bobbiedraper 06.01.20, 12:17 Bardziej "modne" czyli slim ze stretchem, czy klasyczne straigth a'la Marboro Man? W obydwu wyglada dobrze, ale ciężko się zdecydować, no chyba że kupimy to i to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmos_pierzasty Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 12:19 Wolę straight leg. Ale niestety mój mąż nie, a ostatecznie to on decyduje , w jakich spodniach chodzi. Woli slim fit. Może Twój też niech sam zdecyduje ? Odpowiedz Link Zgłoś
bobbiedraper Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 12:25 No właśnie nie może się zdecydować. Levi's albo Wrangler to 300 zł, ale chodzi się lata i klasyki zawsze dobrze wyglądają, też jestem za prostymi. Odpowiedz Link Zgłoś
riskylea Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 12:54 Latami to się chodziło kiedyś. Teraz jakość bardzo spadła. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 15:03 Za 300złł może sobie ciężki 8-jardowy kilt kupić. To jest prawdziwa klasyka, anie jakieś feministyczno-nowoczesne dewocjonalia z Lewego Strusia. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 15:04 Lewy Struś - shrink to kill. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 12:28 kosmos_pierzasty napisała: > Może Twój też niech sam zdecyduje ? Czy nie jest to zbyt odważna teza jak na męża emateczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:18 W sodniach dobrze wygląda się jedynie w trumnie, do tego, szczególnie w przypadku mężczyzn spodnie do wymarzonej trumny przybliżają szybciej niż papierosy. No i te chore dzieci z sitem zamiast DNA... Jak lubi jeans to mu kilt jeansowy kup. Odpowiedz Link Zgłoś
bobbiedraper Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:23 Spódniczki zostawiamy jako strój rytualny kapłanom religii Płaskiej Ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:31 No nie bardzo, też cierpisz na ataki analfabetyzmu na tle religijnym? Podlinkować Ci artykuł z Cleveland jeszcze raz, tak do skutku? Nie wiem też dlaczego myślisz, że swoimi wpisami zrobisz mi na złość? Ja z tego powodu jeansów sobie nie kupię, jak na razie na złość mi zabijasz swoich najbliższych i pewnie wielu czytelników forum oraz ich rodzin. To taki feministyczny odpowiednik wysadzania autobusów z okrzykiem Allah Akbar. Odpowiedz Link Zgłoś
bobbiedraper Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:40 I jeszcze ten artykuł z Paw-Paw w Iowa, który wstrząsnął naukowym światem. Idź sobie stąd, Napoleonie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:42 Nie z Paw Paw, tylko ten artykuł, z Instytutu Urologii, Endokrynologii i Interny z Cleveland. Wiem, że Ty nie przeczytasz, z klauzula Ci nie pozwala. Ale przeczytają inni i na tej podstawie wyrobią sobie słuszne zdanie na Twój temat. Terrorystów religijnych powinno się izolować od społeczeństwa zanim kogoś zamordują. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:22 Musi podjąć tę decyzję sam. Ewentualnie kupcie 2 pary, żebyście nie żałowali Odpowiedz Link Zgłoś
bobbiedraper Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:24 No i chyby się tak skończy Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:32 I dobry pakiet ubezpieczenia na życie, żeby jakoś miłość się spieniężyła. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:32 Tak BTW miejsca na decyzję ten facet nie ma, Emamy zdecydowały już że ma chodzić w spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 14:04 Oczywiście! No ba, i ja swoją cegiełkę dorzuciłam i zadecydowałam, ze mąż autorki ma chodzić w spodniach! Bez dyskusji! Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 14:08 Nie napisała, że to mąż, ale o jego stroju już zadecydowała dawno. Zostawiła mu tylko opcję "stretch on" jako substytut wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 14:20 BTW odszkodowanie dostaną spadkobiercy, jeżeli więc nie o męża chodzi to autorka i tak finansowo nie zyska, chyba, że jest zawodowcem i klient jej za mokrą robotę zapłaci. No i rdrogą dedukcji doszedłem do ciekawych spostrzeżeń. Otóż spodnie to doskonałe narzędzie zbrodni, prokuratorzy wciąż ich na miejscu przestępstwa nie szukają, bezpieczniej jest mordować jeansami niż strzelać albo używać noża. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:34 proste. Nie lubie facetów w rurkach 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:44 proste. Nie lubie facetów w rurkach Dobre na początek. teraz, przechodząc do medycyny, rurki szkodzą dokładnie tak samo, jak każde inne spodnie, wliczając w to mityczne luźne szorty. Czekam na kolejne deklaracje odnośnie nielubienia samobójców. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:46 Ematkowe szczęście 😀 Szukanie rady na forum, które spodnie lepiej na misiu leżą bez pokazania owego misia 😀 Pobudka, są na świecie faceci, którzy sami idą do sklepu, mierzą, wybierają i kupują. I tak, są też ci dobrze ubrani. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nowe jeansy dla faceta 06.01.20, 13:53 Pobudka, są na świecie faceci, którzy sami idą do sklepu, mierzą, wybierają i kupują. Są tacy, co sami mierzą i kupują. Takich, co wybierają nie ma gdyż do wolnego wyboru potrzeba informacji oraz opcji. Informacjie wciąż są tylko w prasie medycznej, dalej nie chcą przeniknąć, a opcja do wyboru w większości sklepow jest jedna, wyjątkiem jeśli chodzi o sieciówki odzieżowe jest ZARA, tylko w tej sieci widziałem kilty i męskie spódnice, w dodatku to bylo w Starej Unii, w Polsce wciąż nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś