Dodaj do ulubionych

8 wspanialych?

20.07.20, 07:41
Ogladalyscie ten program? I gdzie ci wspaniali? Mezczyzni mocno przecietni z zaden nie ma wyzszego. Zaniedbani. Z dysfunkcjami.
Obserwuj wątek
    • chococaffe Re: 8 wspanialych? 20.07.20, 07:47
      Był jakiś program o ematce?
    • nangaparbat3 Re: 8 wspanialych? 20.07.20, 10:42
      wspaniały nie znaczy doskonały
    • smillla Re: 8 wspanialych? 20.07.20, 14:03
      Oglądałam aby lepiej zrozumieć zagadnienie mizoginizmu u niektórych mężczyzn. Doszłam do wniosku, że wiąże się on z poważnymi zaburzeniami osobowości, czasem nie do skorygowania.
      Było tam jednak kilku sympatycznych uczestników. Miłym pozytywnym mężczyzną był taksówkarz Paweł i bardzo sympatyczny był także instruktor jazdy Sebastian. To ci dwaj, najbardziej atakowani przez toksycznego macho, który sam siebie mianował liderem, odnieśli sukces po programie, wzbudzając zainteresowanie kobiet.
      Co mnie ubawiło, najwięksi macho, wychwalajacy się swoją męskością i wytykajacy innym jej brak, nie spotkali się z zainteresowanie pań. Sprawiedliwe!
      Był tam też Łukasz, który ma potencjał na kogoś fajnego, tylko powinien przejść terapię, i bardzo niezdecydowany infirmatyk, też do zwykłej terapii.
      Reszta do głębokiej terapii, a ze dwóch to bym od razu profilaktycznie przymknęła.
      Nie podobało mi się, że prowadząca głupio się uśmiechała i potulnie milczała, gdy wyglaszano przy niej wulgarne i seksistowskie teksty. Telewizja nie powinna pokazywać takiej minoderyjnej postawy kobiety wobec ublizania jej plci, takiego tulenia uszu po sobie. Ale to publiczna telewizja, co wiele tłumaczy.
      • tanebo001 Re: 8 wspanialych? 20.07.20, 18:52
        Może stąd ten mizoginizm że to takie męskie grono
    • gyubal_wahazar Re: 8 wspanialych? 20.07.20, 19:00
      > Mezczyzni mocno przecietni z zaden nie ma wyzszego

Może za to któryś ma dłuższego
      • tanebo001 Re: 8 wspanialych? 20.07.20, 19:03
        Podniecaj cię tacy?
      • evolventa Re: 8 wspanialych? 20.07.20, 23:32
        Dłuższe są przereklamowane.......
      • snakelilith Re: 8 wspanialych? 21.07.20, 00:01
        I co? Ręcznik na nim może wieszać, czy jak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka