milka_milka 04.11.20, 16:31 Znacie się? Tak do 400 zł. I oprogramowanie do rysowania, w kolorze też. Może ktoś mógłby mi coś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurt.wallander Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 16:46 Kiedy kupowałam córce, robiłam rozeznanie i polecano mi marki Huion. Kupiłam, córka zadowolona, z tym, że my mamy z tych droższych (Kamvas Pro), więc nie wiem, czy te tańsze (bo mają tez takie do 400 zł) są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 16:46 huion.com.pl/11-tablety-graficzne?order=product.price.desc Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 18:46 Niedawno był mój wątek na ten temat, zobacz sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 18:57 Rany! Przepraszam, miało być: Dzięki! Głupi słownik! Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 18:58 Zgłosiłam się sama do usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 19:05 😀😀😀 samokrytyka wiecznie żywa. Wiadomo, że Lisowska y Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 19:05 Literówka - u mnie była łaskawsza, bo bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 20:07 Dobre, dziewczeta pomagają, a Ty jesteś tak 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_henryka Re: Tablet graficzny? 04.11.20, 22:36 Podepnę się pod pytanie, czy na takim tablecie można rysować na już wcześniej zaimportowanym do niego rysunku? tzn ktoś coś zaprojektował i chce na jego szkicu zrobić korektę. Jeśli pytanie głupie to przepraszam, ale nie miałam nigdy styczności z takim sprzętem. Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Tablet graficzny? 05.11.20, 08:48 ruda_henryka napisała: > Podepnę się pod pytanie, czy na takim tablecie można rysować na już wcześniej > zaimportowanym do niego rysunku? > Tanie tablety graficzne nie mają ekranu i rysunków nie importuje się do nich. Piórkiem działasz na tablecie, ale wszystko widzisz i robisz w komputerze. A tam oczywiście możesz zaimportować rysunek i zrobić z nim co chcesz i potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Tablet graficzny? 05.11.20, 00:37 Tablet do 400 sie kompletnie nie nadaje do rysowania przecież. Do bazgrania może, ale taki można kupić taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Tablet graficzny? 05.11.20, 08:07 Zależy co chcesz osiągnąć i o jaki tablet chodzi: taki z ekranem czy bez. Jeśli ekranowy, to nie ma opcji na kupienie za 400 zł. Jeśli "ślepy" to coś wybierzesz. Najlepsze w branży jest Wacom. Mam w domu różne tablety od lat, z powodu nastolatka i dorosłej córkę- oboje graficy cyfrowi Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Tablet graficzny? 05.11.20, 08:19 Nie wiem. Nie wiedziałam, że jest taki wybór. Pomyślę i się zastanowię. Nie znam się kompletnie, więc bardzo dziękuję za wyjaśnienia, pomoże mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama