Dodaj do ulubionych

Co na wierzch

21.09.19, 12:25
Co zakładacie do sukni wieczorowej na wierzch? Puchowka z poliestru nie pasuje. Jakaś pelerynka może? Co macie na takie okazje?
Obserwuj wątek
    • kermicia Re: Co na wierzch 21.09.19, 12:32
      Futro? Niekoniecznie prawdziwe.
      • 21mada Re: Co na wierzch 21.09.19, 12:48
        Myślałam o futrze ale czy nie jest zbyt pretensjonalne?
    • gulcia77 Re: Co na wierzch 21.09.19, 12:34
      Czarne ponczo z wełenki z akrylem.
    • pani-nick Re: Co na wierzch 21.09.19, 12:42
      Do długiej sukni? Ramoneskę, albo futro. Mam jedno takie za tyłek, rozkloszowane i jedno takie krótkie do bioder, bardzo dopasowane. Wszystko zależy od fasonu sukni i okazji.
      Zdarzyło mi się też do wąskiej długiej sukni założyć szlafrokowy płaszcz za kolano.
      • daniela34 Re: Co na wierzch 21.09.19, 12:50
        Zgadzam się. Są takie suknie, do których ramoneska będzie fajnie wyglądać. Mam też dłuższe futro, mam krótkie futerko, albo zakładam rozkloszowany płaszcz. Kwestia kroju i długości, żeby nie zmasakrować sylwetki.
    • chatgris01 Re: Co na wierzch 21.09.19, 12:48
      Klasycznie to etolę z norek (nie muszą być prawdziwe).
    • aqua48 Re: Co na wierzch 23.09.19, 10:29
      Futro do kolan. Mam sztuczne.
    • chicarica Re: Co na wierzch 23.09.19, 10:34
      Co tam, christmas party się szykuje? Może go w końcu pukniesz, o ile gruba zwolni go na ten wieczór z obowiązków wink
      Ja zakładam taką jakby etolę z futerkiem, krótką kurteczkę z futerka. Sztucznego oczywiście.
    • solejrolia Re: Co na wierzch 23.09.19, 10:40
      Zależy jaka impreza, i jaka to jest sukienka! Mam 3 różne, w różnym wydaniu/stylu/ płaszcze wełniane, ramoneska, a może katana dżinsowa, w końcu i długi luźny sweterek z dzianiny - też by mi się podobał do jednej takiej sukni.
      Także poprzymierzałabym z kreacją, i na pewno coś bym wybrałabym z tego, co mam aktualnie w szafie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka