Dodaj do ulubionych

Kurtki, płaszcze

12.11.19, 12:58
Hej,

Muszę zakupić nową kurtkę, ewentualnie płaszcz. Jeszcze nie zdecydowałam.
Czy są odpowiedniki Reimy dla dorosłych ?
Gdzie kupujecie dobrej jakości kurtki, płaszcze?
Poradzcie pliz.

Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Kurtki, płaszcze 12.11.19, 13:38
      moze cmp, icepeak, didriksons?
      Szukaj w sportowych outletach, na zalando tez w dziale sportowym duzo widzialam.
    • iberka Re: Kurtki, płaszcze 12.11.19, 13:40
      Kurtki mam z Mango, płaszcz taki sportowy z Tchibo, a płaszcze klasyczne z Tatuum
    • flegma_tyczka Re: Kurtki, płaszcze 12.11.19, 14:32
      Zalando, można tydzień pochodzić, a potem odesłać , fajna sprawa smile
      • jola-kotka Re: Kurtki, płaszcze 12.11.19, 16:29
        Ojp ty zartujesz prawda?
        • flegma_tyczka Re: Kurtki, płaszcze 12.11.19, 17:05
          Nie smile
          Do tej pory pamiętam pewien bardzo elegancki płaszczyk, w którym wzięto mię (po raz pierwszy co prawda i jedyny) za pracownicę korporacji big_grin
          • mikams75 Re: Kurtki, płaszcze 12.11.19, 23:08
            jeszcze ci konta nie zablokowali na zalando?
            • flegma_tyczka Re: Kurtki, płaszcze 13.11.19, 08:22
              Za co? Choć ktoś z rodziny ciągle grozi, że w końcu się doigram big_grin
        • anika772 Re: Kurtki, płaszcze 13.11.19, 06:53
          Gazeciarz kiedyś się chwalił, jak to kupuje książki, czyta i odsyła w terminie.
          • flegma_tyczka Re: Kurtki, płaszcze 13.11.19, 08:21
            Nie odsyłam tylko oddaję, w mojej okolicy jest kilka punktów wysyłkowych księgarni (np. Bonito) gdzie można oddać osobiście (oczywiście można też odesłać).
            I co z tego? Książki każdorazowo są bardzo sprawdzane czy nie ma żadnych śladów użytkowania, raz nawet dziewczyna zajrzała pod okładkę (obwolutę). Nic to nie dało bo mam czyste ręce, a książka nie ma się jak uszkodzić. Postępuję zgodnie z regulaminem, a jak same piszecie np. w wątkach o ciążowych L-4 prawa są od tego by z nich korzystać. Skoro mam prawo do zwrócenia książki w stanie nie wskazującym na użytkowanie do 10 dni to z niego korzystam. Widzicie, tak to właśnie działa.
            • mikams75 Re: Kurtki, płaszcze 15.11.19, 17:51
              nie lepiej po prostu isc do biblioteki?
            • magdzialena78 Re: Kurtki, płaszcze 15.11.19, 18:00
              Zapomniałeś sie przelogować
      • iberka Re: Kurtki, płaszcze 12.11.19, 22:21
        Żenua
      • double-facepalm Re: Kurtki, płaszcze 12.11.19, 23:28
        flegma_tyczka napisała:

> Zalando, można tydzień pochodzić, a potem odesłać , fajna sprawa smile
        >
        Gazet, mam przypuszczenie graniczace z pewnością, ze to Tys była główna antybohaterka tej anegdoty: m.piekielni.pl/7647

Watkodajka pyta o kurtki na lata. Polecam limango na przełomie czerwca i lipca, można się obkupić i w zimowe buty i w okrycia wierzchnie za śmieszna kasę.
      • iimpala Re: Kurtki, płaszcze 13.11.19, 12:33
        >Zalando, można tydzień pochodzić, a potem odesłać , fajna sprawa

rzyg...
        typowa Polska wiocha, cwaniakująca baba i chełpiąca sie tym, jak to mozna zrobić w balona kogoś innego...
        Jesteś typowym przykladem "sówerena", banasia i innych chrzanowskich, którzy teraz urzadzają ten kraj.
        Właśnie kiedys po takiej prostaczce odesłałam kurtke do Zalando, bo durny babsztyl nawet zasmarkanej chusteczki z kieszeni nie wyjął. A mnie na wymioty się zebrało....
        Nie cierpie takich wolskich chamideł i prymitywów
    • anika772 Re: Kurtki, płaszcze 13.11.19, 06:54
      Co Tobie jest potrzebne konkretnie? Casual, biznesowo, sportowo? Jak Reima? Może Goose Of Canada obejrzyj?
    • eowen Re: Kurtki, płaszcze 13.11.19, 08:25
      Podobne parametry ma Reflex.
      Co do Reimy, to sprawdź rozmiary - wypadają większe i te na najstarsze nastolatki są naprawdę duże, według mnie spokojnie to dorosłe M. Sama się przymierzam do zakupu, ale na razie, wszystkie, które znalazłam, miały za długie rękawy i za mały obwód w biuście wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka