Dodaj do ulubionych

Dziwna sprawa

27.07.20, 11:52
Emamy przydarzyło mi się dzisiaj coś bardzo dziwnego.W nocy miałam sen ze przyjechałam z mężem i synem do mojej nieżyjącej już babci,wchodziliśmy po schodach i zostaliśmy napadnięci,moj mąż i syn zniknęli a jeden z napastników kopał mnie mocno po nogach. Obudziłam się z takim bólem Pod kolanem ze jestem już po lekach przeciwbólowych i na szczęście miałam w domu Ketonal w maści to sobie posmarowałam ale słabo przeszło czuje taki dziwny ból dokldnie w tym miejscu w który we śnie mnie ktoś kopał WTF ??? Łóżko mamy ogromne bez żadnych ostrych krawędzi całe jest miękkie i tapicerowany obok lozka żadnych mebli. Pierwszy raz spotkało mnie coś tak dziwnego,jak mi nie przejdzie do jutra umówię się do lekarza bo to ból w skali do 10 na 8 ale nie wiem co mu powiem,ze mnie ktoś w śnie zaatakował smile?
Obserwuj wątek
    • matacznik Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:00
      beverlyja90210 napisała:

> WTF ???
      >
      Śniło Ci się, że ktoś Cię kopie, bo coś się z tą nogą działo. Może mąż kopał przez sen, może leżałaś na niej jakoś tak, że odcięty był dopływ krwi.
    • 35wcieniu Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:03
      Analizujesz w drugą stronę. Nie boli cię, bo ci się coś śniło, tylko ci się śniło bo coś się z nią działo - kopnięcie, skurcz, ugryzienie, wcześniejsze stłuczenie, które dopiero nocą poczułaś etc.
      • livia.kalina Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:43
        Dokładnie tak. Jak mam okres to zawsze śni mi się w nocy, że mam jakiś uraz brzucha. Ostatnio, że zbiła się szyba i na mój brzuch spadły odłamki szkła.
    • nangaparbat3 Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:03
      Stosujesz antykon. hormonalną?
    • poecia1 Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:04
      To może być zakrzep, nie ignoruj tego.
      • grey_delphinum Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:09
        Miałam zakrzep pod kolanem, sprawa jest poważna. Absolutnie tego nie lekcewaz..Poza tym branie hormonow nie ma nic do rzeczy. Ja nie brałam, a zakrzep mi się przytrafił.
        • nangaparbat3 Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:22
          To mialas jeszcze wiekszego pecha.
          Niestety branie hormonowprzy innych obciazeniach, np. genetycznych, jak najbardziej moze sprzyjac zakrzepicy.
          Przerabialismy w bliskiej rodzinie.
        • angazetka Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 14:56
          > ..Poza tym branie hormonow nie ma nic do rzeczy.

Ma bardzo dużo do rzeczy, ryzyko zakrzepicy to jedna z poważniejszych spraw przy antykoncepcji hormonalnej.
          • nikita1907 Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 21:01
            Objawy zakrzepicy dostałam po 5 dniach brania tabletek anty, także tego...
        • beverlyja90210 Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 22:08
          Byłam u lekarza nie mam zakrzepicy bo się wystraszyłam ale wyszedł mi gigantyczny siniak na pol nogi ... nie wiem co się wydarzyło
          • milka_milka Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 22:52
            Mogłaś mieć mini zator w jakimś naczyniu krwionośnym. Ciesz się, że pod kolanem, a nie w mózgu.
          • mrs.solis Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 23:08
            Nie wiem co to jest ale dwa razy cos takiego stalo mi sie na dole dloni. Najpierw poczulam znienacka niesamowity bol, a zaraz potem wyszedl mi wielki siniak az po sam nadgarstek.
            • beverlyja90210 Re: Dziwna sprawa 28.07.20, 00:24
              Faktycznie dziwne
              • milka_milka Re: Dziwna sprawa 28.07.20, 05:27
                Przecież piszę, że przytkało Ci się drobniutkie naczynie krwionośne i pękło. Nic dziwnego, trzeba się cieszyć, że nie w mózgu.
    • ga-ti Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:08
      Do egzorcysty się umów smile
      A tak serio, pewnie najpierw Cię rozbolało (nie wiem od czego) i z tego bólu pojawił się sen. To tak, jak chce się siusiu, ale zanim sobie uświadomisz, że się chce to się śni, że szukasz toalety wink
    • spanish_fly Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:33
      Mnie się dzisiaj śniło, że mam okres i bardzo boli mnie brzuch. Obudziłam się i okazało się, że faktycznie mam okres i bardzo boli mnie brzuch.
      • alpepe Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:40
        A mnie się kiedyś śniło, że się uderzyłam w głowę o krzesło, które stało obok łóżka. Nawet w półśnie będąc to opowiedziałam mojej mamie. Kiedy się wybudziłam do końca, nic mnie jednak nie bolało i nawet obmacanie głowy nie dawało żadnego bólu, nawet najmniejszego.
    • cauliflowerpl Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:43
      Nigdy Ci się nie śniło, że ktoś dzwoni uporczywie do drzwi i za chwilkę budził Cie dzwoniący budzik?
      Mnie fascynuje jak we śnie, w kilka sekund, potrafi powstać cała fabuła, na koniec której coś zaczyna dzwonić.
      • konsta-is-me Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 20:53
        Co nie?
        Jakby inny uplyw czasu.
        Tez mnie to zadziwia.
        • mae224 Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 21:11
          bo jest inny. jest taka książka "Dlaczego śpimy" i tam jest to opisane.
        • m_incubo Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 22:25
          Przecież jest inny. Jak zapadasz w sen ponownie po usłyszeniu budzika, w 4 minuty do kolejnej "drzemki" potrafi wykluć się wielopiętrowy sen smile
    • ichi51e Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:46
      Bole fantomowe?
      • mona-taran Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:48
        Ale ona chyba ma tą nogę ..
        • piekna_remedios4 Re: Dziwna sprawa 28.07.20, 09:30
          big_grin big_grin big_grin
        • livia.kalina Re: Dziwna sprawa 28.07.20, 22:33
          Jakby się obudziła bez nogi to faktycznie byłaby dziwna historia.
          • beverlyja90210 Re: Dziwna sprawa 28.07.20, 22:46
            :smile))) Faktycznie
        • aguha Re: Dziwna sprawa 28.07.20, 22:49
          😅
      • pani_tau Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 12:50
        ichi51e napisała:

> Bole fantomowe?
        >
        😂😂😂
    • aerra Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 14:27
      Idz do lekarza, to może być zakrzep.
    • tt-tka Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 14:38
      Maz cie skopal, korzystając, ze spisz.
      Na jawie pewnie nie miał odwagi, a ochote owszem.
      • czarne-jagody Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 21:07
        Jak mi się chce siku we śnie to wtedy mi sie sni, ze szukam toalety ale wszystkie są brudne albo zajęte I tak chodzę od jednej do drugiej I się mecze.
        • chersona Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 21:22
          mnie się kiedyś śniło, że zaraz będzie wybuch na zamku. gruchnęła bomba, w ostatniej chwili rzuciliśmy się przez szlaban, przysypało nas ziemią. rano, kiedy tata wszedł do pokoju podlać kwiaty odkrył, że paprotka, która wisiała na ścianie obok mojego łóżka leży na ziemi, wśród skorup i ziemi.
        • asiairma Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 21:33
          Ty się męczysz, a ja poszłam do sąsiadki którą bardzo słabo znam i na środku jej salonu w trakcie rodzinnego obiadu, znalazłam czyściutką toaletę i poczułam błogość ...
          • ga-ti Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 21:41
            big_grin
            • ga-ti Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 21:42
              Nie ma co się śmiać. Ja się budzę, gdy siusiam we śnie i sprawdzam, czy aby na jawie się nie posiusiałam tongue_out
      • beverlyja90210 Re: Dziwna sprawa 27.07.20, 22:06
        Jesu ubawiłam się smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka