czerwonylucjan 14.10.20, 11:24 Potrzebuje takich ktore beda tlumic rozmowy innych osob z biura, co polecacie, cos do max 250 pln, gora 300. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bialeem Re: Sluchawki wygluszajace 14.10.20, 11:35 Ochronniki słuchu. Kompletnie nie kumam po co kupować "słuchawki" jak się nie chce w nich słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Sluchawki wygluszajace 14.10.20, 12:18 To chyba oczywiste, ze puszcze w nich jakas muzyke albo bede przez nie rozmawiac? Naprawde trzeba tlumaczyc takie rzeczy? Wygluszenie jest jednak podstawowa kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Sluchawki wygluszajace 15.10.20, 10:08 Nie. Nie jest to oczywiste. Znani mi posiadacze właśnie w ten sposób wykorzystują aktywne tłumienie dźwięków. Osoby chcące posłuchać czegoś, a nie "tlumic rozmowy innych osob z biura" kupują normalne słuchawki douszne albo dobrze kryjące nauszne (te przy okazji są oznaką żeby nie podchodzić). Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Sluchawki wygluszajace 18.10.20, 19:29 Znani ci posiadacze jada ze slucgawkami na sucho? Nie puszczaja muzyki tylko aktywne tlumienie halasu samo z siebie dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Sluchawki wygluszajace 18.10.20, 19:44 Tak. Też tego nie rozumiem. Kupować słuchawki za 1-1,5k żeby ci służyły za to samo co wosk/pianka. Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Sluchawki wygluszajace 14.10.20, 11:37 Zapytam męża, co ma. Idealnie tłumi odgłosy z zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Sluchawki wygluszajace 14.10.20, 13:01 Dzieki, pilnie musze sie zaopatrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Sluchawki wygluszajace 14.10.20, 11:42 "Potrzebuje takich ktore beda tlumic rozmowy innych osob z biura, co polecacie, cos do max 250 pln, gora 300" W ten sposób stracisz szansę na karierę filmową czy nawet na inspirację czy konwersację pełną lekkości i dowcipu. Olena może to bliżej wyjaśnić Odpowiedz Link Zgłoś
consponsa Re: Sluchawki wygluszajace 14.10.20, 12:28 Każde które posiadają tzw. aktywne tłumienie hałasu (inaczej: aktywna redukcja hałasu czy aktywne wyciszenie hałasu). Nie wnikając w szczegóły techniczne: niwelują lub wyciszają hałasy otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Sluchawki wygluszajace 14.10.20, 17:44 moge polecic super i nauszne i douszne ale nie mieszcza sie w limicie cenowym niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Sluchawki wygluszajace 14.10.20, 19:57 alez prosze obie to sonowki bezprzewodowe: www.sony.pl/electronics/sluchawki-palak-na-glowe/wh-1000xm3 kociastych dracych pyski nie slychac teraz jest nowy model, nie znam i douszne: www.sony.pl/electronics/truly-wireless/wf-1000xm3 jak wyzej, bloga cisza Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Sluchawki wygluszajace 14.10.20, 20:03 )! Mam te pierwsze, są zarąbiste. To jest może troszeczkę wydatek, ale są bardzo warte swojej ceny. One faktycznie zapewniają człowiekowi taki cudowny komfort wokół uszu I mają bardzo trwałą baterię jak na tego typu sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Sluchawki wygluszajace 14.10.20, 20:06 mysiulek08 napisała: > www.sony.pl/electronics/sluchawki-palak-na-glowe/wh-1000xm3 Też je mam - cuuuudowne! > teraz jest nowy model, nie znam W kwestii redukcji hałasu jest podobny - ma parę dodatkowych funkcji, główny plus to możliwość podłączenia 2 urządzeń jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Sluchawki wygluszajace 14.10.20, 17:55 Mnie się świetnie sprawdzają te: images.app.goo.gl/zgTyafZnReZ5GPKb6 Odpowiedz Link Zgłoś