Dodaj do ulubionych

Wstyd? się przyznać;)

31.08.19, 19:27
Serio, wczesniej nie słyszałam o producencie filmowym który utonął .
Mało oglądam tv i nie czytam pudelkow. Filmy, ktorych byl producentem oglądałam, ale nazwisko bylo mi do niedawna zupełnie obce.
Aż sie zaczelam zastanawiac ,chyba jestem z wieloma tematami do tylu....
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: Wstyd? się przyznać;) 31.08.19, 19:29
      Z twarzy kojarzylam, bo kiedys tu byl o nim watek - ze wlosy tluste, ze oczy podkrazone...
    • miarka71 Re: Wstyd? się przyznać;) 31.08.19, 19:32
      Witaj w klubie smile usłyszałam o nim, dopiero tutaj smile
    • edelstein Re: Wstyd? się przyznać;) 31.08.19, 19:34
      Ja go znam z watku o jego slubie, ktory byl tu szeroko komentowany.
      • aguar Re: Wstyd? się przyznać;) 31.08.19, 19:36
        Ja też.
        • alaveda Re: Wstyd? się przyznać;) 31.08.19, 19:39
          Wszystko na bieżąco śledzi plebs z małopolskiego miasta powiatowego big_grin
    • volta2 Re: Wstyd? się przyznać;) 31.08.19, 19:36
      Przecież szulimowej wybór był wielokrotnie tu opiniowany, więc niemożliwe by ci się nie obiło o uszy, mogłas przeoczyć że producent
      • magdzialena78 Re: Wstyd? się przyznać;) 31.08.19, 19:40
        A jednak ...chyba klikam na inne watki i z rozna częstotliwością.
        Ona nie wydaje mi sie ciekawą osoba wiec pewnie w watek nie kliknąłem
      • arwena_11 Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 09:41
        Wiesz, ja się dowiedziałam dopiero teraz, że producent. Z wątku ślubnego to mi wychodziło, że złapała bogatego chłopczyka, który tylko imprezuje i nawet nie umie włosów umyć na ślub.
        • ichi51e Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 13:12
          Tez bylam zaskoczona ze Starak i biznes prowadzil i wyksztalcenie mial spore. W sumie tam jakas bardziej skomplikowana sytucja rodzinna musi byc bo Starak to dzieci wlasnych ma 2 - Patryka i Julie. O tym pierwszym synu sie jakos nie mowi - gdzies bylo ze teraz majatek glownie Julia dostanie. Piotr Wozniak-Starak byl pasierbem Staraka, adoptowanym.
    • mondovi Re: Wstyd? się przyznać;) 31.08.19, 21:08
      Chwalisz się, czy żalisz?
      • magdzialena78 Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 13:05
        Stwierdzam fakt.
    • manala Re: Wstyd? się przyznać;) 31.08.19, 21:55
      Nie jesteś sama.
    • em_em71 Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 09:54
      Moim zdaniem nie trzeba sledzic plotkarskich portali by zyskac tego rodzaju wiedzę. Wystarczy przeglądać wiadomosci, gdzies tam sie temat przewijal.
    • katja.katja Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 09:58
      Lubię kino i filmy, ale mam takie dziwactwo, że nie zwracam uwagi, kto jest producentem czy oświetleniem lub innym kierownikiem planu.
      Aktorzy i reżyser - to co innego.
    • anette444 Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 10:03
      Ja to samo... W dodatku nazwisko Szulim gdzieś słyszałam, ale w ogóle nie kojarzę, ani twarzy, ani zawodu - aktorka, prezenterka czy co tam jeszcze?
      • kropka_kom Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 13:23
        a mnie zaskoczyło raczej to że się okazało iż to wybitny producent....hmmm wybitny bo co?
        • asia-loi Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 13:32
          kropka_kom napisała:

> a mnie zaskoczyło raczej to że się okazało iż to wybitny producent....hmmm wybitny bo co?

Też o Staraku dowiedziałam się z e-matki.
          Oświećcie mnie czym zajmuje się producent. Wykłada kasę na pomysł z którym ktoś do niego przychodzi i co jeszcze robi?
          • ichi51e Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 13:36
            Organizuje... wszystko?
            • ichi51e Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 13:38
              pl.m.wikipedia.org/wiki/Producent_filmowy
              Kase tez przewaznie nie wyciaga z wlasnej kieszeni tylko tez organizuje
            • 71tosia Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 14:11
              Watchout Studio, ma niewątpliwe sukcesy czy sa to sukcesy Piotra Staraka nie wiem, raczej sukces taty Staraka (tworca Polfarmy) ktory wiedział kogo w tej firmie oprocz syna zatrudnić wink
    • 71tosia Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 14:04
      Akurat i Piotra Staraka i pani Szulin nazwiska przewijaly się przez media bardzo często wiec trudno je było nie zauwazyc, klasy ludzi znanych z tego ze sa znani. Szulin zapmietala ze skandalicznego 'filmu' dokumentalnego o Japonii, Staraka po filmie Bogowie - tak skutecznie było to 'jego' dzielo ze nazwiska rzeczywistych autorow sukcesu: rezyszera i z scenarzysty ledwo przebijaly się publicznie.
    • tryggia Re: Wstyd? się przyznać;) 01.09.19, 14:11
      Nie, moim zdaniem, nie musimy znać nazwisk ani losów gwiazd, polityków czy bohaterów jednego artykułu. To niepotrzebne zasmiecanie magazynów pamięci.
      Oczywiście, być może w towarzystwie czytujacym nagłówki lub portale plotkarske wypadniesz nudno lub blado, ale to naprawdę da się przeżyć 😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka