Gość: lili111 IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.04.04, 17:15 Chcielibyśmy wybrać jakąś fajną miejscowość na wyjazd, tak aby spędzić romantyczne chwile, ale i poszaleć do białego rana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Berenika Re: Co wybrać? IP: *.idea.pl 15.04.04, 19:00 Makarską,piękna miejscowość...z zatoczkami,cypelkami i w ogóle...Ja bylam z biurem Gandalf Travel,które na pewno mogę polecić,jeżeli wybierasz się z biurem.Sa tani,a standard apartamentów-super!Jezeli sama,to warto szukac zakwaterowania w dzielnicy Zelenka i lepiej wczesniej zarezerwowac.Cichutenkie miejsce,waskie uliczki,a do centrum,gdzie sa dyskoteki,kluby itp jest jakies 20 min pieszo. Pisz,jak masz jakies pytania.Jestem po filologii serbsko-chorwackiej i bylam w Chorwacji jakies 5 razy. Pozdrawiam!..i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili111 Re: Co wybrać? IP: 212.186.80.* 20.04.04, 15:51 Jedziemy samochodem za niecały miesiąc, chcielibyśmy spędzić ok tygodnia gdzieś bardziej na północy i część czasu gdzieś w okolicach Dubrovnika (ja myślałam o wyspie Brac). Generalnie mam już namieszane w głowie.... Odpowiedz Link Zgłoś