lilia-anna 15.03.20, 21:18 Bardzo straszny jest? Książkę czytałam i pod tym względem była ok. Ja strachliwa jestem i wolałabym móc w nocy wstać do wc Ps A pamiętacie Lśnienie? Ludzie, rany, jak ja się bałam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crea.tura Re: Serial Outsider wg S. Kinga 15.03.20, 21:48 Nie jest ja też z tych strachliwych i oglądnęłam nawet bez oświetlania + konwojowania w drodze do łazienki. Początek jest bardzo, ale to bardzo fajny, trzymający w napięciu ale bez wielkich strachów, w połowie mniej więcej następuje spadek napięcia i końcówka jest wręcz nudna. Oglądnęłam do końca w sumie z obowiązku, ale pierwsze trzy odcinki są bardzo bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Serial Outsider wg S. Kinga 15.03.20, 22:00 To mniej więcej tak samo jak w książce. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
qohen.leth Re: Serial Outsider wg S. Kinga 15.03.20, 23:29 nie znam książki, ale pierwsze dwa odcinki zapowiadały serial roku, bardzo emocjonalne, a i realizacja świetna, niestety potem nuda straszna - tak więc podsumowując całość: wielki zawód (zwłaszcza, że krytycy piali z zachwytu, ale może pisali swoje recenzje po obejrzeniu tylko pierwszych odcinków) Odpowiedz Link Zgłoś
szeptucha.z.malucha Re: Serial Outsider wg S. Kinga 16.03.20, 08:39 Mam podobne wrażenia. Wkręciłam się na początku i utknęłam w środku z powodu znudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Serial Outsider wg S. Kinga 15.03.20, 23:20 zapowiadało się nieźle ale wyszły nuuuudy straszne, zakończenie jakieś nijakie. Straszności nie było wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Serial Outsider wg S. Kinga 15.03.20, 23:34 Mnie zawiódł tak, że nawet nie dotrwałam do zakończenia. Przereklamowany i pokazało mi to dobitnie, że dla mnie są 'życiowe' seriale. Coś jak Genialna przyjaciółka, Sześć stóp pod ziemą. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Serial Outsider wg S. Kinga 15.03.20, 23:34 Trochę nudnawy. Trupy są chyba w pierwszym i ostatnim odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Serial Outsider wg S. Kinga 16.03.20, 04:57 Szkoda czasu bardzo słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Serial Outsider wg S. Kinga 16.03.20, 05:48 Najgorzej sie bałam przy "smętarzu dla zwieżaków". Outsider nie jest straszny. Zupełnie. Jest bardziej kryminałem z elementem niesamowitości. Ale mnie zawiódł. Ten element niesamowitości był tu zbędny. Mógł pozostać samym kryminałem. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Serial Outsider wg S. Kinga 16.03.20, 05:49 Matko, , ty pytasz o serial. A ja tu i książce.... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Serial Outsider wg S. Kinga 16.03.20, 10:50 Mam identyczne odczucia po serialu: początek jest fajny, póki człowiekowi wydaje się, że to zwykły kryminał. Gdy już staje się jasne, że będą jakieś czary-mary napięcie opada i robi się nudnawo. Odpowiedz Link Zgłoś
bluea.nne Re: Serial Outsider wg S. Kinga 16.03.20, 08:52 Wg mnie jest dobrze zrobiony, oglądaj. Nie straszy, ja obejrzałam chyba 6 odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczek1 Re: Serial Outsider wg S. Kinga 16.03.20, 10:19 Wszystkie książki Kinga mają ten sam problem - zakończenie. Do pewnego momentu jest świetnie, ale na koniec brak autorowi pomysłu na sensowne i zaskakujące zakończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Serial Outsider wg S. Kinga 16.03.20, 11:33 Mimo że się rozkleja w połowie, to i tak wart obejrzenia. Niezła robota. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Serial Outsider wg S. Kinga 16.03.20, 11:40 Zaczelismy ogladac, ale nie dotrwalismy do konca, nudny i tyle. Odpuscilismy chyba po 4 odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Serial Outsider wg S. Kinga 16.03.20, 12:19 Powtórzę za innymi: pierwsze 3, 4 odcinki wciągające, a potem zjazd w dół. Serial robi się nużący, nieciekawy, straszny w ogóle nie, napięcie siada, zakończenie płaskie i nijakie. Odpowiedz Link Zgłoś