krwawy.lolo 21.10.20, 18:20 Wątek lajtowy, niekowidowy. eMatko, czy też puszczasz szifta za szybko i wychodzą Ci małe literki? P.S. Dotyczy głównie pisania niejako oficjalnego, w pracy. Wiem, że eMatka najczęściej tłituje bezinterpunkcyjnie, skrótowo i małą literą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona-taran Re: Shift! 21.10.20, 18:42 Ostatnio tak rzadko korzystam z komputera że prawie zapomniałam co to w ogóle jest shift... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Shift! 21.10.20, 19:25 Miałem na myśli pracę przy pomocy komputera, nie forumowanie ze smartfąki. Odpowiedz Link Zgłoś
marszawka Re: Shift! 21.10.20, 20:02 Niestety tak. To moja zmora. Piszę szybko, a później i tak tracę czas na poprawianie. No ale z szacunku dla odbiorcy poprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Shift! 21.10.20, 20:55 marszawka napisał(a): > Niestety tak. To moja zmora. Piszę szybko, a później i tak tracę czas na popraw > ianie. No ale z szacunku dla odbiorcy poprawiam. To tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś