Dodaj do ulubionych

GRażyna K.

22.07.19, 19:51
Jak raz nie chce mi się szukać starego wątku zwłaszcza, że się w nim nie udzielałem. Pamiętam jednak teorie spiskowe dotyczące wszelkiej maści innowierców i starannie wybielające męża.

W dniu dzisiejszym męża ofiary zatrzymano w Londynie na podstawie Europejskiego Nakazu Aresztowania "w związku ze śmiercią swojej żony".
Obserwuj wątek
    • cruella_demon Re: GRażyna K. 22.07.19, 20:10
      No miałam właśnie założyć wątek, co na to te wszystkie obrończynie misia, a trochę ich było.
      Aż się prosi "a nie mówiłam?"
      • morekac Re: GRażyna K. 22.07.19, 20:16
        Na pewno miał powód i usprawiedliwienie.
        • cruella_demon Re: GRażyna K. 22.07.19, 20:33
          Bo to zuua kobieta była.
          Już w sąsiednim wątku wyjaśniono, że jakby zamilkła i nie prowokowała, to by się nie doigrała.
    • obrus_w_paski Re: GRażyna K. 22.07.19, 20:22
      O co chodzi?
      • chicarica Re: GRażyna K. 22.07.19, 20:35
        Jedną panią zamordowano niedaleko jej domostwa w Polsce. Pani zamieszkała w UK, gdzie miała kochanka muzułmanina czy coś, miała też męża który w czasie gdy panią zabito, był w Polsce, niedaleko. Forumowe wyrocznie winiły kochanka, pomimo że kochanek był w tym czasie w UK (skąd z powodu nieprzystąpienia do układu Schengen nie da się przyjechać bez kontroli). Co to one nie wymyślały: że na pewno jakimś cudem przyjechał, że to na sto procent on. Piękny przykład polskich uprzedzeń był w tamtym wątku. Teraz siedzą cicho.
        • 35wcieniu Re: GRażyna K. 22.07.19, 20:49
          Z cały szacunkiem, bo nie wiem kto tam zabił i w ogóle do sprawy się nie będę odnosić, ale w tamtym wątku twierdzono że istnieją listy przekraczających granicę, a to nieprawda. Można przejść kontrolę graniczną i nie zostawić po tym fakcie śladu (poza nagraniami z monitoringu).
      • livia.kalina Re: GRażyna K. 22.07.19, 20:36
        proszę:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,25018572,zabojstwo-grazyny-kuliszewskiej-w-londynie-zatrzymano-podejrzanego.html#s=BoxOpMT
    • iberka Re: GRażyna K. 22.07.19, 20:43
      Od razu myślałam o mężu uncertain
    • lot_w_kosmos Re: GRażyna K. 22.07.19, 23:23
      Chodzi o Grażynę Kuliszewską.
      Czemu używasz pierwszej litery nazwiska, jest o coś oskarżona?
    • mary_lu Re: GRażyna K. 22.07.19, 23:38
      Musiała biedaka zdenerwować „celnymi szpilami”. Ale chyba jednak większość forumek od początku obstawiała męża. Widziałam program z nim, chyba uwagę, przecież prawda rzucała się w oczy.
    • astrologia333 Re: GRażyna K. 22.07.19, 23:47
      Teorię spiskowe trolla ptaszyny w klatce przy akompaniamencie innych trolii?
      Fakt, należało brać to do serca.
    • eliksir_czarodziejski Re: GRażyna K. 23.07.19, 08:41
      Przecież tam od początku wszystko wskazywało na męża.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka