Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Oriflame

26.10.04, 10:52
No właśnie co o nich dziewczyny sądzicie? Ostatnio chciałam sobie coś kupić z
tej firmy to koleżanka powiedziała, że nie warto bo są drogie, a w ogóle to
lepszy jest Avon.
Proszę o wasze zdanie smile Ela
Obserwuj wątek
    • alex05012000 Re: Kosmetyki Oriflame 27.10.04, 11:52
      owszem drogie, niektóre kremy bardzo drogie, jak dla mnie, poza tym mnie
      uczulały (testowałam), Avon tańszy zdecydowanie i nie uczula mnie... mam zamiar
      kupić sobie coś Avonu właśnie tylko czasu nie mam...
      • czamon Re: Kosmetyki Oriflame 27.10.04, 14:22
        zarówno Avon jak i Oriflame mają zarówno ceny jak i jakośc porównywalną. Jedną
        osobę uczulają kosnetyki Avonu inną Oriflamu. Mnie nie uczulają żadne z nich.
        Kupuję Orifame, gdyz dla mnie są lepszej jakości niż Avonu. Najczęsciej kupuje
        się kosmetyki w promocjach, a tych w obu firmach nie braknie. Spróbuj kupić i
        przekonaj się sama , ja osobiście bardzo polecam.
    • johana2 Re: Kosmetyki Oriflame 29.10.04, 12:01
      Kosmetyki obu firm są równie dobre i mają porównywalne ceny. Róźnią się
      promocjami w danym miesiacu, dlatego można odnieść wrazenie, że jedne są tańsze
      albo droższe od innych. I te i te uczulają tak samo. Mnie osobiście nie. Wolę
      jednak Oriflame, bo kupuję je od prawie 10 lat (Avon jest w Polsce dużo krócej)
      i przekonuje mnie to, że są na naturalnych składnikach. Poza tym kilka razy
      reklamowałam , albo oddawałam bo np kolor mi nie przypasował i nigdy nie było
      problemu. Oriflame wydaje mi sie bardziej ekskluzywne, choć cenowo nie ma
      różnicy.
      • gwiazda_polnocy Re: Kosmetyki Oriflame 30.10.04, 17:04
        Avon w ubiegłym roku obchodził 10-lecie w Polsce, nie jest więc wcale dużo
        krócej. Nie wiem jak z Oriflame.
        Natomiast wiem, że w Avonie można zwrócić kosmetyk w ciągu 3 miesięcy jeśli nie
        zużyło się więcej niż 25% i dostaje się całość pieniędzy spowrotem. I to sobie
        cenię. Kupuję tylko w Avonie, o Oriflame wiem bardzo mało, więc mogę być
        nieobiektywana smile
        Czy tak samo (jeśli chodzi o zwroty) jest w Oriflame?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka