elx2 26.10.04, 10:52 No właśnie co o nich dziewczyny sądzicie? Ostatnio chciałam sobie coś kupić z tej firmy to koleżanka powiedziała, że nie warto bo są drogie, a w ogóle to lepszy jest Avon. Proszę o wasze zdanie Ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex05012000 Re: Kosmetyki Oriflame 27.10.04, 11:52 owszem drogie, niektóre kremy bardzo drogie, jak dla mnie, poza tym mnie uczulały (testowałam), Avon tańszy zdecydowanie i nie uczula mnie... mam zamiar kupić sobie coś Avonu właśnie tylko czasu nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
czamon Re: Kosmetyki Oriflame 27.10.04, 14:22 zarówno Avon jak i Oriflame mają zarówno ceny jak i jakośc porównywalną. Jedną osobę uczulają kosnetyki Avonu inną Oriflamu. Mnie nie uczulają żadne z nich. Kupuję Orifame, gdyz dla mnie są lepszej jakości niż Avonu. Najczęsciej kupuje się kosmetyki w promocjach, a tych w obu firmach nie braknie. Spróbuj kupić i przekonaj się sama , ja osobiście bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: Kosmetyki Oriflame 29.10.04, 12:01 Kosmetyki obu firm są równie dobre i mają porównywalne ceny. Róźnią się promocjami w danym miesiacu, dlatego można odnieść wrazenie, że jedne są tańsze albo droższe od innych. I te i te uczulają tak samo. Mnie osobiście nie. Wolę jednak Oriflame, bo kupuję je od prawie 10 lat (Avon jest w Polsce dużo krócej) i przekonuje mnie to, że są na naturalnych składnikach. Poza tym kilka razy reklamowałam , albo oddawałam bo np kolor mi nie przypasował i nigdy nie było problemu. Oriflame wydaje mi sie bardziej ekskluzywne, choć cenowo nie ma różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_polnocy Re: Kosmetyki Oriflame 30.10.04, 17:04 Avon w ubiegłym roku obchodził 10-lecie w Polsce, nie jest więc wcale dużo krócej. Nie wiem jak z Oriflame. Natomiast wiem, że w Avonie można zwrócić kosmetyk w ciągu 3 miesięcy jeśli nie zużyło się więcej niż 25% i dostaje się całość pieniędzy spowrotem. I to sobie cenię. Kupuję tylko w Avonie, o Oriflame wiem bardzo mało, więc mogę być nieobiektywana Czy tak samo (jeśli chodzi o zwroty) jest w Oriflame? Odpowiedz Link Zgłoś