie „NIGDY WIĘCEJ” PO Box 6, 03-700 Warszawa 4 redakcja@nigdywiecej.org " Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 22:17 otwarta.org/wp-content/uploads/2012/03/Raport09-Poradnikobywatela-lekki.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Co możemy zrobić 28.05.19, 22:19 Co możemy zrobić,gdy zetkniemy się z mową nienawiści? otwarta.org/wp-content/uploads/2012/03/Raport09-Poradnikobywatela-lekki.pdf Jeśli masz jakieś wątpliwości napisz lub zadzwońOtwarta Rzeczpospolita. Stowarzyszenie przeciw Antysemityzmowi i KsenofobiiKrakowskie Przedmieście 16/18, 00-325 Warszawae-mail: otwarta@otwarta.org Nr telefonu: +48 (022) 828 11 21 Fax.: +48 (022) 828 11 21 Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Co możemy zrobić 28.05.19, 22:23 Ja mam jeszcze jeden pomysł, co można zrobić, aby ograniczyć mowę nienawiści. Na przykład zamknąć prezesa jednego ze stowarzyszeń do Zwalczania Tego i Owego za malwersacje finansowe - od razu w jego mieście ilość nowych nabazgranych wastyk na murach została zredukowana do zera. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Co możemy zrobić 28.05.19, 22:33 deremiko widzialas filmik z wywiadem pani 'mecenas' (na szczescie post zastal skasowany) jaki wstawil tu gyubal , wiesz o czym mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Co możemy zrobić 28.05.19, 22:42 71tosia napisała: > deremiko widzialas filmik z wywiadem pani 'mecenas' (na szczescie post zastal > skasowany) jaki wstawil tu gyubal , wiesz o czym mowisz? Widziałam może pierwsze 5 minut. Chabad Lubawicz, Polin, przedsiębiorstwo holocaust i tak dalej - dla mnie to są tematy doskonale znane i już w zasadzie nudne - co Ciebie konkretnie szokuje? Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Co możemy zrobić 28.05.19, 22:30 wyslalam zgloszenie na adres prokuratury okręgowej w Warszawie, mam nadzieje ze zajma sie wywiadami tej pani mecenas w MN i osobami ktore je propaguja takze na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Co możemy zrobić 28.05.19, 22:37 Fantastycznie. Trudno o lepszą reklamę dla prawdy i poglądów prawicowych. Dzięki tobie poznam kilka wybitnych osób. Koniecznie mnie tam dopisz, ładnie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Co możemy zrobić 28.05.19, 22:40 "Jeśli masz jakieś wątpliwości napisz lub zadzwoń Otwarta Rzeczpospolita. Stowarzyszenie przeciw Antysemityzmowi i Ksenofobii, Krakowskie Przedmieście 16/18, 00-325 Warszawae-mail: otwarta@otwarta.org Nr telefonu: +48 (022) 828 11 21 Fax.: +48 (022) 828 11 21" LUB "Prosimy o przesyłanie informacji o incydentach rasistowskich, antysemickich, ksenofobicznych, neofaszystowskich itp. oraz przestępstwach popełnionych przez skrajną prawicę – w formie: linków do artykułów w Internecie na temat takich zdarzeń; wycinków prasowych (dokładnie opisanych: zawierających tytuł pisma i datę wydania); relacji naocznych świadków (wraz z kontaktem do osoby zgłaszającej zdarzenie) na adres: Stowarzyszenie „NIGDY WIĘCEJ” PO Box 6, 03-700 Warszawa 4 redakcja@nigdywiecej.org Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Co możemy zrobić 28.05.19, 22:57 71tosia napisała: > wyslalam zgloszenie na adres prokuratury okręgowej w Warszawie, mam nadzieje ze > zajma sie wywiadami tej pani mecenas w MN i osobami ktore je propaguja takze n > a tym forum. Dobra, a z braku filmiku, co właściwie powiedziała ta jakaś pani? Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Co możemy zrobić 28.05.19, 23:03 45rtg napisał: > Dobra, a z braku filmiku, co właściwie powiedziała ta jakaś pani? Się nie interesuj, bo się jeszcze czegoś dowiesz. Masz wiedzieć tylko tyle: A następnie kliknąć w kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Co możemy zrobić 29.05.19, 07:54 Ja wczoraj, czy przedwczoraj zglaszalam antypolonizm krejzimamy a wszyscy mieli w dudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Co możemy zrobić 29.05.19, 15:57 A ktoś zgłosił "na policję" lub do sądy pewnego ciemnoskórego na światowym forum publicznym bełkoczącym o polskich obozach zagłady? Przypomnicie mi jakie ta osoba poniosła skutki prawne? Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Co możemy zrobić 28.05.19, 23:04 holokaust byl winą Zydow a Hitler 'wyrównywał' nierówności etniczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Co możemy zrobić 28.05.19, 23:13 71tosia napisała: > holokaust byl winą Zydow a Hitler 'wyrównywał' nierówności etniczne ... A to chyba blondyna to musiała mówić. Bo dziadek to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Co możemy zrobić 28.05.19, 23:17 45rtg napisał: > 71tosia napisała: > > > holokaust byl winą Zydow a Hitler 'wyrównywał' nierówności etniczne ... > > A to chyba blondyna to musiała mówić. Bo dziadek to nie. Blondyna go cytuje mówiącego, że winę za holocaust ponoszą w całosci Niemcy i nie wygląda na taką, która by się z nim nie zgadzała, 15:10. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 22:23 Zauwaz, ze sie mnoza Byl jeden, teraz juz dwa byty z okreslona agenda To jest jak choroba i dlatego admin powinien reagowac immediately. Jakiekolwiek spokojne czekanie na rozwoj sytuacji tylko takie byty/typy encourage! Grrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 22:31 bi_scotti napisała: > Zauwaz, ze sie mnoza Byl jeden, teraz juz dwa byty z okreslona agenda Dawajcie, tnijcie, rozdzieram szatę. Potem będę mogła wnukom mówić, ze za drugiej komuny byłam cenzurowana za poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Kłamstwo Oświęcimskie 28.05.19, 22:54 gyubal_wahazar napisał: > No widzisz, trochę się ich jeszcze uchowało. Wiem jak cię to smuci, ale co pora > dzisz No patrzcie, co kot przywlókł Tamten wątek, zresztą słusznie, najwyraźniej poleciał, więc powitam cię znowu przyjaznym patataj! Odetkało już kakao? Przełknąłeś po poniedziałkowym ranku? Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Update 29.05.19, 18:00 . Nie stosujemy cenzury ze względu na zawarte w postach treści (jeżeli nie naruszają regulaminu) niezależnie jakie poglądy one reprezentują To by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś