alba27
09.10.20, 21:46
Mój syn dwa lata temu miał duży trądzik. Mam dermatolog, której bardzo ufam. Syn dostał antybiotyk a potem maść na blizny, która stosuje do teraz. Trądzik uspokoił się w 90 procentach, blizny ładnie znikają. Dodam, że syn bardzo pilnuje diety, piję tylko wodę, czystek, nie je słodyczy, fast foodów, unika słońca, ogranicza nabiał, je dużo owoców itp. miesiąc temu objawy zaczęły wracać. Nie jest źle, ale dermatologa zaproponowała leczenie izotekiem. Oczywiście najpierw syn musi mieć zrobione badania, zostaliśmy bardzo dokładnie poinformowani o skutkach ubocznych w czwartek mamy wizytę i syn miał zacząć leczenie tym lekiem. Dziś syn powiedział że on nie będzie tego przyjmował że względu na skutki uboczne. No i jestem w kropce. W głębi duszy czuję, że nie powinnam go do tego przekonywać a z drugiej się martwię, że znowu będzie źle jak dwa lata temu. Proszę o opinie osób, które mają jakoś wiedzę na temat tego leku. Proszę także o radę jakich jeszcze kosmetyków pielęgnacyjnych powinien używać. Że względu na stany zapalne laser teraz nie wchodzi w grę.