panna_lila 06.08.20, 09:24 które Waszym zdaniem będą dobrze wyglądać, noga szczupła. Nie wiedziałam, że Tamaris ma tak wysokie ceny, ale może warto? a co myslicie o firmie Venezia, macie ich sandały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja46 Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 09:45 Tylko drugie. 1 i 4 pielgrzymkowe 3 chyba mało komfortowe Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 10:02 Pierwsze to takie trochę rzymianki. Ja lubię, ale to trzeba lubić. Drugie ładne. Reszta ble Venezia ma dobrą jakość do ceny (zwłaszcza na przecenach), ale uwaga - 100% moich butów od nich farbowało stopy na różne kolory. Od czerwonego i fioletowego przez czarne po żółty(sandały właśnie) Ciągle o tym zapominam i ciągle je kupuję, bo mają fantastyczne kolory i fasony. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 10:06 Mam podobne do tych. Wygodne niesamowicie, ale stopa żółciutka pobuty.pl/product-pol-3126-Sandaly-Damskie-VENEZIA-M473D-CUO-ARG.html Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 10:16 bialeem napisał: > ale uwaga - 100% moi > ch butów od nich farbowało stopy na różne kolory. Od czerwonego i fioletowego p > rzez czarne po żółty(sandały właśnie) Mam podobnie, może nie 100%, ale 75 % to na pewno Ciągle o tym zapominam i ciągle je kupu > ję, bo mają fantastyczne kolory i fasony. Teraz to się poważnie zastanawiam, czy jesteś mną? Kocham kolory Venezii. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 15:03 Bo oni mają każdy kolor tęczy i są klasyczne, ale nie nudne i do tego są zawsze robione z mięciutkiej skórki i praktycznie nigdy nie obcierają. Gdyby nie to farbowanie, to by była moja ulubiona marka. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 16:36 bialeem napisał: > Bo oni mają każdy kolor tęczy i są klasyczne, ale nie nudne i do tego są zawsze > robione z mięciutkiej skórki i praktycznie nigdy nie obcierają. Oooo, tak, właśnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 10:40 ja rzymianki lubię, najlepiej takie, ale nie mam pewności, czy te będą się trzymać nogi, kiedyś lata temu miałam podobne, ale chyba miały jakiś pasek podtrzymujący. Generalnie lubię buty, które nie mają żadnego paska w okolicach kostek, czyli wyeksponowane śródstopie, pasek tylko na pięcie, coś takiego przy mniej zabudowanym przodzie bardzo chętnie Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 11:00 Być może wygodne, ale jak dla emeryta 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 11:02 Ojoj paskudniaczki :p. Teraz chyba modne bo widuję sporo podobnych na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 12:44 Włoskie emerytki, to moje pierwsze skojarzenie Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 16:37 heca7 napisała: > Pielgrzymka+ > Akurat buty na pielgrzymke muszą to być bardzo wygodne sandały, bo się tam chodzi dużo km. Sandały bez pięty raczej nie będą wygodne do wędrówek Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 16:38 a nie, jest pięta ale nie sądzę by nadawały się do wędrówki - raczej do spacerowania gustownie kroki czyniąc Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: płaskie sandałki do oceny 07.08.20, 08:29 Zdecywowanie, to juz lepsze byly te ze startowego. Najladniejsze z drugiego zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 10:08 Te ostatnie, tylko w czerni ostatnio zamówiłam i odesłałam. Wyglądają źle na stopie, bo mają za dużo pasków. Oczywiście, moje zdanie, poza tym tęgość normalna, wykonanie dobre, z tym, że skóra z tworzywem w tych paskach. Co do pierwszych, też creepy, drugie, o ile nie masz bardzo krótkich paluchów, mają poprzeczny pasek za daleko, jeśli masz nawet minimalnie wystającą kostkę, to pasek będzie ściskał ci stopę tuż za, podobnie może być w modelu trzecim. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 10:26 1, na szczupłej stopie ładnie będą wyglądać imho. Tamaris miałam kilka par i zawszę były wygodne, Venezia jedne szpilki tylko miałam i się uprzedziłsm i teraz unikam Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 10:30 Drugie. Pierwsze i ostatnie zdecydowanie nie, 3 będą niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
troompka Re: płaskie sandałki do oceny 07.08.20, 07:58 mam 3 -na nodze wyglądają super i sa wygodne, nic nie uwiera, nie obciera, paseczki dobrze trzymaja, noga jest stabilna. Ale 2 tez bym przygarneła, tylko ta cena. Pozostałe nie moja bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
kolteta Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 10:32 Osobiscie polecam Tamaris mimo wysokiej ceny. Mam kilka par od Tamaris juz kilka lat. Sa bardzo solidne i wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 10:53 Ja wvzoraj nowe Tamarisa w " używanyclm" za 18 zł kupiłam 😀 Naprawdę, mam małą stopę więc przypuszczam, że to dlatego, nr 37. Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 11:07 Drugie i trzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 11:48 Wszystkie wyglądają tanio i na bardzo niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 11:54 Podobają mi się tylko 3 (1 i 4 zbyt pielgrzymkowe, 2 brr). Mokasyny Venezia b.wygidne, sandały od nich fatalnie skrojone . Tamaris mam różne tzn.sandały, botki, baleriny i wszystkie super. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 11:59 3 ładne, 2 ok, 1 i 4 tragedia dla moich oczu Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 12:00 Na zdjęciu to 2 i 3. Te paskowe to trzeba lubić i mierzyć. Nie prezentują się bardzo ładnie na zdjęciu. A te 3 mają dość wąski górny pasek, ale może na szczupłą stopę będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 12:49 Od lewej: 2 i 3 są fajne, 4 takie se ale ujdzie, 1 najbrzydsze - moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 14:25 Żadne nie są w moim stylu, nie lubię aż tak płaskich podeszew, ale jeśli chodzi o Tamaris, to mam sporo ich butów i polecam, bo są bardzo wygodne i ładnie wykonane. Jedne z niewielu butów, które nie obcierają mnie nawet zaraz po kupnie. Z Venezii miałam mniej, kojarzą mi się z butami ładnymi z wyglądu a niewygodnymi, choć mogłam źle trafić. Trzecie i czwarte podobają mi się najbardziej jak już bym musiała wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 14:26 Tylko 2 reszta okropna.😋 Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 14:59 Wszystkie fajne. Mam buty jednej i drugiej firmy, jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 15:04 Wszystkie płaściochy sa brzydkie imo. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 15:16 płaskie buty jakie są każdy widzi, ale jak wygodnie się w nich "biega" po mieście i w każdej chwili można wsiąść na rower miejski Ja nie umiem na obcas, w których noga wygląda bosko. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: płaskie sandałki do oceny 06.08.20, 15:57 Noga w obcasach wygląda na powyginaną, spuchniętą i pouciskaną nie tam gdzie trzeba. Wygodny obcas powyżej 5 cm to mit. Obcas powyżej może być wygodny na 10 min. Odpowiedz Link Zgłoś