konsta-is-me 23.10.20, 03:20 Nicków wam brakuje na forum? Tak, żeby nie myśleć o polityce przez chwilę. Mi ladyzgagi i jolki. Że zgaga się zgadzałam albo nie, ale jakoś mi brakuje jej czasem. Jolka była barwna i jakoś tak dziwnie bez niej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karme-lowa Re: Kogo że starych 23.10.20, 08:09 heca7 napisała: > Cauli nie widzę ostatnio. > Bo Cauli się chyba z forum rozstała. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Kogo że starych 23.10.20, 12:21 karme-lowa napisała: > heca7 napisała: > > > Cauli nie widzę ostatnio. > > > Bo Cauli się chyba z forum rozstała. Szkoda 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kogo że starych 25.10.20, 09:13 Ja też żałuję, fajna laska z dystansem do siebie i poczuciem humoru. Może kiedyś wróci... Odpowiedz Link Zgłoś
ortolann Re: Kogo że starych 15.05.21, 01:16 A to nie Kalafior_es czy tam jakoś podobnie? Jakoś tak skojarzyłam nick właśnie z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kogo że starych 15.05.21, 07:45 Przecież to stary wątek, z października wygrzebany Odpowiedz Link Zgłoś
ortolann Re: Kogo że starych 15.05.21, 10:04 Hmm. Niedawno rozjaśniałam włosy. Nie wiem co było w tej farbie, ale coraz częściej od tamtej pory łapię się na tym, że działam jam rasowa blondynka 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kogo że starych 15.05.21, 11:25 Haha ja też się złapałam na ten wątek i byłam w szoku czytając własną wypowiedź. I wtedy popatrzyłam na datę Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Kogo że starych 23.10.20, 07:35 Bałtycki Guderianka Jolka Cauli I jeszcze pewnie wiele innych A i liściasty Borys I taka babka co to pisała o dzieciach w ziemiankach i wakacjach na poligonie czy zimą w lesie- fajny troll z niej był😁 Odpowiedz Link Zgłoś
yyasminka1234 Re: Kogo że starych 23.10.20, 07:50 Chcialabym wiedziec, ze Baltycki nie pisze, bo nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Kogo że starych 23.10.20, 08:17 Właśnie, milczy od czasu swojego wątku z lutego... Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kogo że starych 23.10.20, 08:57 Gdzie jest Baltycki? Też o nim myślałam, wczoraj. Mam nadzieję, ze wszystko poszło dobrze. Kurcze - ta anomiwosć na forum czasem szkodzi...... Guderianka jest, tylko inaczej się nazywa. Nie powiem jak, nie na darmo pewnie zmieniała nicka. Kto wie, ten wie. Odpowiedz Link Zgłoś
mava Re: Kogo że starych 23.10.20, 10:10 >Guderianka jest, tylko inaczej się nazywa. a jakos nie mogę jej rozpoznać... była jedną z niewielu rozsadnie myslacych i miała charakterystyczny styl Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Kogo że starych 14.05.21, 22:34 dzieci na poligonie ma bella.maruda Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Kogo że starych 14.05.21, 23:28 Jestem alem przyczajony, ostatnio sporo tematów o facetach na ematce że to fuj i wynaturzenie, zestrachałem się. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kogo że starych 15.05.21, 11:36 lisciasty_pl napisał: > Jestem alem przyczajony, ostatnio sporo tematów o facetach na ematce że to fuj > i wynaturzenie, zestrachałem się. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kogo że starych 23.10.20, 07:54 A widział ktoś Bergę na forum ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Kogo że starych 25.10.20, 08:53 Ona czyta, jak zawsze, tylko nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Kogo że starych 23.10.20, 08:05 Serio komuś żal, że kręci się tu kilka trolli mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Kogo że starych 23.10.20, 08:22 Tak nawiasem mowiac, to kiedys to byly trolle. Pasierbica w ciazy, kot domagajacy sie jedzenia w srodku nocy… az sie chcialo czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Kogo że starych 23.10.20, 12:23 Pasierbicę w ciąży to nawet ja osobiście rozgryzłam na trollowaniu, jak się nie przelogowała 😂 To prawda trollować i rozruszać tym forum też trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
luna980 Re: Kogo że starych 15.05.21, 02:31 ginger.ale napisała: > Pasierbicę w ciąży to nawet ja osobiście rozgryzłam na trollowaniu, jak się nie > przelogowała 😂 Pamiętam to doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Kogo że starych 23.10.20, 13:43 Wciąż tęsknię za MAngoldą. Ale nie jestem pewna, czy to to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Kogo że starych 25.10.20, 09:19 Mowa o tym kocie rodziców, który musiał dostawać jedzenie w ściśle określonych godzinach a listonosz musiał cichutko pukać a nie dzwonić, byle tylko nie przestraszyć kociny? Ale to był boski wątek 😁 Autorka miała wielki dar pisania, ale w sumie nie byłam na 100% pewna, że to troll. Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: Kogo że starych 26.10.20, 13:06 forum.gazeta.pl/forum/w,567,158293210,158293210,Rodzice_rozpuscili_kota_a_ja_mam_z_nim_zostac.html#p158293557 To był ten wątek, jeden ze śmieszniejszych na emamie ever! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kogo że starych 23.10.20, 08:07 Większość jest na forum pod innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Kogo że starych 23.10.20, 08:13 O a co się Jolce stało, może znowu paczkę miała do kogoś wysłać To dopiero był podły troll. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kogo że starych 23.10.20, 08:58 Jolka wcale nie była podła. Bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Kogo że starych 23.10.20, 09:04 Jprdle, kolejna. Jolka była najwieksza szuja i wyrządziła realne szkody realnym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kogo że starych 23.10.20, 09:41 Nie wiem nic o tym, bo nigdy nie poświęcałam życia na tropienie ludzi z forum w ich realnym życiu. Nie latałam po ich profilach, pracach, insta i facebookach. A na samym nie forum nie zauważyłam aż takich krzywd, bez przesady.... Słowne przewalanki awatarów są w stanie kogoś śmiertelnie pokrzywdzić? To sam sobie winien, bo nie dla niego miejsce w takich bitwach. Brak instynktu samozachowawczego i samobiczowanie. Chyba , ze masz na myśli jakieś pozaforumowe działania jolki, które śledziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Kogo że starych 23.10.20, 09:49 A kto mówi o zyciu poza forum? I tropieniu? Poza tobą? Była tu kobieta, proszącą o pomoc, Jola kłamała, ze wysłała jej paczki, ta kobieta zwolniła sie jeden a potem drugi Dzien z pracy zeby je odebrać. W koncu stało sie jasne, ze Jola Ja oszukała. Znalazła sie inna forumka i zadeklarowała bony - i tu pojawiła sie Jola, ze niw, nie trzeba, bedzie zdublowana pomoc. Paczki od Joli nigdy nie dotarły. Nie dość, ze łgała to jesZxze probowala doprowadzić do tego, aby ta osoba nie dostała pomocy z innego źródła. Przed świetami. Tak jak dzieci, z forum pomocne mamy, nie dostały prezentów, które Jola zaproponowała. Akcja gwiazdka znana była od lat, ale tam tez Jola oszukała i dzieci zostały z niczym. Albo jak rodzina, biedna rodzina, od której Jola wyłudziła dokumenty medyczne obiecując darmowe tłumaczenie. Tez tego nie zrobiła. Ten zaburzony szkodnik po pierwszej takiej akcji powinien był byc dożywotnio zbanowany. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kogo że starych 23.10.20, 09:56 O tym nie wiedziałam, przyznaję. nie wiem ile lat temu to było, być może wtedy rzadko zaglądałam na ematkę, przesiadując na forach rówieśniczych. Wstrętne działania przyznaję. Ale to nadal nie zmienia faktu, że jolka była ciekawą postacią n forum. Jak również, ze należy z duuużą rezerwą podchodzić do tego co ktoś pisze do ciebie i mówi pod anonimowym nickiem. Wiara w to, ze jest tam realna , dobra, normalna czy szczera osoba - jest szkodliwa zawsze. I należy bezwględnie stosować zasadę ograniczonego zaufania, a nie powierzać swój los w obce ręcę. Bo odpowiedzialność za to, co sobie pozwolimy uczynić przez takie osoby - niestety spoczywa głównie na nas. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Kogo że starych 23.10.20, 10:09 Aż dziw bierze, ze ktoś o tym nie wie; to wszystko wydarzyło sie w ciagu kilku ostatnich lat. Większość tego co pisał ten troll, to był wytwór jej wyobraźni. Cieżko zgodzić mi sie z teza z ostatniego zdania - na forum Pomocne emamy latami płynęła pomoc od forumek. I nigdy nie było takiego cyrku jak z Jola. Moderatorzy jej nie banowali i to jest szokujące. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kogo że starych 23.10.20, 10:25 Masz rację - jeśli na takim forum, o takiej tematyce robiła takie rzeczy - bezwzględnie powinni byli ją banować. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Kogo że starych 23.10.20, 10:53 O wyczynach jolki nalezy przypominac, ilekroc ktos to trollisko z sympatia wspomni. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jolka 26.10.20, 12:44 lot_w_kosmos napisała: > Wstrętne działania przyznaję. > Ale to nadal nie zmienia faktu, że jolka była ciekawą postacią n forum. Nie, nie była ciekawa. Jest tutaj chyba od początku tego forum pewien nudzący się rencista, którego świat opiera się na kreowaniu najróżniejszych postaci i skrzętnym dorabianiu im tzw. legendy oraz na wyciąganiu oraz pilnym notowaniu prywatnych szczegółów dotyczących realnych forumowiczów. Największą radochę rencista ma w napuszczaniu jednych realnych ludzi na drugich (btw jeden z nicków podpuszczajacych bergamotke to też na pewno był on). Używa kilku dostawców netu, żeby z różnych IP móc występować pod kilkoma nickami w tych samych wątkach. Projekt 'jolka' od początku do końca był trollowaniem, o które podejrzewam kolejne wcielenie Pana rencisty. Jolka odgrywała znudzoną bogaczkę, niestety w szczegółach dotyczących luksusowego życia wykładała się na amen, popełniając elementarne błędy. A fakt, że obiecywała paczki, których nigdy nie miała zamiaru wysłać, wiązało się już z chorą antencyjnością Pana rencisty, który nie mógł sobie darować skupienia uwagi forum na własnej osobie oraz prowokowania emocji i gównoburz, które w jego chorym świecie zastępują mu orgazm. > Bo odpowied > zialność za to, co sobie pozwolimy uczynić przez takie osoby - niestety spoczyw > a głównie na nas. Nie do końca. Trudno z góry zakładać, że każda osoba na forum to potencjalny psychopata z zeszycikiem, usiłujący wyciągać naszą prywatność po to, by nas sponiewierać, a najlepiej psychicznie zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jolka 26.10.20, 12:50 Serio myślisz, ze to jedna osoba miała kilku dostawców netu i x nickow? Mnie sie wydaje, ze Jolka to była postac kreowana przez jakas zaburzona osobę, która chciała żyć tak jak Jola tylko środków było brak. A ze w otoczeniu nie miała nikogo zamożnego, to kreacje ściągała z Dynastii Nigdy nie zapomnę jej 100 m garderoby i kilku tys par butów 😂😂😘 Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jolka 26.10.20, 13:00 Po prawie 20 latach na forum rencistę wyczuwam już podskórnie, o ile tylko próbka jego produkcji jest odpowiednio duża. Oczywiście, stuprocentowej pewności że Jolka to był on, nie mam. Tak, wielkość garderoby i te buty to bylo wyłożenie się na amen. I jeszcze się próbowała odgryzać Starałem się jej nie czytać, bardzo denerwujące były te wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jolka 26.10.20, 13:06 Ok, wierze Mnie w ogóle rozwala na forum robienie z siebie kogos, kim sie nie jest. Przed anonimowa publika. Serio. )) I pozniej wykładają sie na szczegółach. Brr. Ja mam ten sam nick Od początku i nawet niejedna osobę z forum gościłam w domu na winie 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
magazynka Re: Jolka 26.10.20, 19:28 I jeszcze twierdziła, że mieszka w Szczecinie, a nie wiedziała, co to jest Pazim. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jolka 26.10.20, 21:25 magazynka napisał(a): > I jeszcze twierdziła, że mieszka w Szczecinie, a nie wiedziała, co to jest Pazi > m. Więc teraz ktoś bezskutecznie szuka domu w Poznaniu, przy okazji nasiąkając topografią i szczegółami odnośnie tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jolka 26.10.20, 21:45 Ale ze bywalec to jolka? Juz chyba nic mnie na tym swiecie nie zdziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Jolka 27.10.20, 08:58 Znam osobiście ludzi, którzy nie wiedzą i mieszkają w Sz-n. Podobnie jak Bar Extra, nie każdy wie. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Jolka 26.10.20, 20:32 Ja zapamiętałam jeszcze to słynne "wystarczy" jej męża Czyli, że ma się zamknąć. No i histeryczny wątek o likwidacji interesu i natychmiastowej wyprowadzce do Hiszpanii. A potem nagle o tym zapomniała i ignorowała zapytania forumek. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Jolka 26.10.20, 18:24 Serio miała 100 m garderobę i tysiące butów?😆😆😆 Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jolka 26.10.20, 19:47 Garderobę zapamiętałam 80 m (ale może były różne sprzeczne wersje?). Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jolka 26.10.20, 20:40 Poprosiłam ja o zdjęcie z aktualna wyborcza i choćby 5 parami firmowych butów (bredziła o parach za 20 tys zł 😂) m, wzamian za to obiecałam sfotografować swoją garderobę... niestety zamilkła 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jolka 26.10.20, 20:41 Biedne dziecko nie wieDziało, ze większości topowych butów nie da sie kupić w sklepie, trzeba miec swojego pośrednika lub polować w butikach, za granica, regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Kogo że starych 23.10.20, 12:25 No właśnie, "kilka" to podły troll, który wyrządził ludziom realne krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kogo że starych 26.10.20, 20:43 Z aferą paczkową Jolki , jeśli pamiętacie wiązał się inny troll. Kubekwkropki (chyba, że w paski-nie pamiętam). Babka co to ubolewała, ze ma dzieci ze złym partnerem bo poprzedni był biedny i pierdołowaty i dzieci po nim mogły charakter odziedziczyć Pisała o bonach na święta i o tym, że pracownicy wodzą za nią tęsknym wzrokiem licząc na premie świąteczne. O tym, że jakaś Niemka w górach zazdrościła jej samochodu- bodajże Volvo x90 I ona wreszcie spotkała się z kimś (było zdjęcie dla potwierdzenia) i dla osoby, którą Jolka oszukała przekazała świąteczne bony. To tak w skrócie, mogłam coś pokręcić Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Kogo że starych 14.05.21, 21:05 Ale fajnie, tak pamiętam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Kogo że starych 23.10.20, 08:17 Jolki Chipsi i jej opowiesci o szwagrze Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kogo że starych 23.10.20, 08:38 Anety Skarpety, bardzo ją lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Kogo że starych 23.10.20, 08:52 Wczoraj myślałam o Jolce właśnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: Kogo że starych 23.10.20, 09:28 Mnie LadyZgagi, choc sie balam jej ciętych wypowiedzi, ale miala taki racjonalny poglad na rzeczywistość i lubilam ja czytać. Jeśli nadal tu jest, chcialabym wiedzieć pod jakim nickiem A mnie wczoraj przypomniala sie forumka, która wyjechala do Norwegii - opowiadala ciekawie o realiach życia tam; miała dwóch synow i najmłodszą córeczkę. Oj chetnie bym z nia porozmawiala, bo przypomnial mi sie jej pewien wątek i dostrzegam punkty styczne z moją i mam takie rózne rozterki Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Kogo że starych 23.10.20, 09:40 Nie piszę pod żadnym nickiem, ale często Was czytam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Kogo że starych 23.10.20, 10:04 lady-z-gaga napisała: > Nie piszę pod żadnym nickiem, ale często Was czytam. Pozdrawiam Skoro nie piszesz, to czemu napisalas? Lol. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Kogo że starych 25.10.20, 13:19 1matka-polka napisała: > Skoro nie piszesz, to czemu napisalas? Lol. W punkt! Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Kogo że starych 25.10.20, 16:17 riki_i napisał: > 1matka-polka napisała: > > > Skoro nie piszesz, to czemu napisalas? Lol. > > W punkt! Chyba raczej pudło. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Kogo że starych 25.10.20, 17:07 A dlaczego pudło? Jeśli ktoś, kogo nie ma na forum od baaaardzo dawna, na samo wspomnienie swego nicka nagle się uaktywnia, znaczy to tyle, że jest tutaj cały czas, tylko pod nowym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Kogo że starych 25.10.20, 18:18 A to czytać nie moze? Mnie nie było z rok, nie miałam nowego nicka, forum czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: Kogo że starych 26.10.20, 13:10 >Nie piszę pod żadnym nickiem, ale często Was czytam. Pozdrawiam Dzięki! Fajnie, że sie odezwałaś! Odpowiedz Link Zgłoś
glanaber Re: Kogo że starych 23.10.20, 11:15 rannala napisała: > > A mnie wczoraj przypomniala sie forumka, która wyjechala do Norwegii - opowiada > la ciekawie o realiach życia tam; miała dwóch synow i najmłodszą córeczkę. Oj c > hetnie bym z nia porozmawiala, bo przypomnial mi sie jej pewien wątek i dostrz > egam punkty styczne z moją i mam takie rózne rozterki Iziula. Ciekawa historia. Najpierw łgała, że wyjeżdża do egzotycznego kraju, gdzie na męża czeka kontrakt życia, okazało się, że to praca fizyczna w Norwegii, gdzie mąż ściągnął ją z dziećmi dopiero jak uciułał na samodzielne mieszkanie, nie z innymi pracownikami na kupie. Potem po 2 miesiącach pobytu języka polskiego zapomniała Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Kogo że starych 25.10.20, 13:22 glanaber napisała: > Potem po 2 miesiącach pobytu języka polski > ego zapomniała Jakże to typowe zachowanie. A jak sobie za jakiś czas przypomni, to wejdzie z powrotem na forum żeby walić w Polskę i obrzydzać wszystko co polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
glanaber Re: Kogo że starych 25.10.20, 14:35 Przecież tak właśnie zrobiła. Pisała, że jak przyjechała do Polski na VINTERFERIE, to jej od razu polskie powietrze zaszkodziło 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: Kogo że starych 26.10.20, 13:12 Poważnie? Tego nie pamiętam albo nie czytałam. Generalnie ja ją lubiłam (w sensie jej wypowiedzi). Odpowiedz Link Zgłoś
glanaber Re: Kogo że starych 26.10.20, 17:30 Tu mas pierwszy wątek, gdy wszystkie osoby czytające i udzielające porad myślały, że mąż zostanie niemalże prawą ręką szejka naftowego w Bahrajnie: forum.gazeta.pl/forum/w,898,162153721,162153721,Jestem_na_zyciowym_zakrecie_i_boje_sie.html A później okazało się, że jest inaczej. To jedna z moich ulubionych historyjek na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Kogo że starych 26.10.20, 20:39 A wiesz, ze ja zawsze myślałam, ze ona do tej Norwegii pojechała sama z dziećmi, bo mąż został gdzieś tam, gdzie wyemigrował wcześniej, właśnie w to egzotyczne miejsce? Ze związek się rozpadł i ona sama z młodszymi te Norwegię wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
katecat1 Re: Kogo że starych 27.10.20, 01:04 I Belladonny? tak jej chyba było. Żony Ambrożego. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Kogo że starych 27.10.20, 01:24 O tak 😊, właśnie miałam Ją wpisać. I bella maruda, ta, która robiła zimą szkołę przetrwania dzieciom 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Kogo że starych 23.10.20, 10:01 Mildenhurst, czołowej Grażyny byznesu. Chciałabym się dowiedzieć, czy jej kolega szef banku znalazł ten zagubiony segregator; to była cudowna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewbal Re: Kogo że starych 27.10.20, 09:45 Zaintrygowałaś mnie. Spróbujesz odnaleźć wątek z segregatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Kogo że starych 23.10.20, 13:40 Żegnała sie z forum jakiś czas temu. W przeciwieństwie do bergi ona widać jest słowna Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Kogo że starych 25.10.20, 13:19 o kurcze..ale czemu..? lubiłam ją czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: Kogo że starych 26.10.20, 13:13 Ale głupio Szkoda, świetna dziewczyna i te zdjecia z rowerowych wycieczek! Może wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kogo że starych 26.10.20, 20:36 Jakiś czas temu mignął mi na forum wątek Bergi o "naszej Hiszpance co zaszła w ciążę" czy jakoś tak. I , że podobno moderacja jej ten wątek kasuje. Nie przywiązałam do tego wagi. Wątek natychmiast zniknął i Berga też gdzieś się zapadła. Nie wiem czy pisała o Cauli ale po paru dniach jakoś tak mi się skojarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Kogo że starych 26.10.20, 21:55 Nie twórzcie tu forumowych mitów, to była podpucha, na którą berga się nabrała i zaraz poleciała zakładać wątek (później dziewczyny wyjaśniły). Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Kogo że starych 26.10.20, 22:19 Ja tam widzialam, ze sie zegnala. Ze ma przesyt zwiazanej z covidem histerii i w zwiazku z tym ucina wszelkie jej zrodla, w tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
rannala Re: Kogo że starych 14.05.21, 13:01 Fajnie, że wróciłaś Kalafiorowa! Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Kogo że starych 23.10.20, 10:45 jolka nie była barwna, była zaburzonym trollem i bardzo dobrze, że już nie zaśmieca forum. niestety ma godnych następców, ale i oni przeminą. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Kogo że starych 23.10.20, 11:47 Echtom i Baltyckiego. Echtom czasem przyłapię na czytaniu, a o Baltyckiego się martwię, bo to chyba on pod koniec mówił, że jest chory? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Kogo że starych 23.10.20, 12:16 Operację i to dość poważną miał mieć... Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Kogo że starych 26.10.20, 22:02 Zdiagnozowali mu raka płuc i miał mieć operacje Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Kogo że starych 23.10.20, 12:40 Zawsze z uwagą czytałam Verdanę, brakuje Yenny, Misterni, Zona_mi - dziewczyny, piszecie zbyt rzadko. A te co zniknęły zupełnie? Wiele starych nicków mam w pamieci. Guderianka, Aneta-skarpeta, Sowa hu-hu, Chipsi, Aluc, Gofer73, Echtom, Zebra, .... Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Kogo że starych 25.10.20, 08:22 Wiem. Ale uważam, że jest jedną z tych osób, które mogłyby pisać częściej i więcej, do czego zachęcam Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Kogo że starych 25.10.20, 09:06 Guderianka przecież tu bywa, tylko pod innym nickiem, zdaje się, że zona też. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Kogo że starych 25.10.20, 08:30 Run away czy jakoś tak. Jej wątek o najeździe teściów mających dziwaczne zwyczaje żywieniowe to było coś! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Kogo że starych 25.10.20, 19:43 krisdevalnor napisał(a): > Run away czy jakoś tak. Jej wątek o najeździe teściów mających dziwaczne zwycza > je żywieniowe to było coś! Tak, run_away83 miała dobre wątki! Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Kogo że starych 26.10.20, 12:25 O tak! I jak ona prała ręczniki. Po jednym użyciu, ręcznik szedł do pralki. Była w szoku, że ludzi to dziwi i nikt tak nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Kogo że starych 26.10.20, 19:51 Skoro goście po jednym użyciu rzucali wilgotne ręczniki na podłogę (w dodatku z wykładziną dywanową), to wcale się jej nie dziwię, że codziennie prała. Obawiała się, że wszystko jej w łazienkach zapleśnieje (a dom był wynajęty). Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Kogo że starych 29.10.20, 15:10 Nie, ona prała także w ten sposób osobiste ręczniki. A jak goście przyjechali, musiała po prostu jechać i ręczników dokupić. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kogo że starych 26.10.20, 20:37 To na chyba w rezultacie miała ich ze 200 Bo ciągle dokupowała. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kogo że starych 25.10.20, 09:23 LedZeppelin (chyba z cyferka) - bardzo brakuje Fajnie się czytało tez marzannę Gude wciaz dziala Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Kogo że starych 25.10.20, 13:17 konsta-is-me napisała: > Nicków wam brakuje na forum? /.. / > Mi ladyzgagi i jolki. Jolka to był trolling, autor(ka) tego projektu raczej nie zniknął(nie zniknęła) , tylko aktualnie bawi się pod innymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kogo że starych 25.10.20, 15:31 Volveryany od pewnego czasu nie widze... i nie wiem, czy po prostu nie trafiam na nia, czy przestala bywac. A z tych nie serio - paniszelki Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Kogo że starych 25.10.20, 18:43 Tt-tka, siostro O wiele mniej czytam niż kiedyś, a nie piszę od dawna bo jakoś nie mam nastroju. Rzadko wchodzę na pocztę gazetową, ale jeśli chcesz to tam napisz. Podam Ci maila, z którego korzystam częściej Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kogo że starych 25.10.20, 19:13 Jestes ! napisze w luzniejszej chwili, tez z gazetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Kogo że starych 25.10.20, 19:24 berga mogłaby czasem coś napisać, zawsze takie fajne jatki się robiły Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Kogo że starych 25.10.20, 19:48 Mąż jej powinien zabronić, tylko dostępu nie można podrzeć. :p Pisała bzdury i ujawnia dane dot.rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Kogo że starych 25.10.20, 19:52 ginger.ale napisała: > Mąż jej powinien zabronić, tylko dostępu nie można podrzeć. :p > Pisała bzdury i ujawnia dane dot.rodziny. > No ok ale kto inny zrobi wątek na 700 wpisów? A skąd wziął się mecenas P.Irania i K.Rokodyl? 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kogo że starych 25.10.20, 20:26 homohominilupus napisała: > No ok ale kto inny zrobi wątek na 700 wpisów? ad.a6 naciagala tyle bez problemu. A ta od pasierbicy, nicka nie pamietam, bez trudu naciagnela kilka tysiecy > A skąd wziął się mecenas P.Irania i K.Rokodyl? 😁 Ze starego, sprzed siedmiu chyba lat watku mamyemmy. Akurat berga nie miala z tym nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś