Dodaj do ulubionych

Czy wypada...

28.07.20, 15:59
... klepnąć kuriera w pupę?

Bo taki atrakcyjny...

No trochę żartuję, ale trochę nie. Czemu facetom podobne zachowania dziesięcioleciami uchodziły na sucho?

I nie, bez podtekstów i bez planów, ot ładny jest i pupę ma jędrną 😊
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Czy wypada... 28.07.20, 16:04
      O, do mnie też przyjeżdża taki śliczny. Może ten sam 😉
    • cauliflowerpl Re: Czy wypada... 28.07.20, 16:07
      Że tak jak jak konia?

Bo chyba nie da się klepnąć mężczyzny w pupę tak, żeby on myślał, że to bez podtekstu. Ale rozumiem pobudki, też jestem fanką, na szczęście mam na stanie to se mogę klepać.
      • bistian Re: Czy wypada... 28.07.20, 18:46
        cauliflowerpl napisała:

> Że tak jak jak konia?
        >
        > Bo chyba nie da się klepnąć mężczyzny w pupę tak, żeby on myślał, że to bez pod
        > tekstu. Ale rozumiem pobudki, też jestem fanką, na szczęście mam na stanie to s
        > e mogę klepać.

Klepiesz i mówisz przy tym zaklęcie "jedziesz!". Kurier powinien to zrozumieć i przyjąć bez zgorszenia, bo przecież praca w ruchu big_grin
    • ichi51e Re: Czy wypada... 28.07.20, 16:14
      Klepac obca babke w pupe rowniez nie wypada imho
    • cosmetic.wipes Re: Czy wypada... 28.07.20, 16:22
      Jestem w mocno średnim wieku, a nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek wypadało klepnąc w pupę kobietę.
      Jedyny wyjątek w jakim to uchodzi to relacja intymna przy założeniu zgody klepanego.
      • kosmos_pierzasty_x Re: Czy wypada... 28.07.20, 16:32
        Serio nigdy Ci się nie zdarzyło? To może nie tyle kwestia tego, że wypada, ale że panowie uważali, że to drobiazg bez znaczenia, wypada czy nie, kto by sobie głowę zawracał...
        • ichi51e Re: Czy wypada... 28.07.20, 16:43
          Alez nigdy nie wypadalo i nie raz klepacz mial awanture oraz dostal w morde. Wyjatkiem byly kelnerki co liczyly (slusznie) na napiwek wiec siedzialy cicho.
          • daniela34 Re: Czy wypada... 28.07.20, 16:47
            Nie wypadało i nie było wolno, a co sobie tam myśleli rozmaici panowie to osobna kwestia. W przypadku wielu "myśleli" było określeniem optymistycznym i kontrfaktycznym
            • cauliflowerpl Re: Czy wypada... 28.07.20, 17:05
              big_grin
        • cosmetic.wipes Re: Czy wypada... 28.07.20, 16:53
          Nie.
          Albo takie środowisko, albo byłam nieatrakcyjnym obiektem do klepania.
        • gru_z_gru Re: Czy wypada... 28.07.20, 19:35
          Raz w życiu, pracowałam jako hostessa. Poza tym nigdy
    • chatgris01 Re: Czy wypada... 28.07.20, 16:44
      Mnie się ręce same wyciągają do klepania pup kocich, psich i końskich, a to na szczęście raczej wypada i klepani przeważnie lubią tongue_out
      Co do pup męskich, wystarcza mi sam widok (Francuzi mają na to takie cudne określenie « Se rincer l'oeil » big_grin )
      • bi_scotti Re: Czy wypada... 28.07.20, 18:25
        chatgris01 napisała:

> Co do pup męskich, wystarcza mi sam widok (Francuzi mają na to takie cudne okre
        > ślenie « Se rincer l'oeil » big_grin )
        >

Popatrzec fajnie, for sure, ale czasem chce sie wiecej tongue_out Jak np. unforgettable Ally McBeal:
        www.youtube.com/watch?v=ggrb4biwe3s
        No ale to byl Bon Jovi, eh big_grin Cheers.
    • jak_matrioszka Re: Czy wypada... 28.07.20, 17:54
      Raz w zyciu odczulam nieprzemozona potrzebe klepniecia faceta w tylek. Mloda bylam, swiat do mnie nalezal i mialam prace wakacyjna na produkcji. Wchodze na hale, a tam moj mistrz zmiany, facet tak ze dwa razy starszy ode mnie, stoi wypiety rzeczona czescia ciala na wejscie, bo zgiety w pol podziwia cos na wysokosci okolo metra. zanim sprawe przemyslalam reka sama mi wyskoczyla i "klap!" big_grin Z ukrycia wyszlam dopiero po ptrzerwie sniadaniowej, a mistrz z szoku to chyba po tygodniu dopiero wink
      Ja to moge w watku "co wy robiliscie, a nie chcecie, zeby wasze dzieci spotkalo" dopisac big_grin
    • lot_w_kosmos Re: Czy wypada... 28.07.20, 18:37
      Ja czasem pomacam ładną kobietę. Po pupie.
      Ale tylko w miarę dobrze znajomą.
      Obcym za to be żenady mówię komplementy.
    • aerra Re: Czy wypada... 28.07.20, 18:47
      Przez dziesięciolecia uchodziło na sucho, bo kobiety traktowane były jak inwentarz żywy: psy, konie, krowy.
      Natomiast już dobre kilkadziesiąt lat nie uchodzi.
    • mrs.solis Re: Czy wypada... 28.07.20, 19:45
      Tylko raz zostalam znienacka klepnieta w tylek i automatycznie odwinelam sie i ten ktos dostal z liscia. To byla moja kolezanka.
    • gulcia77 Re: Czy wypada... 28.07.20, 20:33
      Oj, miałam kiedyś takiego kolegę, Darek mu było. Jak ja żałuję, że go w ten idealny tyłek nie klepnęłam! Po ćwierćwieczu dowiedziałam się, że on by pewnie nie miał nic przeciwko, ale, jak to stwierdził nasz wspólny znajomy, miauczał wśród kolegów, że go onieśmielam i głupi się przy mnie czuje. Rozmowa była wśród wspominek, a mina mojego chłopa była bezcenna 😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka