Dodaj do ulubionych

Wojny raperów! ☺

01.11.19, 23:16
Polska scena rapu żyje od paru tygodni aferą niejakiego Belmondo vel Młodego G, który poszedł do domu transwestyty Rafalali, przebrał się w damską bieliznę i odkurzał jej chałupę, każąc mówić do siebie per Eleonora. Potem dał się sfotografować nago w wannie Rafalali, co ta wrzuciła do netu.

Portal raperów glamrap.pl zamieścił już kilkadziesiąt newsów odnośnie kolejnych odsłon tej "afery", a to co mnie najbardziej bawi i cieszy, to komentarze użytkowników portalu pod każdym z tych artykułów. Jest moc! ☺

Poniżej link do najnowszego newsa z glamrapu, na końcu macie wykaz 27-miu wcześniejszych. Gorąco polecam! ☺

glamrap.pl/mlody-g-wrocil-i-nagral-film-nie-tego-oczekiwalismy/
Obserwuj wątek
    • szafireczek Re: Wojny raperów! ☺ 01.11.19, 23:29
      To taki raperski performance? Czy to wątek miłosny z zazdrością w tle?
    • obrus_w_paski Re: Wojny raperów! ☺ 01.11.19, 23:37
      W sumie nie rozumiem dlaczego został usunięty z grupy i za co przepraszał? Bo się kapał u transwestyty i u niego sprzątał?
      • riki_i Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 01:47
        Raper nie może być gejem. To jest śmierć w tej branży. Zadawanie się z Rafalalą kasuje klienta natychmiastowo. BTW na tym portalu nikt nie wierzy, że on u niej tylko sprzątał.. 😂
        • iwles Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 02:24
          riki_i napisał:

> Raper nie może być gejem. To jest śmierć w tej branży.

Chyba jednak cos sie zmienia:

newonce.net/2018/12/czy-polska-scena-hip-hopowa-jest-gotowa-na-rapera-geja/
        • obrus_w_paski Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 08:26
          Serdeczne wyrazy współczucia dla raperów i ich fanów, o ile księży zaglądających komus pod kołdrę jestem w stanie „zaakceptować” o tyle jakiś wychudzonych facecików w spodniach odsłaniających gacie już nie bardzo.
          • cauliflowerpl Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 08:42
            A wiesz, że mi też się s klerem skojarzyło? A konkretnie z księżmi-homoseksualistami. I tu i tu próbują zdobyć szacunek ludzi, którzy z założenia mają nie tolerować ich prawdziwej natury, podsycają w nich nienawiść do homoseksualizmu, a tu klops - wydało się. I zdziwko, że społeczność zawiedziona.
            Tyle że księdza który zaliczył wtopę to przynajmniej w Bieszczady przeniosą i może zacząć od nowa w tym samym zawodzie.
            • cauliflowerpl Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 08:43
              *Z klerem
            • sumire Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 08:53
              W sumie znani mi za młodu raperzy to jak jeden mąż były potworne homofoby. I w ogóle niefajne typy, takie raczej z gatunku, że sama bym z nimi w pokoju nie została.
              • ck2 Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 08:58
                Trochę taki kibolski klimat, prawda?
                Mnie zawsze śmieszą np. zdjęcia z meczów, gdzie mamy sektor z panami którzy lubią w swoimi hermetycznym gronie pokrzyczeć sobie z nagimi torsami, ale jednocześnie najgorszą obelgą dla nich byłoby "pedał" i w ogóle jakiekolwiek skojarzenie z homoseksualizmem.
    • bigzaganiacz Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 00:33
      Rysiek nie podejzewalem cie o wpadanie na glamrap
      Na marginasie falalala ma pindola czy nie ?
      • riki_i Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 01:43
        Oczywiście, że ma. Przedstawia się jako kobietka "z małą figlarną kiełbaską" big_grin
        • flegma_tyczka Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 10:46
          Niedobrze mi.
          A miałeś z nią przyjemność?
          • riki_i Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 11:24
            Nie i nie zamierzam, hahaha! 😂
    • tifa_lockhart Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 06:49
      Ale co ta strona ma wspólnego z rapem i hip-hopem?
    • cauliflowerpl Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 06:53
      O matko. Odkryles przede mna kolejny pato-swiat, o ktorego istnieniu nie mialam pojecia big_grin
      Mocne.
      • gama2003 Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 17:22
        O to to.
        Z tego wszystkiego kojarzę Wigannę Papinę z tv.
        Tylko z powodu imienia i nazwiska, bo mnie zaskoczyło zestawienie. A tu proszę, forumowi panowie tyle wiedzą o brudach z udziałem powyższej.
    • sumire Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 08:23
      Niemcoznawca z tytułami przemówił 😂
      • chococaffe Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 09:24
        big_grin
    • kasiaabing Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 08:37
      Ta Rafalala to w ogóle wstrętny typ. Żyje z szantażowania swoich " kochanków". Pamiętam jak kiedyś napisała, że odwiedza ją bardzo znany piłkarz, nawet podała 3 nazwiska. Za parę dni pozowała z plikiem banknotów.
      • riki_i Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 10:16
        Ona w ogóle cieszy się jakąś niezrozumiałą popularnością wśród wielu celebrytów. Pamiętam skandal jak upubliczniła swój romans z narzeczonym piosenkarki Eweliny Lisowskiej.
        • flegma_tyczka Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 10:47
          I jeszcze ludzie ją lubią i bronią. Pobiła też jakąś przypadkową 13-latkę bo wydawało jej się, że się ona z niej śmieje.
          Zaburzony dziwoląg, niebezpieczny dla otoczenia.
        • kasiaabing Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 12:30
          Pamiętam. Jak mi było szkoda tej dziewczyny, nie dość, że zdrada to jeszcze z kimś takim... Ja na jej miejscu bym się chyba pochlastała. Żyć ze świadomością, że uprawialam sex z kimś kto uprawiał go wcześniej z transem.
        • obrus_w_paski Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 14:29
          Bo w ogóle transwestyci maja wśród również heteroseksualnych mężczyzn dużo większe wzięcie niż możesz spie wyobrazić. Taka radaela to jest s ogóle złe zrobiona i dość brzydka, kiedyś poznałam transwestytę, który wyglądał jak elsa pataki, zjawiskowy.
          Pamietam jak kiedyś szukałam pokoju do wynajęcia na dość popularnym hiszpańskim portalu w stylu polskiego gumtee/ olx i głoszeń s stylu „heteroseksualny czysty chłopak szuka dziewczyny albo transwestyty na niezobowiązujący seks” było MNÓSTWO
          • kasiaabing Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 15:35
            Ja to jednak mało wiem o ludziach... Staram się nie oceniać ludzi jednak ta Rafalala jest po prostu chamska i agresywna. W ogóle dziwię się, że ktoś chce z nią spolkowac. To tak jakby jakiś facet chciał się spotykać ze słynną poetką z Brwinowa, przecież to brak instynktu samozachowawczego.
          • lauren6 Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 16:13
            > Bo w ogóle transwestyci maja wśród również heteroseksualnych mężczyzn

Przecież rafalala szantażowała sekstaśmami pewnego polskiego piłkarza, zdecydowanie hetero. Filmów z panem nigdy nie opublikowała, za to po szantażu bez żenady umieściła w necie zdjęcia z dużą ilością gotówki.
          • aerra Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 18:07
            Jak heteroseksualny chłopak może szukać transwestyty? Albo albo. Albo jest heteroseksualny albo szuka transwestyty. Transwestyta tylko ubiera/zachowuje się jak osoba płci przeciwnej, nie zmienia płci.
            • flegma_tyczka Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 18:13
              Czyli równie dobrze może to być kobieta przebrana za mężczyznę.
            • 1matka-polka Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 18:53
              "Jak heteroseksualny chłopak może szukać transwestyty?"
              Nie wiem ale sądzac po ilosci zartow w internecie, z wyskakujacym u "kobiety" pindolem, jest to temat dosyc popularny i wywolujacy duze emocje u panów...
    • thea19 Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 10:36
      musisz mieć wyjątkowo nudne życie skoro ekscytujesz się takimi tematami
      • riki_i Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 11:23
        Przecież to wszystko jest śmieszne jak cholera, hahaha!
        glamrap.pl/to-koniec-mobbyn/
        alaluna.pl/foto/rafalala-w-klatce-fame-mma-to-nie-miesci-sie-w-glowie-z-kim-mialaby-walczyc-foto/
        • thea19 Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 11:41
          dla mnie żenujące
        • lauren6 Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 11:52
          Nabijanie się z homoseksualizmu chłopaka jest słabe.

Śmieszne jest akurat to, że bohater dramatu jest zwykłym dilerem narkotyków, a jego mamunia to celebrytka - wielbicielką dobrej zmiany.
          • riki_i Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 12:27
            Mamunia, przedstawiana na glam rapie jako "Wagina Papina" big_grin jest dziwna. Robi za jakąś stylistkę w telewizjach śniadaniowych, natomiast jej styl bycia i sposób wyslawiania się kojarzy mi się z patolą. 20 lat temu była gwiazdą Lalamido u Konja i Skiby, prezentując się w silnie odsłoniętych kreacjach.
            • 1matka-polka Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 12:39
              Pamietam lalanido i Wiganne Papine...
              • ginger.ale Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 17:30
                Witamina to matka Rafalali czy belmondo?
                • ginger.ale Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 17:31
                  Wiganna wink
            • manon.lescaut4 Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 19:16
              A to Wiganna Papina (pamiętam ja) jest matka, ale czyja? Rafalali czy tego rapera?
              • kasiaabing Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 19:51
                Tego rapera.
    • lauren6 Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 11:47
      Polska jest krajem trzeciego świata skoro muzyk musi kończyć karierę po ujawnieniu jego niestandardowych upodobań seksualnych.
      • sumire Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 11:52
        Ale to nie jest muzyk, to jakiś patohiphopers... smile
    • arista80 Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 11:58
      Pamietam jak riki chwalil sie, ze on to z elit pochodzi. No ja dziekuje za taka "elyte".
      • riki_i Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 12:22
        Ale co ma moje pochodzenie do wchodzenia na jakieś strony internetowe, bo nie kumam bazy? Zwijam się ze śmiechu jak czytam te artykuły i komentarze. A surfowanie po necie po ogólnodostępnych stronach INFORMACYJNYCH to nie jest żaden występek.
        • sumire Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 12:24
          Stronach INFORMACYJNYCH, hahahaahha.
        • thea19 Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 12:38
          to pokazuje co sobą reprezentujesz. Podpowiem - dno i 5m mułu. Zachwycanie się ujawnieniem homoseksualizmu pewnego małolata w jakiś pokręconych okolicznościach wywołuje smutek a nie śmiech.
          • riki_i Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 12:50
            Oj tam! ☺ Dla mnie polski rap to po prostu rewelacyjny program satyryczny. Raper Peja "wiecie co z nim zrobić" vel "srałeś pod siebie jak ja rapowałem" czy np. niejaki Pikej tj. młody Kukulski to postacie lepsze od kabaretu Górskiego.
    • mona-taran Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 12:25
      Wow, ale syf. Nigdy wcześniej nie słyszałam o tych ludziach.
      • ginger.ale Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 15:41
        Dokładnie, glam rap ...hahaha...
    • ginger.ale Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 15:40
      Polska scena rapu...uśmiałam się nawet bardziej niż z tego belmondo w wannie lali big_grin
      • cauliflowerpl Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 17:08
        Pamietam jak w miescie, z ktorego pochodzil moj kumpel, pojawily sie plakaty jakiegos lokalnego, raperskiego koncertu.
        Chlopcy mowili o sobie....
        My, z włodawskich BLOKOWISK 😂😂😂😂

(Jak ktos nie rozumie dowcipu to niech w google maps znajdzie Włodawêi przełączy na widok z satelity)
        • ginger.ale Re: Wojny raperów! ☺ 02.11.19, 17:16
          Szacunek ludzi ulicy! wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka