Dodaj do ulubionych

Kobieca logika?

• mamtrzykotyidwa Re: Kobieca logika? 07.01.20, 14:01
      Że wystarczy ci jej dziecko?
    • ultimate.strike Re: Kobieca logika? 07.01.20, 14:35
      mam dziecka i chcę dziecka

Czyli zgłaszają się takie, które Ci dziecko mogą zapewnić na poczekaniu. Logika jest jedna.

BTW, po tylu latach w spodniach chcesz się robieniem dzieci zajmować? Chcesz żbby miały po 2 głowy i 3 ręce? Chłopie, masz sito zamiast DNA nasienia.
      • aandzia43 Re: Kobieca logika? 07.01.20, 14:57
        Bezmajtkowy, w czym nosisz swoje DNA w mrozy?
        • annajustyna Re: Kobieca logika? 07.01.20, 15:00
          Lata luźno pod kiltem.
          • alpepe Re: Kobieca logika? 07.01.20, 15:07
            majta się wink
            • aandzia43 Re: Kobieca logika? 07.01.20, 23:00
              I odmarza?
              • ultimate.strike Re: Kobieca logika? 08.01.20, 01:15
                Nie zamarza gdyż kilt zapewnia nasieniu optymalne warunki w całym zakresie występujących w Polsce temperatur.
    • ur-nammu Re: Kobieca logika? 07.01.20, 17:13
      tanebo2.0: Kobieca logika? Wytłumaczcie mi to jak krowie na rowie - na portalach randkowych zaznaczam że nie mam dziecka i chcę dziecka. A piszą do mnie same kobiety które dzieci mają ale nie chcą więcej.

Trudno cokolwiek zarzucić wyczuciu logiki u tych kobiet, piszesz bowiem, że dziecka nie masz, a chcesz mieć, a one Ci odpowiadają, że mają dziecko, a Ty możesz mieć udział w jego życiu. Jeśli jednak nie chcesz wychowywać cudzych dzieci, musisz wyraźnie napisać, że w tym względzie jesteś zainteresowany tylko produktem własnym.
      • ritual2019 Re: Kobieca logika? 07.01.20, 17:28
        Albo nie tylko produktem wlasnym ale tez wlasnym I dziecko/i ewentualnej partnerki sa ok ale chce miec tez swoje. Chce miec dziecko jest dosc ogolnikowe bo nie znaczy z automatu wlasne, zwlaszcza u faceta 45-letniego.
        • tanebo2.0 Re: Kobieca logika? 07.01.20, 17:39
          Poza wadami genetycznymi nie widzę powodu niechęci do własnych dzieci przy lubieniu cudzych...
          • iberka Re: Kobieca logika? 08.01.20, 08:51
            I do szansy na dziecko z wadami genetycznymi podchodzisz tak lekko?
    • cauliflowerpl Re: Kobieca logika? 07.01.20, 21:44
      No jak to: Ty chcesz dziecka. One mają dziecko. Logiczne.
    • mikams75 Re: Kobieca logika? 09.01.20, 00:59
      Przeciez to proste - piszesz, ze chcesz dziecko, wiec sie zglaszaja z gotowym dzieckiem, pewnie nawet odpieluchowane, bez nocnych kolek, jak z promocji. A tobie zle. Okresliles wiek dziecka tzn. ze w planach? Jak nie, to dostajesz gotowy produkt. Wniosek - faceci sa nieprecyzyjni albo nie wiedza, czego chca i nikt nie dogodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka