Dodaj do ulubionych

Niechciane urodziny

28.08.20, 21:05
Jutro kończę 25 lat, od zawsze nie lubiłam i nie lubię moich urodzin ponieważ cała uwaga skupia się na mnie, cieszą mnie tylko życzenia od przyjaciół i to mi by w zupełności wystarczało.
Jestem niepełnosprawna od urodzenia, chodzę przy kulach i nadal mieszkam z rodzicami bo potrzebuję pomocy.
Dzisiaj podsłuchałam rozmowę, że rodzice kupili mi ciasto i wino na jutro. Wkurzyłam się, przecież dobrze wiedzą że nie trawię żadnych imprez, nawet rodzinnych a alkoholu nie tykam nawet gdy ktoś usilnie prosi.
Nie jestem w stanie samodzielnie wyjść z domu gdyż potrzebuję asekuracji, a przyjaciół mam na drugim końcu kraju, więc na imprezce będzie tylko nielubiane rodzeństwo z którym nie mam dobrych relacji.
Co robić by w tym nie uczestniczyć?
Na myśl mi przychodzi tylko żeby zamknąć się w pokoju i czytać.
Już brzuch mnie boli ze stresu
Obserwuj wątek
    • wtop.ek Re: Niechciane urodziny 28.08.20, 21:16
      Ciasto i wino to impreza, Marcelinko?
      • littlediana Re: Niechciane urodziny 28.08.20, 21:19
        Może nie impreza, ale za jak na mnie to za dużo szumu.
        I Diana jestem smile
    • 21mada Re: Niechciane urodziny 28.08.20, 21:24
      Pomyśl że to święto twojej mamy - to ona cię urodziła i chce hucznie celebrować to wydarzenie.
    • bulzemba Re: Niechciane urodziny 28.08.20, 21:34
      Tee!

Małolata! Niby nie lubisz być w centrum zainteresowania a tworzysz wątek i jeszcze się chełpisz młodym wiekiem!
    • prezent_urodzinowy Re: Niechciane urodziny 28.08.20, 22:13
      Skąd wiesz, że będzie rodzeństwo? Może tylko rodzice i ty?
      Wszystkiego najlepszego smile
      • littlediana Re: Niechciane urodziny 29.08.20, 00:06
        To też takie średnie wyjście, wystarczyłyby zyczenia.
        A za twoje życzenia dziękuję smile
    • mikams75 Re: Niechciane urodziny 29.08.20, 00:33
      a cos ci sie stanie jak zjesz z rodzina ciasto i przyjmiesz zyczenia? Nie nakrecaj sie za bardzo.
      Zorganizuj sobie na poprawe nastroju impreze online z przyjaciolmi, z video, z braku innych opcji takie wirtualne spotkanie moze byc bardzo fajne.
      • ajaksiowa Re: Niechciane urodziny 29.08.20, 07:09
        No wła$nie,to $wi€to Twojej Mamy i podzi€kuj jej za TO,aniepełnosprawność? są tacy którzy mają jeszcze gorzej od Ciebie👍👍
        • morgen_stern Re: Niechciane urodziny 29.08.20, 07:20
          Bełkot wizualny i treściowy.
        • mid.week Re: Niechciane urodziny 29.08.20, 08:09
          ze trolle wrzucają taki farmazony to jeszcze rozumiem ale stare niki...
    • morgen_stern Re: Niechciane urodziny 29.08.20, 07:18
      Troll alert. Kolejna (albo ta sama, co poprzednio) forumka udająca młodą kobietę.
      • calpurnia.tate Re: Niechciane urodziny 29.08.20, 07:28
        proszę wybaczyć, że się wtrącam w dyskusję znienacka. Chyba ma pani rację Radzę unikać odpisywania i prowadzenia dyskusji. ze dwa czy trzy lata temu na forum ESD pojawiła się też niejaka osoba o imieniu Diana. ponoć Fanka Jeżycjady. Wiem bo znajoma tam pisze. Tamta też była rzekomo niepełnosprawna, jeździła na wózku. nawet miała taki nick, skojarzyło mi się. Najbardziej po imieniu. Z tym, że ona miała być rzekomo jedynaczką radzę administracji forum szybko działać.
        • kadfael Re: Niechciane urodziny 29.08.20, 07:52
          Zgadza się. I ona też pisze pod innymi nickami posty z perspektywy matki tej niepełnosprawnej dziewczyny. Łatwo poznać po stylu.
          • calpurnia.tate Re: Niechciane urodziny 29.08.20, 07:58
            Została dosyć szybko rozszyfrowana po rożnych nieścisłościach. w internecie miała nawet takiego bloga przedstawianego jako opowiadanie o Laurze , z którą się utożsamiała. aż dziwi takji powrót. Narobiła, ponoć niezłego młynu na ESD.
    • kornelia_sowa Re: Niechciane urodziny 29.08.20, 07:45
      Niech żyje nam, niech żyje nam, trololololololo, trololololo niech żyjeeeeeeee nam smile

Tak dobrze żarło i tak szybko zdechło wink
    • calpurnia.tate Re: Niechciane urodziny 29.08.20, 09:16
      Z kolei w innym wątku byłaś licealistką. Kogo tyt chcesz nabrać? forum.gazeta.pl/forum/w,567,170401114,170401114,Zauroczona_w_nauczycielu.html
    • calpurnia.tate Re: Niechciane urodziny 29.08.20, 22:44
      pl.wikipedia.org/wiki/Zosia_(Pan_Tadeusz)
      tutaj jest dokładnie oisane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka