tojamarusia 29.07.19, 19:09 Nareszcie. Od 2 godzin pada równy deszcz. Nieduży ale zawsze coś bo susza ogromna. Na naszej działce życie zamarło. Prawie nie podlewamy, bo wody mało. Dziś trochę poratuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lot_w_kosmos Re: Pada deszczyk, pada równo... 29.07.19, 19:10 U mnie też, cichy, namoczysty, jak to się u mnie na wsi gadało. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Pada deszczyk, pada równo... 29.07.19, 19:12 A ja czekam. Chmury są, grzmi, a póki co nie pada. Oby popadało, ale u nas nawet najciemniejsze chmury potrafią się rozejść, albo tylko trochę z nich kropi... Taka okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Pada deszczyk, pada równo... 29.07.19, 19:16 Uwielbiam deszcz. U mnie też pada. I pięknie pachnie deszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
karotka_plus Re: Pada deszczyk, pada równo... 29.07.19, 19:26 A u mnie raz zagrzmiało, 5 minut pokropiło i już. Dalej duchota i sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Pada deszczyk, pada równo... 29.07.19, 19:42 U mnie nie pada Sucho & goraco Jak mi sie marzy deszczowe lato, eh ... Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Pada deszczyk, pada równo... 29.07.19, 19:42 U nas nigdy nie pada, no chyba, że w pozostałych regionach powodzie, to u nas deszczyk dzisiaj 33 stopnie i słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Pada deszczyk, pada równo... 29.07.19, 19:54 U nas pada i przebija slonce, wiec jest tecza Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Pada deszczyk, pada równo... 29.07.19, 19:59 Żadnego deszczu, gorąco i duszno, powiał wiatr i chmury przeszły, Nie podlewam trawnika, wyglada jak zbita ziemia pokryta szarożółtą zeschniętą trawą. I żółte liście z orzecha już lecą. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Pada deszczyk, pada równo... 29.07.19, 20:50 Jestem na wczasach i jak co roku sucho, ciepło i słonecznie. Mam nadzieję że choć w domu pada i podlewa. Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia333 Re: Pada deszczyk, pada równo... 29.07.19, 21:01 U mnie nie pada, codziennie podlewam, jest zielono, trawnik tylko jeden podlewany zielony, reszta sucha, ale za to krety szaleją na podlewanych rabatach. Gdybym wyjechała to zastałabym pomór ogólny. Odpowiedz Link Zgłoś