czerwonylucjan 23.07.20, 21:06 Zalezy mi na bialej rzodkwi marynowanej z burakiem. Moze byc on line moze byc stacjonarnie w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniesia331 Re: Gdzie kupic kiszonki 23.07.20, 21:09 M. Turkowski gospodarstwo rolne kiszonki Łomna koło Łomianek Odpowiedz Link Zgłoś
unaluna Re: Gdzie kupic kiszonki 24.07.20, 20:38 Te jakoś mnie nie powalają na kolana. Ale kiedyś przypadkiem wpadłam na kolejkę do kiszonek na targu w Lagionowie. Kupiłam dużo różnych rzeczy, niektóre były fantastyczne (cukinia, kapusta biała rzodkiew) reszta nic szczególnego, a ogórki koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Gdzie kupic kiszonki 23.07.20, 22:18 Skoro zależy ci na marynowanej rzodkwi z burkiem, to dlaczego pytasz gdzie kupić kiszonki?? Zakładasz, że jak ktoś sprzedaje kiszonki, to i marynaty też? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Gdzie kupic kiszonki 24.07.20, 07:47 Chodzi mi o kiszonki w stylu libanskim czyli z dodatkiem octu. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Gdzie kupic kiszonki 24.07.20, 08:57 weszłam w wątek, bo właśnie w tym tygodniu odkryłam stragan z kiszonymi rzodkiewkami, szparagami i buraczkami, myślałam, że to takie wyrafinowane, aż poczułam się przez chwilę jak na lotnisku w Dubaju i chciałam się pochwalić. ale ten mój stragan ani online, ani w Wawie, więc nijak nie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Gdzie kupic kiszonki 24.07.20, 20:49 Marchew jest smaczna, a buraki najlepiej wpierw uparować, i dopiero kisić, po zakiszeniu mamy od razu miękkie do sałatek. Odpowiedz Link Zgłoś