Dodaj do ulubionych

Agresja policji

23.06.19, 21:02
Policja robi się coraz bardziej bezczelna
Dzielnicowy przychodzi mi do domu, przez domofon wypytuje kto tu mieszka, bo on kogoś szuka! I ten ktoś mieszka w tej klatce lub bloku lub ulicy lub na tym osiedlu!!

Pytam o co chodzi. Nie chcę się wylegotymowac!
Dopiero gdy mówię że zadzwonię na policję daje dane.

Druga sytuacja znana mi osobiście to wydzwaniający policjant do... Chłopaka ze stopniem umiarkowanym i rozpatrujący go skąd ma pieniądze na życie!! I czy nie kradnie
(Jego matka jest lezaca, a chłopak zaczął wychodzić na miasto, odbiera pocztę, robi zakupy, matka zaraz umrze, a on zostanie i musi sie!!)
Chłopak odbiera i opowiada mu o wszystkim co się dzieje w domu!

Zadzwoniłam do tego policjanta pytać o co chodzi a on że tylko pytał jak się miewa pan Maciuś (tak, pan Maciuś). to mężczyzna lat 39. Pytam skąd ma pan numer - a pani z opsu dała!!
Nosz kurde. Pytam proszę podać nazwisko. A on: nieistotne 😳

Wkurzaja mnie metody policji. Arogancja. Agresja. Bezpardonowosc.

Ostatnio jeden nie chciał podac swoich danych koleżance przy interwencji u sąsiada, gdzie rzucał pijaczyna o klatkę schodową (lat 70, z rozrusznikiem moczymorda osiedlowy)

Teraz ten stał na bodnara

o co chodzi z naszymi psami?
Obserwuj wątek
    • berdebul Re: Agresja policji 23.06.19, 21:04
      Muszą podać dane. Drążę, informuję przełożonych, jestem wrzodem na doopie.
    • ajrisz.ka Re: Agresja policji 23.06.19, 21:09
      big_grin
    • kachaa17 Re: Agresja policji 23.06.19, 22:14
      Jestem zaskoczona takimi działaniami policji jak Ty opisujesz. Ale ja jakis czas temu miałam też bardzo przykrą sytuację właśnie z agresją policji. Siedzę sobie wieczorem w domu, dzwoni mój domofon. Podnoszę słuchawkę a tam: policja, proszę otworzyć. Pytam: ale o co chodzi. I usłyszałam wrzask: otwierać! Policja! Tak się przestraszyłam, że otworzyłam i z walącym sercem czekałam aż mi załomoczą do drzwi. A oni pobiegli na wyższe piętro. Okazało się, że było jakieś wezwanie do mieszkania dwa piętra wyżej. No ale czy to się robi w taki sposób? Byłam pewna, że zaraz mnie spałują.
      • hanusinamama Re: Agresja policji 23.06.19, 23:27
        Sasiada aresztowałi, wyciagneli w pizamie w nocy z mieszkania, wykręcając mu ręce (problemy z barkiem teraz), na oczach żony i małego wnuczka. Aresztując krzyczeli innym imieniem i nazwiskiem, zona prosiła zeby dowód sprawdzili bo to pomyłka...nie sprawdzili. Dopiero na komisariacie sie okazało ze pomylili sąsiada z gosciem mieszkajcym kilka ulic dalej, 20lat młodszym i totalnie niepodbnym....
    • szmytka1 Re: Agresja policji 23.06.19, 22:17
      Zapewne wyxhowali sie w domach, gdzie o innych ludziach mowi sie z szacunkiem, np per pies...
      • taki-sobie-nick Re: Agresja policji 23.06.19, 23:40
        W dziesiątkę.
    • taki-sobie-nick Policjantami, nie "psami" 23.06.19, 23:41
      Ad meritum zgoda, tylko co to znaczy"

- on teraz zostanie i musi sie!!!

-Teraz ten stał na bodnara

[ortografia oryginalna]
      • zatkaneucho Re: Policjantami, nie "psami" 26.06.19, 12:34
        ?
        • taki-sobie-nick Re: Policjantami, nie "psami" 26.06.19, 22:27
          Zapytałam, co znaczą fragmenty twojego własnego wpisu.

Chłopaka ze stopniem umiarkowanym i rozpatrujący go skąd ma pieniądze na życie!! I czy nie kradnie
          (Jego matka jest lezaca, a chłopak zaczął wychodzić na miasto, odbiera pocztę, robi zakupy, matka zaraz umrze, a on zostanie i musi sie!!)
          Chłopak odbiera i opowiada mu o wszystkim co się dzieje w domu!

Zadzwoniłam do tego policjanta pytać o co chodzi a on że tylko pytał jak się miewa pan Maciuś (tak, pan Maciuś). to mężczyzna lat 39. Pytam skąd ma pan numer - a pani z opsu dała!!
          Nosz kurde. Pytam proszę podać nazwisko. A on: nieistotne 😳

Wkurzaja mnie metody policji. Arogancja. Agresja. Bezpardonowosc.

Ostatnio jeden nie chciał podac swoich danych koleżance przy interwencji u sąsiada, gdzie rzucał pijaczyna o klatkę schodową (lat 70, z rozrusznikiem moczymorda osiedlowy)

Teraz ten stał na bodnara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka