Dodaj do ulubionych

Antonow w Kopenhadze

15.04.20, 10:21
Tez byl, ba nawet wcześniej niż w Wawie, lans byl tez i Fredzio następca tronu sie fotografowal też. W paczce min. 170 tys kombinezonow i milion maseczek i wiele innych srodkow ochrony, a sponsorem przesylki była min. frma Mærsk we wspolpracy ze stolecznym odpowiednikiem nfztu
Obserwuj wątek
    • skat_0 Re: Antonow w Kopenhadze 15.04.20, 10:24
      kongehuset.dk/foto-video/hkh-kronprinsen-overvaerede-landing-af-fragtfly-med-vaernemidler
      Link do strony int. Krolowej, ktora to jutro obchodzi 80te urodziny i niestety wszystkie obchody i balety odwołała
    • chococaffe Re: Antonow w Kopenhadze 15.04.20, 10:30
      Finlandia chyba kupiła, a potem przyleciało coś niezgodnego z zamówieniem, nie spełniające żadnych norm.
    • szafireczek Re: Antonow w Kopenhadze 15.04.20, 10:34
      Ale fotka fajna. Przystojny ten następca...smile
    • woman_in_love Re: Antonow w Kopenhadze 15.04.20, 10:51
      Niestety już ukradzione:

W szpitalu Herlev pod Kopenhagą doszło do napadu na stację pogotowia. Trzej nieznani sprawcy ukradli maseczki ochronne i środek odkażający.
      Nie ruszyli morfiny ani innych narkotyków.
      Nie napadli tez na bank, ktory był obok.
      Apokalipsa!
      • szafireczek Re: Antonow w Kopenhadze 15.04.20, 10:52
        Reaktywacja Gangu Olsena?wink
        • chococaffe Re: Antonow w Kopenhadze 15.04.20, 12:14
          big_grinbig_grinbig_grin
      • skat_0 Re: Antonow w Kopenhadze 15.04.20, 11:02
        No niestety, te kradzieże to jakaś plaga 😳 pielęgniarki trytytkami przypinaja håndsprit do uchwytow
        • szafireczek Re: Antonow w Kopenhadze 15.04.20, 11:11
          To się pozmieniało...ja w Kopenhadze zostawiłam kamerę, gdy kupowałam kartki...przypomniałam sobie dopiero za jakiś czas, akurat już odjechaliśmy samochodem od Kopenhagi kawał drogi, zawróciliśmy - była w tym samym miejscu - nikt jej nie dotknął...smile
          • skat_0 Re: Antonow w Kopenhadze 15.04.20, 11:14
            W latach 80tych to bylo? Znam takie historie 😀
            • szafireczek Re: Antonow w Kopenhadze 15.04.20, 12:11
              W 2000 lub 2001...to było jakoś niedługo po otwarciu mostu nad Sundemsmile ! Czyli, że to był przypadek, bo ja myślałam, że tam to takie oczywiste...smile
    • afro.ninja Re: Antonow w Kopenhadze 15.04.20, 12:30
      A dzis czytalam, ze w Białorusi za dużo maseczek wyprodukowali. Łukaszenka pewnie sie nie podzieli, a my nawet nie poprosimy.
      • woman_in_love Re: Antonow w Kopenhadze 15.04.20, 13:01
        Jak to wyprodukowali?!?!

Niemożliwe. Każdy kupuje w Chinach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka