Dodaj do ulubionych

Policja na forum

29.12.19, 13:51
Jako że nie wolno zakładać wątków o nickach.

Ja bardzo proszę o jakieś ostrzeganie, żeby przygotować się można było.

Jak policja wpadła na forum w południe nad ranem to jeszcze spałam. A w nocy sprawdzałam, czy nie ma czegoś ciekawego!

Dla takich kasowanych wątków spędzam tu jakąś 1/4 życia, wycinanie w niebyt zamiast chociaź przenoszenia na oślą to straszne świństwo!
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Policja na forum 29.12.19, 13:55
      Powiadamiaj o nowych wpisach może być pewną pomocą... Jestem rozczarowana ten wątek forumki zapewnił mi taką porcję śmiechu jak dobry kabaret na yt.
    • kasiaabing Re: Policja na forum 29.12.19, 13:55
      Spieszymy się robić screeny, wątki tak szybko odchodzą...
      • mary_lu Re: Policja na forum 29.12.19, 13:58
        O właśnie, gdzie jest gazet ze swoimi fiszkami jak jest potrzebny?
        • kasiaabing Re: Policja na forum 29.12.19, 14:01
          Pewnie spaceruje po Jurze.
          • lellapolella Re: Policja na forum 29.12.19, 14:14
            Może już być w Izraeluwink
      • kryzys_wieku_sredniego Re: Policja na forum 29.12.19, 14:56
        Ha, ha ....
        To poleciał wątasek o zgłoszeniu?
        Bez sensu ... mogłam doczytać a nie obiad dla rodziny gotować.
        Ehhhh życie.
        • gama2003 Re: Policja na forum 29.12.19, 18:02
          Chyba żartujesz. Poleciał ?
    • cruella_demon Re: Policja na forum 29.12.19, 14:11
      No właśnie. A ja jeszcze połowę omijam, bo widzę tytuł "żarcie świąteczne" albo " jaki szampon kupić" myślę sobie, eeeee nuuda, a tu sie okazuje, że przegapilam taką piękną napier@#ankę.
      Wychodzi kurna na to, że trzeba wchodzić profilaktycznie w każdy wątektongue_out
      Ale akurat na ten się załapałam, warto było big_grin
    • mrs.solis Re: Policja na forum 29.12.19, 14:13
      Kurcze, wiem ,ze cos sie dzialo ,ale nie wiem co. Spytalam w innym watku, ale tego juz tez nie ma. Podpowiedzcie moje kochane, bo nie bede na bierzaco z dramatem forumowym.
      • lauren6 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:17
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,169154618,169154618,Watek_roku_2019.html

Tu masz streszczenia najlepszych fragmentów.
        • mrs.solis Re: Policja na forum 29.12.19, 15:01
          Czekaj , polecial watek z nominacjami??? Czytalam jeszcze wczoraj wieczorem lacznie z watkiem o stopach 😀
          • tt-tka Re: Policja na forum 29.12.19, 15:12
            mrs.solis napisała:

> Czekaj , polecial watek z nominacjami??? Czytalam jeszcze wczoraj wieczorem lac
            > znie z watkiem o stopach 😀
            >

Nie, inny. Bergowy.
            • mrs.solis Re: Policja na forum 29.12.19, 15:34
              U mnie rano, wiec slabo kontaktowalam. Po kawie jest lepiej i juz ,wiem co w trawie piszczy. Oprocz tego mialabym ochote zmienic nicka na Grazyna Rzechotnik. Nie wiem kto to wymyslil, ale zasluguje na forumowego Oskara.
      • pasquda77 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:20
        Pół forum miało iść siedzieć za hejt na Berdze i jej rodzinie
        😂😂😂
        • mary_lu Re: Policja na forum 29.12.19, 14:29
          Wszystkie byłyby grypsujące, i miesiącami nikt by nie rozgryzł ich języka.

Bidet! Jura! Pirania!
          • kk345 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:49
            Piranii nie kumam, więc na grypserę się nie nadaję. Tylko bidet i Jurę ogarniam
            • ginger.ale Re: Policja na forum 29.12.19, 17:13
              Mecenas (prawdziwa) Pirania! To mamaemmy straszyła nim niepokorne przed laty smile
              • kk345 Re: Policja na forum 29.12.19, 18:03
                Dzięki, czuję się zapdejtowanabig_grin
      • snakelilith Re: Policja na forum 29.12.19, 14:29
        Nie musisz mieć poczucia straty. Nawet gdybyś nie przeczytała tego, czy innego aktualnego wątku z aktywnym udziałam berżamoty, bo przecież jej twórczość jest ciągla taka sama. Tak jak rok temu, czy kilka miesięcy. Takie same teksty, te same pomyje. Za kilka tygodni będzie nowy. Nie bój żaby. Nic więc nie straciłaś.
        • tt-tka Re: Policja na forum 29.12.19, 14:42
          snakelilith napisała:

> Nie musisz mieć poczucia straty. Nawet gdybyś nie przeczytała tego, czy innego
          > aktualnego wątku z aktywnym udziałam berżamoty, bo przecież jej twórczość jest
          > ciągla taka sama.

bardziej mi chodzilo o odpowiedzi niz o produkcje bergi... no i ni ma sad
        • andaba Re: Policja na forum 29.12.19, 14:44
          Jak nie, polsko-amerykańską kancelarię straciła. I paru członków palestry.
          • daniela34 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:47
            Jak to było Kancelaria Adwokacka Żmija&Snake?
            • andaba Re: Policja na forum 29.12.19, 14:50
              Ż.Mija & S.Nake chyba.
            • grrrrru Re: Policja na forum 29.12.19, 14:52
              Ej, o co chodzi z tymi gadami?
              • tt-tka Re: Policja na forum 29.12.19, 15:06
                grrrrru napisała:

> Ej, o co chodzi z tymi gadami?

A, dawno temu, juz nie pamietam, kto, komu i o co poszlo jedna z forumek przygrozila innej czy innym mecenasem. Taka Pirania. Postraszona zamiast sie wystraszyc odpowiedziala, ze ma lepszego mecenasa, niejakiego K. Rokodyla.

A tu, jak czytam, pojawil sie zespol prawniczy Z.Mija&S.Nake i jakis swietny prawnik z tamtych okolic, pan Ali Gator. No nie odzaluje.
                • chloe30 Re: Policja na forum 29.12.19, 15:12
                  tt-tka
                  >
                  > A, dawno temu, juz nie pamietam, kto, komu i o co poszlo jedna z forumek przygr
                  > ozila innej czy innym mecenasem. Taka Pirania. Postraszona zamiast sie wystrasz
                  > yc odpowiedziala, ze ma lepszego mecenasa, niejakiego K. Rokodyla.
                  >

Uprzejmie przypominam, ze groziła mama.emmy tylko za (c)Hiny nie pamietam komu. Edel moze?
                  Bo jeszcze kiedyś Lipcowa z lapkiem na komendę szła, juz pare lat zreszta idzie, ale to chyba nie w tej sprawie...

I teraz mnie taki miodzio wątek ominął mówicie... nieutulonam sad
                  • kryzys_wieku_sredniego Re: Policja na forum 29.12.19, 15:20
                    Tak, lipcową z lapkiem pamiętam, miałam nawet teraz się spytać czy dziewczyny już odsiedziały swoje ;P
                    • cruella_demon Re: Policja na forum 29.12.19, 15:30
                      Akurat lipcowa miała rację, ktoś odgrzebał zdjęcie jej dziecka, zrobił chamskiego mema i wstawił na forum.
                      • vodyanoi Re: Policja na forum 29.12.19, 17:07
                        Z lipcową to było chamstwo nie z tej ziemi, koszmarne. Teraz berga pojechała słownie po czyichś internetowych dzieciach, a tam kilka osób (!) pojechało po wizerunku kontretnego, realnego dziecka. Jeśli te wątki o berdze niektórzy uważają za dno dna, to nie wiem, jak określonoby tamte. W szczególności, ze tamte naprawdę nadawały się do zgłoszenia na policję.
                        • rosapulchra-0 Re: Policja na forum 29.12.19, 17:18
                          To nie są internetowe dzieci, to pasierbowie grrru, którą berga zwyzywała od patusów i te dzieci również, o jej partnerze napisała, że jest sprawny dołem, a potem się dopytywała, czy viagrę bierze. Jedynym grzechem zwyzywanej forumki przez bergę było to, że w odpowiedzi na obelgi bergi jej młodszego syna nazwała matołkiem, bo się rozpłakał, że nie taki jak chciał dostał prezent. Za co zresztą grrru bergę przeprosiła. I to berga atakowała grrru, a nie odwrotnie.

Akcja z lipcową była zdecydowanie poniżej pasa i zdecydowanie nadawała się do zgłoszenia na policję.
                          • grrrrru Re: Policja na forum 29.12.19, 18:14
                            Nie do końca tak, że go nazwałam matołkiem. Napisałam że wolę nie pić przy karmieniu żeby nie mieć matołka, ale potem uznałam że nawet w tej formie to było nie w porządku i przyznałam, że przesadziłam. Ale faktycznie to było już po licznych wyzwiskach dotyczących mojej rodziny
                            • rosapulchra-0 Re: Policja na forum 29.12.19, 18:24
                              To tym bardziej nikogo nie obraziłaś, jedynie odpowiedziałaś na jej obelgi w ilości hurtowej, niektóre jej wypowiedzi, mimo że nadal się kwalifikują do wywalenia, w wątku świątecznym nadal są i można je przeczytać. I dopiero potem zabierać się za ocenianie.
                • cruella_demon Re: Policja na forum 29.12.19, 15:28
                  I mecenas G.Rzechotnik!
                  Wysokiej klasy specjalista.
                • kasiaabing Re: Policja na forum 29.12.19, 15:28
                  Mamaemmy znała się z Piranią
                  • mary_lu Re: Policja na forum 29.12.19, 19:17
                    Znała się z prawnikiem tak dobrym i krwiożerczym że w swoich kręgach był nazywany Pirania 🤣 To był przepiękny wątek, i też chodziło o to, że zazdrościmy. I mamaemmy miała błękitną krew, a my pospolstwo.
                • cauliflowerpl Re: Policja na forum 29.12.19, 16:29
                  Serio??? Ja byłam przekonana, że to z jakiegoś kabaretu musiało być big_grin
                  No tak, na swój sposób faktycznie - kabaret.
            • kosheen4 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:57
              daniela34 napisała:

> Jak to było Kancelaria Adwokacka Żmija&Snake?

Ej ale pierwszy raz chyba Tisz pojechal fantastycznie - mecenas Ali Gator
              Pfhyhyhy
              • daniela34 Re: Policja na forum 29.12.19, 15:01
                G.Rzechotnik jeszcze był smile
                • mrs.solis Re: Policja na forum 29.12.19, 15:05
                  Teraz to parsknelam hahaha. No szkoda, ze mnie ominela taka dawka humoru
                • lily_evans11 Re: Policja na forum 29.12.19, 15:06
                  Cudne big_grin
              • alicia033 Re: Policja na forum 29.12.19, 15:01
                to fakt.
                To forum nawet z boota potrafi poczucie humoru wykrzesać.
    • aandzia43 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:25
      No tak, pierdoła saska jestem i jak zwykle nie czaję o co chodzi tam gdzie fajnie byłoby czaić. "Komu wziąć a komu dać, a ja nigdy k...a mać" jak śpiewał klasyk. O bergę i jej wczasy chodziło?
      • pasquda77 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:29
        aandzia43 napisała:

> No tak, pierdoła saska jestem i jak zwykle nie czaję o co chodzi tam gdzie fajn
        > ie byłoby czaić. "Komu wziąć a komu dać, a ja nigdy k...a mać" jak śpiewał klas
        > yk. O bergę i jej wczasy chodziło?
        >
        Nie zdążyłam przeczytać całości , ale w skrócie Berga po konsultacji z adwokatem sypała paragrafami aż miło🙂
        • chloe30 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:41
          pasquda77 napisała:

>
          > >
          > Nie zdążyłam przeczytać całości , ale w skrócie Berga po konsultacji z adwokate
          > m sypała paragrafami aż miło🙂

Kurde, i tak z tego Izraela sie konsultowała? Rzeczywiście wujowy ten wyjazd, nic nie zwiedzić, na forum siedziec i jeszcze za adwokatem latać!!
          • alicia033 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:53
            chloe30 napisała:

> Kurde, i tak z tego Izraela sie konsultowała?

jak to jedna z forumek, niestety nie pamiętam, którasad w tamtym wątku napisała, że ten Izrael, to jak Zaucha śpiewał: z pocztówek i mgły.

To był naprawdę ładny wątek!
            Niestety wyleciał, bo moderacja walczy o zarżnięcie ostatniego żywego forum na gazeciesad.
          • frequenter.light Re: Policja na forum 29.12.19, 14:57
            W sumie żydowscy prawnicy słyną na cały świat, mogłaby w Izraelu jakiegoś zatrudnić. Ale on by wziął od niej kupę hajsu.
            • kosheen4 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:54
              frequenter.light napisał:

> W sumie żydowscy prawnicy słyną na cały świat, mogłaby w Izraelu jakiegoś zatru
              > dnić. Ale on by wziął od niej kupę hajsu.

No przecież wziął, tylko to się tak nazywa teraz że za obiad zabuliłasmile)))
              #adabsurdum
          • ginger.ale Re: Policja na forum 29.12.19, 17:16
            Powinna skonsultować się nie z prawnikiem, a z lekarzem... też na p...
        • basiastel Re: Policja na forum 29.12.19, 21:03
          Gdyby coś konsultowała z adwokatami, to wiedziałaby, że oskarżenie prywatne kieruje sie bezpośrednio do sądu, nie na policję.
      • malia Re: Policja na forum 29.12.19, 14:30
        Ale jak to? Człowiek jednak nie powinien spać w nocy i nie robić żarcia tylko siedzieć i pilnować. Która to miała screeny robić?
        • anika772 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:34
          Trzeba dyżury wyznaczyć🤪
        • fragile_f Re: Policja na forum 29.12.19, 18:10
          Ja moge wziąć dyżur wieczorny, bo u mnie minus ileś tam godzin, ale w zamian proszę o wysłanie screenów z wątków porannych!

Tak mi smutno, tak mi źle, tyle przegapiłam sad
        • heca7 Re: Policja na forum 29.12.19, 22:23
          Pierwszy raz zrobiłam skrinszoty z forum wink W ostatniej chwili się zorientowałam, że wątek Bergi chyba poleciał, wróciłam się, udało i oto mam.
          • tt-tka Re: Policja na forum 29.12.19, 22:25
            heca7 napisała:

> Pierwszy raz zrobiłam skrinszoty z forum wink W ostatniej chwili się zorientowała
            > m, że wątek Bergi chyba poleciał, wróciłam się, udało i oto mam.
            >

Nie badz sknera, podziel sie !
          • fragile_f Re: Policja na forum 29.12.19, 22:37
            KCEM!
            • heca7 Re: Policja na forum 29.12.19, 23:02
              Ale na gazetowy wink
              • tt-tka Re: Policja na forum 29.12.19, 23:13
                heca7 napisała:

> Ale na gazetowy wink
                >

OK smile
                • yuka12 Re: Policja na forum 30.12.19, 00:49
                  Me too.
                  • rosapulchra-0 Re: Policja na forum 30.12.19, 01:29
                    Poproszę i do mnie.
    • anika772 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:33
      Ten wątek też zaraz poleci.
      • pasquda77 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:38
        anika772 napisała:

> Ten wątek też zaraz poleci.
        Znowu działamy poza prawem?😱😂
        • mary_lu Re: Policja na forum 29.12.19, 14:40
          Boszsz, nie, bo teraz to dostanę stałego bana, ostatnio mnie wycięli za jakieś niewinne podśmiechujki z inceli...
          • ginger.ale Re: Policja na forum 29.12.19, 17:17
            Zmienisz nicka na outlaw, Ty prowodzyrze!!
    • grrrrru Re: Policja na forum 29.12.19, 14:40
      A dlaczego został skasowany ten wątek prawny w czym naruszał regulamin?
      • serei Re: Policja na forum 29.12.19, 14:46
        no jak to? przecież Bergamotka zgłosiła na policję, straży miejskiej, FBI, prezydenta itd... to i pewnie z rozbiegu do moderacji doniosła tongue_out
        • grrrrru Re: Policja na forum 29.12.19, 14:51
          Swoj własny wątek zgłosiła?smile
          • serei Re: Policja na forum 29.12.19, 15:00
            tak, bo miałysmy wszystkie drżeć ze strachu a tu się wątek smiechowy roku zrobił big_grin
            • andaba Re: Policja na forum 29.12.19, 15:41
              E tam. Mecenas G.Rzechotnik nie życzył sobie, żeby szargać jego nazwisko na forum.
              • berdebul Re: Policja na forum 29.12.19, 15:56
                big_grin razem z mecenas Ż.Miją i K.Rokodylem.
                • daniela34 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:52
                  berdebul napisała:

> big_grin razem z mecenas Ż.Miją i K.Rokodylem.

Ja wszystkim, którzy spodziewają się wizyty służb o 6.00 rano polecam usługi Z.A.Skrońca (pełne dane Adwokat Zygmunt August Skroniec, Kancelaria Skroniec i Partnerzy). Z Zygmusiem znamy się jeszcze że studiów, potem pojechał do stolicy robić aplikację.
                  • lily_evans11 Re: Policja na forum 29.12.19, 22:45
                    Gorzej, jak przeciwko niemu będzie występował reprezentant strony przeciwnej, niejaki P. Tasznik...
        • ginger.ale Re: Policja na forum 29.12.19, 17:20
          serei napisała:

> no jak to? przecież Bergamotka zgłosiła na policję, straży miejskiej, FBI, prez
          > ydenta itd... to i pewnie z rozbiegu do moderacji doniosła tongue_out
          >

Berga, to chyba straży gminnej co najwyżej. Niedawno się żaliła, że z pracy pod Warszawę wraca 2h.
    • chicarica Re: Policja na forum 29.12.19, 14:41
      Kurła, znów przegapiłam? sad
      • serei Re: Policja na forum 29.12.19, 14:46
        żałuj big_grin
      • daniela34 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:49
        Dziewczyno, nawet nie wiesz, co Cię ominęło. Rosa i Cauliflower zaraz zostaną wydalone z krajów stałego pobytu i wrócą na ojczyzny łono. Mogliby przy okazji wydalić tę od pól malowanych zbożem rozmaitem, to by przestała wątki tworzyć
        • anomalia_pogodowa81 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:17
          Tamta wariatka już wróciła i teraz dla odmiany tęskni za polami malowanymi marmite'm i puddingiem świątecznym big_grin Trzeba by ją do UK znowu wydalać.
          Bożesz, jaki ruch między narodami by sie przez bergę zrobił...
          • milka_milka Re: Policja na forum 29.12.19, 16:28
            O mamusiu! Gdzie ten wątek?
      • chloe30 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:54
        Chica, ty pewnie tez do deportacji, tylko jeszcze o tym nie wiesz big_grin
      • karme-lowa Re: Policja na forum 29.12.19, 22:16
        Ja też przegapiłam🤦!
        • rosapulchra-0 Re: Policja na forum 29.12.19, 22:25
          A nie pamiętam, kiedy ostatnio tak długo na forum siedziałam. I film, pani, w bombki strzelił..
          • princesswhitewolf Re: Policja na forum 29.12.19, 23:34
            znowu mnie ominelo sad
          • chococaffe Re: Policja na forum 30.12.19, 07:57
            rosa, może siedziałas tak długo kiedy ziałaś agresją z powodu - jak mówisz-depresji. A teraz kogoś kto byc może też ma depresję, chamsko atakujesz?
            • lily_evans11 Re: Policja na forum 30.12.19, 10:46
              Czy sugerujesz, że bohaterka licznych wątków ma depresję? Chybamegaselfzajebiozę.
              • kotejka Re: Policja na forum 30.12.19, 11:44
                lily_evans11 napisała:

> Czy sugerujesz, że bohaterka licznych wątków ma depresję? Chybamegaselfzajebioz
                > ę.

cudowne
                ostra i zarazem przewlekłą megaselfzajebioze
              • chococaffe Re: Policja na forum 30.12.19, 11:50
                To nie ja sugeruję. To rosa pisała, ze depresja może się objawiac agresją, zaczepianiem, atakami. Co wie z doświadczenia.
                • snakelilith Re: Policja na forum 30.12.19, 13:07
                  chococaffe napisała:

> To nie ja sugeruję. To rosa pisała, ze depresja może się objawiac agresją, zacz
                  > epianiem, atakami. Co wie z doświadczenia.

No, rosa ma ogromną schadenfreude. Jej osobisty wróg zdążył już pięć razy przepłynąć przed brzegiem, na którym siedzi, ale to cudowne uczucie socjalnej integracji z wyśmiewającymi bergę nie pozwala jej przestać podskakiwać z uciechy jak mały dzieciak. Podobną niezdrową satysfakcję ma obecnie bywalec hoteli. Ale niech się cieszą chwilą, jutro temat będzie dla wszystkich nudny.
              • frequenter.light Re: Policja na forum 30.12.19, 12:43
                Może zaburzenia maniakalno-depresyjne ?
    • silenta Re: Policja na forum 29.12.19, 14:42
      O masz! Ja się zastanawiałam, jak mnie mijały dwa radiowozy na sygnale, gdzie oni jadą, a oni na forum jechali.
      • lumeria Re: Policja na forum 29.12.19, 14:46
        big_grin big_grin
      • malia Re: Policja na forum 29.12.19, 14:55
        Trzeba szybko listę obecności zrobić, zeby się zorientować kogo nie ma. I paczki porobić dla aresztowanych.
        kto tam się udzielał najbardziej?
        • mary_lu Re: Policja na forum 29.12.19, 15:09
          Od paczek mamy swojego człowieka, o to się nie martw.
          • semihora Re: Policja na forum 29.12.19, 22:25
            No, jak Jola się weźmie za paczki, to czekaj tatko latka...
            • kotejka Re: Policja na forum 30.12.19, 08:46
              semihora napisała:

> No, jak Jola się weźmie za paczki, to czekaj tatko latka...
              >
              Prędzej Andaba miskę znajdzie....
        • cauliflowerpl Re: Policja na forum 29.12.19, 15:35
          Ja jestem, na rowerze tylko byłam jak mnie nie było. Nie martwcie się.
          • mamolka1 Re: Policja na forum 29.12.19, 15:45
            Znaczy, już się spakowałaś i jedziesz na ojczyzny łono żeby się na proces nie spóźnić? Obowiązkowa dziewczyna jesteś 😜
            • lumeria Re: Policja na forum 29.12.19, 15:48
              Rowerem dojedzie na Marzec smile Ale co wyćwiczy, to jej! Brava Cali! big_grin
              • cauliflowerpl Re: Policja na forum 29.12.19, 16:05
                No, samo się nie dojedzie, trza trenować.
                • anika772 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:11
                  Zbieraj na stacjonarny, może Ci pozwolą trenować w celibig_grin
                  • cauliflowerpl Re: Policja na forum 29.12.19, 16:25
                    Mam! Tylko będzie mi ktoś musiał wysłać w paczce.
                    (Byle nie Jola).
                    • lumeria Re: Policja na forum 29.12.19, 17:07
                      No nie - bo by Ci wysłała rower Lewandowskiej, i co wtedy? big_grin
                    • ganesza Re: Policja na forum 29.12.19, 17:16
                      w kwestii wysyłania paczek nie ma co liczyć na Jolę. w wątku początkowym (bo to chyba tam się to wszystko zaczęło), powigilijnym Jola też straciła cierpliwość do wiadomo_kogo i do niej służby też przyjdą.
        • ginger.ale Re: Policja na forum 29.12.19, 17:22
          malia napisała:

> Trzeba szybko listę obecności zrobić, zeby się zorientować kogo nie ma. I paczk
          > i porobić dla aresztowanych.
          > kto tam się udzielał najbardziej?

Dobrze, że jest okres poświąteczny, ludzie się pomarańczy na zapas nażarli, paczki wyjdą taniej!
          • kiszona_kapusta Re: Policja na forum 29.12.19, 17:24
            Po świętach to na dietę a nie żreć paczki 😋
      • margotka28 Re: Policja na forum 29.12.19, 14:58
        hahaha. Znowu nie coś ominęło na forum.
      • anomalia_pogodowa81 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:19
        silenta napisał(a):

> O masz! Ja się zastanawiałam, jak mnie mijały dwa radiowozy na sygnale, gdzie o
        > ni jadą, a oni na forum jechali.

Ojezu, płaczę big_grin big_grin big_grin big_grin
        • anika772 Re: Policja na forum 29.12.19, 17:33
          Zlitujcie się, algi mnie na twarzy popękali🤣
    • larrisa Re: Policja na forum 29.12.19, 15:00
      mary_lu napisała:

> Dla takich kasowanych wątków spędzam tu jakąś 1/4 życia

dajże spokój, przecież to nudy...dorosłe baby wymyślają sobie jak przekupy na targu,
      i jedna drugiej udowadnia, która gorsza. Na to akurat to życia szkoda, życie zbyt długie nie jest.
      • sasanka4321 Re: Policja na forum 29.12.19, 15:18
        >dajże spokój, przecież to nudy...dorosłe baby wymyślają sobie jak przekupy na targu,
        i jedna drugiej udowadnia, która gorsza. Na to akurat to życia szkoda, życie zbyt długie nie jest.<

Prostuje, w tym watku nikt nikomu nie wymyslal! Bargamotka wyjasniala forumkom, kto teraz pojdzie siedziec, kto zostanie deportowany do kraju etc. Forumki w sumie godzily sie ze swoim losem i dopytywaly tylko o szczegoly.
        Jesli moje krotkie zycie do konca mialoby sie skladac tylko z takim momentow jak czytanie tego watku dzis rano, to biore bez zawahania!
        • chloe30 Re: Policja na forum 29.12.19, 15:26
          sasanka4321
          >
          > Prostuje, w tym watku nikt nikomu nie wymyslal! Bargamotka wyjasniala forumkom
          > , kto teraz pojdzie siedziec, kto zostanie deportowany do kraju etc. Forumki w
          > sumie godzily sie ze swoim losem i dopytywaly tylko o szczegoly.

big_grin big_grin big_grin
          Mysle ze teraz pakują bambetle.
          I pamiętajcie, zeby w paczkach cebule wysyłać, to na szkorbut tongue_out
          • lumeria Re: Policja na forum 29.12.19, 15:34
            Trochę szkoda, ze to nas ominie - ludzie płacą za takie wakacje w celi. Nowe doświadczenia, itp. big_grin
            • chloe30 Re: Policja na forum 29.12.19, 17:47
              Tez żałuje ze tylko czytałam. Moglam nawrzucać, jak miałam na to wielka ochote i teraz spokojnie czekać na nowe ekscytujące wyzwania big_grin big_grin big_grin
          • beneficia Re: Policja na forum 29.12.19, 22:17
            > I pamiętajcie, zeby w paczkach cebule wysyłać, to na szkorbut tongue_out
            >
            Szkorbut, szkorbut...
            Lumbago, lumbago!!!
            • qs.ibidem Re: Policja na forum 29.12.19, 23:38
              I koniecznie coś na tarczycę!
        • lellapolella Re: Policja na forum 29.12.19, 16:05
          Nie deportowany, tylko WYDALONY!
      • lily_evans11 Re: Policja na forum 29.12.19, 15:19
        Akurat wątek z policją był zabawny jak mało który i ludzie zareagowali super poczuciem humoru, a nie agresją i jatką. Też żałuję, że go nie ma big_grin.
        • antyideal Re: Policja na forum 29.12.19, 15:28
          Moderacjo, oddajcie wątek, booooo... też Was pozwiemytongue_out
          • lily_evans11 Re: Policja na forum 29.12.19, 17:08
            Dokładnie!
      • gryzelda71 Re: Policja na forum 29.12.19, 15:36
        Niby nudne a śledziszbig_grin
      • lauren6 Re: Policja na forum 29.12.19, 15:48
        Jakie wymyślanie? My tam byłyśmy zgodne i zaczęłyśmy przygotowania do sądu: trzeba się odchudzić do rozmiaru 36, wybotoksować, złote nici zrobić. A ty jakieś brzydkie kłótnie sugerujesz.
      • majenkir Re: Policja na forum 29.12.19, 15:49
        larrisa napisała:
        > dajże spokój, przecież to nudy...dorosłe baby wymyślają sobie jak przekupy na targu,

Widzisz, ja nie mam zadnej dramy w zyciu, wiec lubie sobie tu poczytac dla rownowagi. Jak watek leci zanim wstane, to czuje sie okradziona sad. Tez jestem za zostawianiem nawalanek.
        • antyideal Re: Policja na forum 29.12.19, 16:02
          Ten wątek to był kabaret i to z dużym potencjałem na więcej, a nie nawalanka smile
        • sumire Re: Policja na forum 29.12.19, 16:04
          E, to nie była nawalanka. To było (opublikowane kilka razy) oświadczenie, iż ze względu na straszliwy hejt, jaki wylał się na Sami-Wiecie-Kogo, Sami-Wiecie-Kto skonsultował się z prawniczką i będą wyroki. Nawalanki w tym wątku żadnej nie było, raczej dużo uciechy.
          (Dobra, ta uciecha udawana, bo strach jest).
          • majenkir Re: Policja na forum 29.12.19, 16:06
            O, tym bardziej zaluje, ze przegapilam tongue_out.
            • ginger.ale Re: Policja na forum 29.12.19, 18:13
              Czy ktoś mógłby wkleić tu to oświadczenie?!?
              • kosheen4 Re: Policja na forum 29.12.19, 18:33
                ginger.ale napisała:

> Czy ktoś mógłby wkleić tu to oświadczenie?!?
                >

Znaj me dobre serce
                • ginger.ale Re: Policja na forum 29.12.19, 22:00
                  Wow, że jej nie wstyd przed koleżanką...
                  • fragile_f Re: Policja na forum 29.12.19, 22:11
                    Nie wiem dlaczego zakładasz, że to prawda.

Serio myślisz, że jakiejś kolezance pokazała wątki w których jest wielokrotnie zalinkowany wątek z planowaniem zdrady męża czy też te, w których obrabia dupę znajomym albo fantazjuje o kumplach z pracy?

A jeśli naprawdę to zrobiła, to gratuluję inteligencji i życzę powodzenia w towarzystwie big_grin

Ciekawe, czy już trafiły pocztą pantoflową do całej rodziny Bergi, czy są dopiero na poziomie ludzi z pracy i dalekich znajomych (bo bliscy przeczytali juz na bank i na pewno jest im bardzo miło, że obrabia im dupę w necie).
                • jola-kotka Re: Policja na forum 30.12.19, 01:14
                  Jakie grupy na fb?
                  • rosapulchra-0 Re: Policja na forum 30.12.19, 01:54
                    Dziewczyny w wątku "Która godzina" założyły sobie swoją grupę na FB, a berga uważa, że zrobiły to po to, żeby ją i jej rodzinę obgadywać i obrażać.
                    • jola-kotka Re: Policja na forum 30.12.19, 01:58
                      Aha 😀
            • mrs.solis Re: Policja na forum 29.12.19, 19:13
              Lepiej siedz cicho i nie pros sie o klopoty , bo i nas deportuja 😀
              • jowita771 Re: Policja na forum 30.12.19, 00:23
                Dziewczyny, możecie już czuć się wydalone.
        • valla-maldoran Re: Policja na forum 29.12.19, 19:10
          majenkir napisała:

> Widzisz, ja nie mam zadnej dramy w zyciu, wiec lubie sobie tu poczytac dla rown
          > owagi. Jak watek leci zanim wstane, to czuje sie okradziona sad. Tez jestem za z
          > ostawianiem nawalanek.

Sparafrazuję starożytne rumuńskie powiedzenie: Nie śpij, bo ci wątek wytną. smile
      • mary_lu Re: Policja na forum 29.12.19, 16:10
        Uch, to było do przewidzenia, że zaraz zjawi się jakaś nawracaczka na Real, co to wcale nie marnuje czasu na ematce a wie wszystko, każe mi porzucić forum i zacząć żyć.

A weźże se któryś z moich etatów chociażby i se idź. A mnie daj posiedzieć na forum w spokoju.
        • ginger.ale Re: Policja na forum 29.12.19, 17:26
          Tylko przechodzila z tragarzami, sama tych głupot nie czyta!
          • larrisa Re: Policja na forum 29.12.19, 19:44
            ginger.ale napisała:

> Tylko przechodzila z tragarzami, sama tych głupot nie czyta!
            >
            no jakie poruszenie, że ktoś się bergą nie ekscytuje big_grin
            Normalnie prawdziwy sukces, chyba nigdy tyle forumek nie dopisało się pod moim postem big_grin
    • cruella_demon Re: Policja na forum 29.12.19, 15:42
      A swoją drogą kolejny dowód na to, jak czujnym trzeba być na forum. Było 14 wpisów, poszłam zmyć naczynia, wracam i jest 63. Uff, jeszcze nie poleciało.
      Gorzej, że lada moment połowa forum zaliczy czasowego bana za nadmierne wycinanie 😂
      • lauren6 Re: Policja na forum 29.12.19, 15:50
        Już naprawili ten błąd, że jak leciał wątek to pół forum miało tymczasowego bana 😂
        • cruella_demon Re: Policja na forum 29.12.19, 15:55
          O to kamień z serca 😂👍
    • eliszka25 Re: Policja na forum 29.12.19, 15:49
      No kurczę, a ja tylko na sam początek się załapałam, bom na wakacjach, choć nie w Izraelu i czasu na forum mało mam. Właśnie chciałam sprawdzić, kto policja już zamknęła, a tu wątku ni ma 😩
      • ginger.ale Re: Policja na forum 29.12.19, 17:28
        Biedna, zdiagnozuję Cię za Bergę: pewnie Cię nie stać!!! 😂
        • eliszka25 Re: Policja na forum 29.12.19, 19:29
          No, takie bieda wakacje mam, bo na święta do mamusi przyjechałam 😁.
    • astrologia333 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:07
      Uff, przynajmniej nie pójdę siedzieć bo nie wiem o co biega. Nie martwcie się hieny, w pudle jest wifi. Nadal będziemy w kontakcie. Na forum nie trzeba zaświadczenia o niekaralności, tylko o dochodach i ewentualnie wykształceniu + test na iloraz inteligencji.
      • lellapolella Re: Policja na forum 29.12.19, 16:49
        Wifi... a bidet?!
    • mikams75 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:12
      gdzies sie ktos chwalil, ze ma skriny, szukam czegos fajnego do poczytania, no przydalby sie, widze mnostwo watkow wspominajacych i przezyc nie moge, ze przegapilam. Jak ktos ma to poprosze na gazetowego maila. Uratujecie mi wieczor wink
      • fragile_f Re: Policja na forum 29.12.19, 17:15
        Ja tez chce screeny! Dopiero kurła wstałam sad
    • anomalia_pogodowa81 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:26
      Czekajta, a to przypadkiem nie jest tak, że Bergę zgarnęli?
      Głupia zgłosiła na izraelską policję cały wątas, dogrzebali się jej twórczości, co to polskie modki wycięły i z punktu ją wrzucili do aresztu za te wszystkie głupoty, co wypisywała.
      Teraz ją będą WYDALAĆ.
      Modki zlikwidowały wątek, bo jako dowód kazali zabezpieczyć a Berga zniknęła jak sen złoty.
      Ja wam mówię - siedzi za hejt, czy jak sama elegancko ujęła, za "przestępstwo internetowe" XD
      • lauren6 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:29
        Może administracja forum się nad nią ulitowała i w końcu dała jej bana.
      • swinki_trzy Re: Policja na forum 29.12.19, 16:43
        Owszem, Bergę zamknęli ale wydawać nie będą, zatrzymają ją sobie (głupki, nie wiedzą co czynią!). Oni są przewrażliwieni na punkcie bezpieczeństwa i szpiegostwa. Ruch w internetach jaki Berga uczyniła poważnie ich zaniepokoił. Siedzi obok niej dwóch takich z giwerami i prześwietlają jej twórczość. Zastanawiają się, czy zatrzymać na dłuższy czas, czy zważając na to co produkuje jednak ją wydalić (!) i na zawsze zamknąć przed nią granice. Mają niezłą zagwostkę.
        • astrologia333 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:49
          Co Ty opowiadasz? Jak już ją zatrzymali na dłużej, to tylko dlatego, że jest tak piękna.
          • ginger.ale Re: Policja na forum 29.12.19, 17:30
            😂 płaczę
            Podarli jej paszport, żeby została!
          • szczypawka100 Re: Policja na forum 29.12.19, 17:44
            astrologia333 napisała:

> Co Ty opowiadasz? Jak już ją zatrzymali na dłużej, to tylko dlatego, że jest ta
            > k piękna.
            Żeby jej tylko nie wypukali
            • mamolka1 Re: Policja na forum 29.12.19, 18:03
              szczypawka100 napisała:

> as

.
              > Żeby jej tylko nie wypukali
              >
              >
              >
              >
              Matkobosko TCS teraz oglądam, komentator coś tam gada o pukaniu żołądka i lewatywie..on jest w zmowie?!? Czy ja teraz w jakąś paranoję zacznę wpadać 🤪🤪
              • szczypawka100 Re: Policja na forum 29.12.19, 18:10
                Jak o pukaniu i lewatywie w celu wydalenia przecież, to boNCŹ czujna.
      • rosapulchra-0 Re: Policja na forum 29.12.19, 17:07
        Jestem ciekawa w jakiej formie będą wydalać? Rzadkiej czy może jednak bardziej skupionej?
    • mysiulek08 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:28
      tak to jest jak sie zalapuje na roznice czasu, echh,

hmm, jedyna pociecha, ze do moich drzwi o 6stej rano nie zalomotaja, komuu by sie chcialoooo gnac na koniec swiata komputer przeczesywac w poszukiwaniu skrinow tongue_out

ale dziewczyny, jakby co, to kawalek lasu patagonskiego mam, jakies szalasy sie zmontuje i przeczekacie !
      • mamolka1 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:46
        O cholerka zaczynam żałować, że tylko z popkornem te jatkowe wątki czytałam i nikt mi więźniem nie grozi... Taaakie zaproszenie - ja bym chciała do którejś kociarni..😉
      • szeera Re: Policja na forum 29.12.19, 16:50
        "tak to jest jak sie zalapuje na roznice czasu, echh,"

Właśnie, choćby ze względu na zamorskie forumki powinni wątek przywrócić. Ja rozumiem, że w Polsce wszyscy powinni być na forum od 6 rano, ale od nas jednak nie można tego wymagać.

Ech, w lesie patagońskim chętnie poprzeczekiwałabym cokolwiek smile
        • mysiulek08 Re: Policja na forum 29.12.19, 16:58
          dokladnie! toz to dyskryminacja!
      • eliszka25 Re: Policja na forum 29.12.19, 20:51
        Ewentualnie do mnie bliżej, a ja prawdziwy bunkier w piwnicy mam, to można się zabunkrować. Ja się tam nie zdążyłam udzielić, to mnie chyba nie deportują, co nie?
    • lot_w_kosmos Re: Policja na forum 29.12.19, 17:05
      Nie byłam i nie czytałam.
      Ale tak trochę na temat i poza tematem : serio bergamotka taka jedt zła? Jestem parę lat na forum i... normalna dziewczyna. Chyba ktoś tu przesadza.
      • swinki_trzy Re: Policja na forum 29.12.19, 17:10
        lot_w_kosmos napisała:

> Nie byłam i nie czytałam.
        > Ale tak trochę na temat i poza tematem : serio bergamotka taka jedt zła? Jestem
        > parę lat na forum i... normalna dziewczyna. Chyba ktoś tu przesadza.

Nie, nikt tu nie przesadza. Bo chyba że w stronę łagodzenia tego co się tu działo. Tutaj są pojedyncze skriny jej twórczości. Przez moment chciałam całe wątki zapisać, ale uznałam że takiego szamba na własnym kompie nie zdzierżę.
      • rosapulchra-0 Re: Policja na forum 29.12.19, 17:10
        Tu masz odpowiedz na swoje pytanie i uwagę o przesadzie: Nie byłam i nie czytałam.
      • lily_evans11 Re: Policja na forum 29.12.19, 17:10
        Masz szczególne pojecie normalnościbig_grin
      • mikams75 Re: Policja na forum 29.12.19, 17:13
        sprawia takie wrazenie, ale od czasu do czasu cos jej odbija, nie wiem czy pod wplywem czegos, czy to tylko emocje, ale wylazi z niej wtedy praski dialekt w takim wydaniu, ze nawet te swietne szkoly tego nie wytepily.
        • ganesza Re: Policja na forum 29.12.19, 17:33
          a te świetne szkoły to aby nie ta sama kategoria, co wakacje gdzieś w Azji i zerowa świadomość, że jakieś różnice czasowe powinny mieć miejsce, czy teraz pobyt w Izraelu (tia) spędzony prawie w 100% na forum.
          • swinki_trzy Re: Policja na forum 29.12.19, 17:45
            Bez przesady, między Polską a Izraelem raptem godzina różnicy
            • fragile_f Re: Policja na forum 29.12.19, 17:53
              W wątki o Azji faktycznie totalnie nie wzięła pod uwagę różnicy czasu. Wynikało to pewnie z tego, że chciała zabłysnąć, że niby Bali czy coś, a tak naprawdę była na AI w Turcji. Też spoko wakacje, nie dla mnie, ale wiele osob miałoby radochę. Nie rozumiem, dlaczego wtedy udawała, że jest gdzieś dalej - tzn. poza tym, ze ma kompleks "podróżniczki".

A z Izraelem to Ganeszy nie chodziło o róznicę czasu, tylko ilosc wpisów wysmażonych podczas urlopu z rodziną.
              • ganesza Re: Policja na forum 29.12.19, 18:04
                dziękuję za wsparcie. zwłaszcza, że Twoja odpowiedź przynajmniej o klasę wyższa niż moja, ale witki mi 'opadli'
            • ganesza Re: Policja na forum 29.12.19, 17:57
              ale ta Azja to nie o Izraelu tylko jakimś wcześniejszym popisie pani b. a wyjazd zdecydowanie bardziej na wschód. i wydaje mi się, że to rozróżnienie między jednym z drugim wyjazdem jest dość wyraźne w moim poście. wystarczy przeczytać, nawet bez jakiegoś szczególnego zrozumienia.
      • alpepe Re: Policja na forum 29.12.19, 17:19
        Haha, ja latami myślałam że to normalna dziewczyna, tylko nieco chwalipięta. A tu nie. Ostra psychoza izraelska jej się włączyła i skutki opłakane.
        • fragile_f Re: Policja na forum 29.12.19, 17:21
          Mysle, ze to raczej choroba filipinska.
      • fragile_f Re: Policja na forum 29.12.19, 17:21
        Ma wizerunek milej i slodkiej a potem nagle cos jej przeskakuje w glowie i wjezdza z obelgami jak u dziecka z wczesnej podstawowki, typu ktoras forumka ma patologiczne dzieci i pije karmiac piersia, innym ze ich maz jest brzydki, smierdzi albo ma problemy z erekcja, bezdzietnym pisze ze maja suche macice albo drwi z nieudanego in vitro, dzietne (bardziej od siebie) wyzywa za to od puszczalskich wink
        • grrrrru Re: Policja na forum 29.12.19, 18:20
          Nie innym, to wszystko ja smile tylko biedna pukamotka się gubi we własnych obelgach. Raz pisze że chłop sprawny dołem, potem że musi viagrę brać. Raz że jestem frajerką i go sponsoruję, zaharowujac się, potem żebym nie zgrywała kobiety sukcesu bo mnie rodzice utrzymują.
          • fragile_f Re: Policja na forum 29.12.19, 18:29
            Nie no, już nie pochlebiaj sobie tongue_out do innych też pisała, że piją, są patologiczne i mają głupie dzieci. O starym, który nie może też widziałam w innych wątkach big_grin A suche macice to, proszę pani, ze trzy albo i cztery forumki majo!
            • grrrrru Re: Policja na forum 29.12.19, 18:39
              Możemy grupowo viagrę dla chłopów zamawiać, będzie taniej smile
      • lauren6 Re: Policja na forum 29.12.19, 17:41
        Każda normalna dziewczyna zakłada wątek na forum, że mąż ją wygrzmocił i poszedł spać. Codziennie mamy dziesiątki podobnych wątków na forum.
        • kotejka Re: Policja na forum 29.12.19, 19:36
          lauren6 napisała:

> Każda normalna dziewczyna zakłada wątek na forum, że mąż ją wygrzmocił i poszed
          > ł spać. Codziennie mamy dziesiątki podobnych wątków na forum

Pokażcie mi miłosiernie wątek o grzmoceniu
          Nie mialam okazji niestety
          • lauren6 Re: Policja na forum 29.12.19, 19:48
            Wątek o wygrzmoceniu poleciał jak tylko modki rano wstały i zalogowały się na ematkę. Pozostała dyskusja na jego temat:
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,168651703,168651703,Wujowy_dzien.html?s=1
          • ichi51e Re: Policja na forum 29.12.19, 23:53
            Nic nie bylo takiego. Po prostu w jednym z postow rzucila od niechcenia ze pisze z lozka “ma ja wypukal a teraz spi” i tyle
            • lauren6 Re: Policja na forum 30.12.19, 00:00
              Założyła wątek o takim tytule. Powstał jakoś w nocy i rano poleciał, ale zdążył zebrać ze 100 postów.
              • alpepe Re: Policja na forum 30.12.19, 10:40
                A jednak warto w nocy wchodzić na ematkę.
      • eliszka25 Re: Policja na forum 29.12.19, 20:47
        Wiesz, jestem już długo na forum i też bergamotka mi się całkiem sympatyczna wydawała. Klapki definitywnie mi opadły, jak zaczęła mi dokopywać w wątku o wypadku mojego męża. A tak w ogóle, to mój mąż jest zaniedbany, bo nosi okulary 😄
        • cosmetic.wipes Re: Policja na forum 29.12.19, 21:02
          eliszka25 napisała:

> A tak w ogóle, to mój mąż jest zaniedbany, bo nosi okulary 😄

Oesu, to u nas tylko córka zadbana, bo jedyna (jeszcze) nie nosi.
          • eliszka25 Re: Policja na forum 29.12.19, 21:29
            U mnie mąż i jego najstarszy syn oraz mój starszy syn. Młodszy syn i ja hakoś bardziej o siebie dbamy i nie nosimy okularów. W ogóle, to męża rodzina cała zaniedbana, bo sami okularnicy.
            • chatgris01 Re: Policja na forum 29.12.19, 22:09
              Przecież berga pisała, że jej własny syn nosi okulary (a ona sama nie nosi ich tylko dlatego, że nosi soczewki).
              • eliszka25 Re: Policja na forum 29.12.19, 23:13
                Ale to nie przeszkadzało jej pisać o moim zaniedbanym mężu okularniku, który wtedy akurat ledwie żywy w szpitalu leżał.
      • princesswhitewolf Re: Policja na forum 29.12.19, 23:41
        lot w kosmos,

bergamotka nie jest zla. Jest narcystyczna, a dziewczyny sie latwo nakrecaja. I tyle
        • rosapulchra-0 Re: Policja na forum 30.12.19, 01:38
          Nikt nie mówi, że jest zła, jest zaburzona i z dużym prawdopodobieństwem za dużo pije. No a potem nie dość, że daje się sprowokować byle tekstem na jej temat, to wali na oślep i obraża inne forumki.
    • obrus_w_paski Re: Policja na forum 29.12.19, 18:31
      Oj chyba znów mnie coś ominęło..
      To kto do więzienia idzie?
      • beneficia Re: Policja na forum 29.12.19, 22:28
        > To kto do więzienia idzie?

Pół forum, a w szczególności dziewczyny, które chciały założyć swoją grupę na fb
        Być może miała to być grupa trzymająca władze, stąd zawiadomienie policji.
    • sineado Re: Policja na forum 29.12.19, 18:43
      Mógłby mi ktoś wyjaśnić? Ta szczotka do kibla co była myta w zmywarce to prawdziwa historia? I czy to myła TA osoba? Tyle razy o tej szczotce czytałam, ale moja wyobraźnia nie ogarnia.
      • mary_lu Re: Policja na forum 29.12.19, 18:49
        Szczotka w zmywarce to opowieść o znajomej, którą lata temu opisała spacerowiczka z Jury, do tego momentu cicha i niezauważana na forum. Czyli ta historia nie tylko obrosła w legendę, ale może mieć drugie i trzecie dno.
      • rosapulchra-0 Re: Policja na forum 29.12.19, 21:27
        Poczytaj sobie: forum.gazeta.pl/forum/w,567,149839524,149839524,Wrazliwi_nie_czytac_.html#p149839877
    • mary_lu Re: Policja na forum 29.12.19, 18:51
      Zapominamy o ważnym elemencie. Adwokaci adwokatami, ale po czyjej stronie opowiedzą się forumki, których MĘŻOWIE SKOŃCZYLI PRAWO?
      • korag100 Re: Policja na forum 29.12.19, 21:02
        Mnie osobiście tyle razy Berga ublizala, że poproszę o namiary na te wszystkie kancelarie. Nie pisałam w jej wątku, nigdy nie byłam w Izraelu, nie mam biletu, nie myłem szczotki do kibla w zmywarce. Nie karmiłam piersią ani po alkoholu ani bez. Jeśli opisane przez nią paragrafy są prawdziwe to ja złożę zawiadomienia na nią. Wysylala mnie parę razy do psychiatry, choć rzeczywiście korzystalam wtedy. Szkoda, że sama nie poszła biedaczyna. Choroba nie leczona postępuje. Ja lubię to forum za konstruktywna krytyke, bardzo przydatna. Ale ona i jeszcze parę nickow pisza tylko żeby obrażać. Teraz patrzę jak te inne dowalaja Berdze i tak myślę, że może zrozumie jak to jest. A w Izraelu to ona teraz tak jest jak ja w Kanadzie.
        • rosapulchra-0 Re: Policja na forum 29.12.19, 21:11
          Witaj w klubie!
      • zasiedziala Re: Policja na forum 29.12.19, 21:52
        giphy.com/gifs/laughing-applause-mike-tyson-wWue0rCDOphOE
        O matko, starałam się nie udzielać w tych rosnących jak grzyby po deszczu wątkach, bo boję się, że mnie z Polski wydalą, ale ten wpis rozwalił system. LOL
        • zasiedziala Re: Policja na forum 29.12.19, 21:53
          Ej, czemu gif się nie ładuje jak zdjęcie? Czuję się oszukana.
          • konkurentka-pewnej-pani Re: Policja na forum 29.12.19, 22:05
            Bo nie umiesz.
            To ma być adres pliku, a nie adres strony z plikiem.
            Hint: końcówka adresu .gif lub .jpg sugeruje duże prawdopodobieństwo sukcesu

https://media.giphy.com/media/wWue0rCDOphOE/giphy.gif
            • zasiedziala Re: Policja na forum 29.12.19, 22:33
              media.giphy.com/media/l2R0eYcNq9rJUsVAA/giphy.gif
              • zasiedziala Re: Policja na forum 29.12.19, 22:34
                no nie umiem, muszę poprzestać na emotikonach uncertain
                • chatgris01 Re: Policja na forum 29.12.19, 22:38
                  Wstaw adres obrazu pomiędzy [ img ][ /img ] bez spacji po nawiasach, dałam spacje, bo inaczej się tu nie wyświetla)
                  https://media.giphy.com/media/l2R0eYcNq9rJUsVAA/giphy.gif
                  • zasiedziala Re: Policja na forum 29.12.19, 22:40
                    E, już kolejny raz nie próbuję, bo jeszcze wyjdzie, że się z kogoś naśmiewam big_grin
                    • zasiedziala Re: Policja na forum 29.12.19, 22:45
                      No dobra, dziękuję, odkryłam przy okazji opcję podgląd big_grin
                      https://media.giphy.com/media/l2R0eYcNq9rJUsVAA/giphy.gif
        • sasanka4321 Re: Policja na forum 29.12.19, 22:25
          > starałam się nie udzielać w tych rosnących jak grzyby po deszczu wątkach, bo boję się, że mnie z Polski wydalą,

big_grin big_grin big_grin
    • hanusinamama Re: Policja na forum 29.12.19, 22:04
      Tez mnie to mineło. Mam wolniejszy tydzien i z dziecmi go spedzam...cholera. Mniej pracy mam to i na e-matce mniej siedze. jak czytam co tam sie działo to az żal ze sie nie załapałam.
    • netlii Re: Policja na forum 29.12.19, 22:31
      Wszystkim zatrzymanym z góry PDW. Mam nadzieję, że żadna z nas nie pójdzie na małego koronnego? suspicious
      • lily_evans11 Re: Policja na forum 29.12.19, 22:46
        Nie... jak to mówią, chwdp tongue_out
    • vre-sna Re: Policja na forum 29.12.19, 22:47
      W sumie to teraz zachowujecie sie jak ona.
      Po uj Wam to?
      • yuka12 Re: Policja na forum 30.12.19, 01:10
        Ale ile śmiechu 😀. Ostatnio robiło się nudnawo na emamie, bywało, że po 10 minutach wychodziłam, a tu proszę- na końcówce roku pyszna zabawa.
        I jak omijam dowalanki i itp., to akurat B. swoimi uwagami i całą postawą na forum od kilku lat zebrała burzę. Przelało się.
        • vre-sna Re: Policja na forum 30.12.19, 07:00
          No nie do konca.
          Co innego odpowiadac zwrotnie na poszczegolne wypowiedzi a co innego zakladac kolejne watasy na jej temat...
        • mari.sol Re: Policja na forum 30.12.19, 13:24
          To jest najlepsza forumowa afera od czasu akcji ze sportowym kremem do rąk na e-maglu 😆
    • tojamarusia Re: Policja na forum 30.12.19, 07:47
      Otóż pragnę poinformować, że dziś o 7 rano odwiedziła mnie policja. Co prawda w sprawie sąsiadki ale w myślach szybki risercz robiłam czy coś złego napisałam.
      • rosapulchra-0 Re: Policja na forum 30.12.19, 08:11
        O rany 😂
      • valla-maldoran Re: Policja na forum 30.12.19, 08:28
        tojamarusia napisała:

> Otóż pragnę poinformować, że dziś o 7 rano odwiedziła mnie policja. Co prawda w
        > sprawie sąsiadki ale w myślach szybki risercz robiłam czy coś złego napisałam.
        >
        O ja pitolę smile
        • tojamarusia Re: Policja na forum 30.12.19, 09:14
          Serio😁😁
          • valla-maldoran Re: Policja na forum 30.12.19, 10:38
            tojamarusia napisała:

> Serio😁😁
            >
            Znając siebie, gdybym była na twoim miejscu, dostałabym dzikiego ataku śmiechu. smile
      • jak_matrioszka Re: Policja na forum 30.12.19, 10:21
        Ty zrób szybki risercz co sasiadka napisała! Mieszkasz koło ematki i nawet nie wiesz, a tu nam kogoś internuja z rana tuż przed sylwestrem!
        • lelija05 Re: Policja na forum 30.12.19, 11:39
          Wydalają! big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka