zosia_1 10.08.19, 22:38 Obejrzałam polecany tu serial Caundies Renuar i White collar. Co teraz ? Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unaragazza.bionda Re: Jaki serial ematka poleca? 10.08.19, 22:40 Wielkie kłamstewka Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Jaki serial ematka poleca? 11.08.19, 11:02 Jestem na początku The Affair - dobry! Aktorka z serialu Luther jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Jaki serial ematka poleca? 11.08.19, 15:21 właśnie okropna jest. Ma straszną twarz i jedną minę. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 14:50 Ruth Wilson? Ma nietuzinkowa twarz, dla mnie jest świetną aktorka. Byla super jako Jane Eyre z Toby Stevensenem. A teraz będzie grała Panią Coulter w Mrocznych Materiach / His Dark Materials - nie mogę się doczekać serialu, a uwielbiam ta serie książek. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 14:51 His Dark Materials | THE EXTENDED TRAILER - BBC Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 16:32 Z Ruth Wilson to polecam bardzo serial "Mrs. Wilson", właściwie to miniserial, bo są tylko trzy odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Jaki serial ematka poleca? 10.08.19, 23:12 Krawcowa z Madrytu. Zawód Amerykanin. Deutschland 1983. Wszystkie znakomite. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Jaki serial ematka poleca? 11.08.19, 13:45 A oglądałeś czeski "Labirynt", kryminalny? Bo teraz leci drugi sezon w tv, ale o dziwnych porach, ale z tej okazji cały pierwszy sezon i na razie chyba dwa odcinki drugiego są dostępne na vod.tvp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Jaki serial ematka poleca? 11.08.19, 22:50 maniaczytania napisała: > A oglądałeś czeski "Labirynt", kryminalny? > Bo teraz leci drugi sezon w tv, ale o dziwnych porach, ale z tej okazji cały pi > erwszy sezon i na razie chyba dwa odcinki drugiego są dostępne na vod.tvp.pl > Nie oglądałem. Rzeczywiście dziwne pory nadawania, w środku nocy! Dzięki za polecenie. A co to za film, o czym? Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 09:00 Kryminał, ale niezły. Dość mroczny, bo zbrodnie popełniane są według wzorca - tak, jak pokazane są kary za grzechy na pewnym obrazie. Podobała mi się też oszczędna gra aktorska, bez przerysowywanie. No i czeskie seriale do tej pory kojarzyły mi się raczej z komediami. Odpowiedz Link Zgłoś
fusun1804 Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 09:29 bywalec.hoteli napisał: > Krawcowa z Madrytu. Zawód Amerykanin. Deutschland 1983. Wszystkie znakomite. > Gdzie mogę obejrzeć Krawcową z Madrytu? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 10:46 Szukaj na VOD.tvp.pl. Albo pytaj Cauliflowerpl Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 18:52 Fusun - lubisz hiszpanskie? Widzialas Velvet? www.youtube.com/watch?v=n9PwIfMEeVs albo Las Chicas del Cable www.youtube.com/watch?v=e_lBUTT4e7k Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 19:54 I jeszcze Ministerio de Tiempo - maravilloso! www.rtve.es/alacarta/videos/programa/ministerio-del-tiempo-trailer-ministerio-del-tiempo/2965771/ Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Jaki serial ematka poleca? 11.08.19, 11:14 Oglądam Shtisel. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
fusun1804 Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 09:26 Rozkręca się ten Shtisel? Bo ja się poddałam przy drugim odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 14:32 Raczej nie rozkręca się, tylko wgłębia sie w sytuacje rodzinne, rozwijają się watki, i jest świetny rozwój postaci. Aspekt religijny jest właściwie drugoplanowy. To właśnie osobowości, interakcje, skomplikowane charaktery ludzi 'robią' ten serial. Nikt nie jest tylko zły czy tylko dobry, każdy(a) ma swoje gorsze i lepsze momenty. No i Akiva... ten aktor jest piękny, pejsy, broda i wszystko... Kiedy nad brzegiem Morza Martwego zaczął się szykować do wskoczenia do wody...uuuch! ... szkoda, ze tylko nogawki podwinął Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Jaki serial ematka poleca? 11.08.19, 10:22 The Boys najchętniej j oglądany serial w lipcu Amazon ogłosił, że w zaledwie dwa tygodnie serial trafił do czołówki najchętniej oglądanych produkcji oryginalnych. The Boys - Final Trailer | Prime Video Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Jaki serial ematka poleca? 11.08.19, 10:34 Skonczylismy wczoraj swietny Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Jaki serial ematka poleca? 11.08.19, 10:43 Ja obejrzałam w ciągu jednego dnia dawno już mnie żaden tak serial nie wciągnął. Ma być drugi sezon po sukcesie pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
emka7611 Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 17:30 Potwierdzam , najlepszy Ojczyznosław i Rzeźnik 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 17:35 Obejrzałam 6 i mnie zwiesiło. Muszę mieć na to nastrój. W ogóle to jak czytam polskie nazwy tych postaci, to mózg mi wykonuje mentalnego fikołka próbując to przetłumaczyć na normalny i dopasować do postaci Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Jaki serial ematka poleca? 11.08.19, 13:48 Czarnobyl, Bodyguard Ja teraz oglądam przed filmem powtórkę wszystkich sezonów "Downton Abbey" Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Jaki serial ematka poleca? 11.08.19, 15:10 Własnie też skończyłam ,piękny serial, 6 sezonów Downton Abbey od czerwca wraz ostatnim świątecznym odcinkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Jaki serial ematka poleca? 11.08.19, 15:19 Film już chyba za miesiąc 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
marusia.00 Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 00:12 Jest na Netflix czy HBO? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Jaki serial ematka poleca? 11.08.19, 23:57 Harlots mnie ostatnio uzaleznil. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 14:42 Dla głupiego wakacyjnego oglądania Śmierć pod palmami / Death in paradise Oglądałaś Obsesja Eve / Killing Eve? Bardzo lobię Sandre Oh. Byla super w Chirurgach / Gray's anatomy. Oba seriale polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Jaki serial ematka poleca? 12.08.19, 17:46 I am a killer ,dokumentalny .Warto . Netflix sie ostatnio wyrabia Odpowiedz Link Zgłoś