fornita111 01.05.20, 00:29 Zadanie z religii- dwoje dzieci różnej płci i toalety Mąż zainteresował się inną kobietą, co zrobić? Ciasto z niczego Co na obiad? Okropny ból szczęki Co na uspokojenie bez recepty? Kagańce ze szmaty i czipy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
21mada Re: Spać nie mogę...to zabawa 01.05.20, 00:36 Dwoje dzieci różnej płci i toalety - szybki domowy sposob na grzybice Ciasto z niczego - co z tego wyrosnie? Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Spać nie mogę...to zabawa 01.05.20, 00:36 Marzy mi sie... zakaz wychodzenia dla kobiet w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Spać nie mogę...to zabawa 01.05.20, 00:38 Pytanie do mieszkających za granicą - co na obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
ylgu Re: Spać nie mogę...to zabawa 01.05.20, 00:39 Co z tego wyrośnie- ciasto z niczego czuję sie jak w więzieniu - żadna kobieta nie kupi bluzki sad najwyższy - okropny ból szczęki co na uspokojenie bez recepty - porada lekarska przez telefon 500 plus nam topnieje - ale czad pytanie do mieszkajacych za granica - co z 4 i 5 maja? wygodne i eleganckie spodnie - absurdalne i niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Spać nie mogę...to zabawa 01.05.20, 00:46 Do mam będących na zasiłku - co na obiad? - ciasto z niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Spać nie mogę...to zabawa 01.05.20, 00:51 Spać nie mogę...to zabawa - czy mąż zdradza? Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Spać nie mogę...to zabawa 01.05.20, 00:53 Mąż zainteresował się inną kobietą, co zrobić? - ćwiczenia na płaski brzuch? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Spać nie mogę...to zabawa 01.05.20, 00:54 Eks zaraz przyjedzie po córkę - Absurdalne i niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
masz_ci_los Re: Spać nie mogę...to zabawa 01.05.20, 00:56 Marzy mi się... szybki domowy sposób na grzybicę Oryginalny prezent na dzień mamy, co kupić? kule łokciowe lekkie Mąż zainteresował się inną kobietą, co robić? Ćwiczenia na płaski brzuch? Ciasto z niczego – 500 plus nam topnieje To co nam jutro powie premier? Psychoterapia czy psychotropy? Zapach potu u 7-latka – Kto się zna na oczyszczaczach powietrza? Dwoje dzieci różnych płci i toalety – co z tego wyrośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
loganberry Re: Spać nie mogę...to zabawa 01.05.20, 08:59 Urszula Hołownia na czacie LIVE odpowiada na pytani - Co na obiad? Mąż zainteresował się inna kobieta - co robić? - Koniec spacerów, siedzimy w domu Kom Dzong Un - Czy ktoś wie, gdzie znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Spać nie mogę...to zabawa 01.05.20, 11:25 Pięćset plus nam topnieje - co na obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Spać nie mogę...to zabawa 01.05.20, 11:27 Trochę o Chinach i trochę o kocie - co na obiad? Odpowiedz Link Zgłoś