astrologia333 29.09.19, 07:17 Czy kupię w rosmanie dobre stopery w formie plasteliny? Orientuje się ktoś? Czy te gąbczaste są gorsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajriszka Re: Stopery w Rossman. 29.09.19, 08:02 Gabinety zazwyczaj dysponują słuchawkami Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Stopery w Rossman. 29.09.19, 08:34 Hej -kupisz te w formie gąbeczek. Są na tym dziale "podróżnym" gdzie są kosmetyki w małych rozmiarach. Są zapakowane po kilka w neonowych kolorach Wg. mnie są idealne, ale to oczywiście zależy od upodobań. W formie "plasteliny" kupisz chyba w każdej aptece. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Stopery w Rossman. 29.09.19, 09:49 astrologia333 napisała: > Czy kupię w rosmanie dobre stopery w formie plasteliny? > Orientuje się ktoś? > > Czy te gąbczaste są gorsze? > gąbka się nie nadaje, chyba że masz super szerokie trąbki w uszach. ja nie mam. u mnie dziłają tylko silikonowe, innych fizycznie nie włoże. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Stopery w Rossman. 29.09.19, 09:57 Gabkowe wypadają i nie chronią tak dobrze przed hałasem. Najlepsze te plastelinowe z apteki. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Stopery w Rossman. 29.09.19, 10:00 W rossmanie nie ma plastelinowych. Są do kupienia w aptekach. Dla mnie z kolei idealne są właśnie te plastelinowe. Gąbczaste I silikonowe wypadają mi z uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
iimpala Re: Stopery w Rossman. 29.09.19, 15:19 "w formie plasteliny", czy woskowe, kupisz w aptece, pod nazwą Stopper. Kosztuja grosze a są DOSKONAŁE. Uzywam ich od dziesiątek lat, jeszcze od PRL (wtedy jedynych na rynku). Nie znalazłam lepszych. Możesz dowolnie dopasować - do kształtu a takze wielkości kanału, bo mozna uzyc 1, 1,5 czy 2 wałeczkow woskowych. Nie chcę reklamować ale naprawdę, lepszych, dla mnie, nie ma. Syn "nowocześnie" uzywał różnych "gąbczastych" bo co mu tam matka bedzie mówiła.... i miał po nich zapalenia ucha, musiał zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
pastuszka1 Re: Stopery w Rossman. 29.09.19, 15:51 Też czasem używam tych dokładnie i uważam, że są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Stopery w Rossman. 29.09.19, 15:59 3m miało dobre - gietkie, w ksztalcie takich choineczek. Teraz używam bardzo sporadycznie i plastelinowe są OK. Odpowiedz Link Zgłoś