disco-ball 20.06.20, 14:42 Polecicie coś? Ostatni, którego używałam był do bani, na przyssawke do szyby samochodu, cały czas odpadał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fibi00 Re: Uchwyt do telefonu 20.06.20, 14:48 Ja czekam na taki (na aliexpess za ok 10 zł). Nie wiem jak się sprawdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Uchwyt do telefonu 20.06.20, 19:25 Jak będzie miał solidny magnes, to nie pożałujesz. To jest mega wygodne i poręczne. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Uchwyt do telefonu 20.06.20, 19:41 Moj maz i syn maja takie, fajna opcja, tylko jak jestes na facetime, to zle wygladasz, bo Cie od dolu lapie . Dlatego ja i corka mamy na szybie. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Uchwyt do telefonu 20.06.20, 20:43 Ja mam przyklejony do deski rozdzielczej, magnes jest tak silny, że krążek po prostu włożyłam między plastikowe etui a telefon, a i tak trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Uchwyt do telefonu 20.06.20, 18:36 Ja mam coś takiego, z tym że trzeba umiejętnie wkładać w wywietrznik...ja sobie zniszczylam wszystkie dookoła...Ale trzyma solidnie... Teraz czasami wyświetla mi się też taki Ale rozsuwa się jakoś automatycznie, w tym moim trzeba ręcznie wkładać telefon...jak znajdę to zalinkuję Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Uchwyt do telefonu 20.06.20, 19:24 Mam obecnie taki z magnesem, umieszczony w wywiewie powietrza. Rewelacja. Też miałam taki di szyby i dwa razy połamałam. Tylko z magnesem szukaj porządnego, żeby telefon ci na dołkach nie odpadał. Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Uchwyt do telefonu 20.06.20, 19:33 Do telefonu pełniącego rolę nawigacji rzeczywiście lepsze są uchwyty montowane w kratce nawiewu. Plusem jest chłodzenie telefonu przez klimatyzację. Wolę jednak z tradycyjnym uchwytem, te magnetyczne mają tendencję do odpadania telefonu np. przy przypadkowym potrąceniu ręką. Ważne aby nie opierać krawędzi telefonu na obramowaniu kratki, bo po pewnym czasie niszczy się wierzchnia powłoka kratki. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Uchwyt do telefonu 20.06.20, 19:42 stavros2002 napisał: > te magnetyczne mają tendencję do odpadania telefonu > np. przy przypadkowym potrąceniu ręką. Chyba tylko jak magnez jest za maly. Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Uchwyt do telefonu 20.06.20, 19:47 Albo słaby. Etui-plecki też pogarsza sprawę, no i nie każdy telefon ma stalową obudowę. Mimo wolę klasyczny uchwyt w formie "szczęk". Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Uchwyt do telefonu 20.06.20, 20:51 stavros2002 napisał: > no i nie każdy telefon ma stalową Po to sa te metalowe samoprzylepne plytki Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Uchwyt do telefonu 20.06.20, 20:54 Mam na przyssawkę, z Tesco za 12 zł - ładne parę lat trzyma się mocno bez żadnych problemów. Nie polecam za to tych chwytaków montowanych do wywietrznika - u mnie przynajmniej się nie sprawdzały. Magnesu nie ćwiczyłam, bo jak wspomniałam - przyssawka działa bez pudła. Odpowiedz Link Zgłoś