alina460 Re: Zabawa listopadowa 18.11.20, 20:43 Gliński wstrzymuje wypłaty dla artystów. Zemsta jest słodka. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 18.11.20, 23:06 Białe, śmierdzące kulki w gardle - Kasza jaglana Odpowiedz Link Zgłoś
masz_ci_los Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 00:02 Bronisława i Stanisława są gotowe na seks A na spękane usta? Wasze kulinarne MEGA HITY imprezowe? Białe śmierdzące kulki w gardle Odpowiedz Link Zgłoś
masz_ci_los Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 00:17 Kiedy myślisz, że głupiej być nie może... Kaja Godek u fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 00:33 Iława, Poznań, Gorzów - ma ktoś psa i żałuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 00:34 Żeby te gacie zbłądziły pod strzechy...ofiar Jana Pawła Il Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 00:24 Są tu żony policjantów? A ciasto na pierniczki macie nastawione? Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 00:30 telefon stacjonarny w pakiecie? Jak można coś takiego zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 00:44 Kocie fetysze. Pies. Mąż wraca szczęśliwy po grzybach lub rybach... Mam prawo oskarżać. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 00:49 Bronisława i Stanisława są gotowe na seks. Friends with benefis- czas przydatności do konsumpcji. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 03:33 Fajne zdjęcie Lubicie swoja miesiączkę? Przeszkadza wam wyłudzanie świadczeń? Wydatki na tzw. Życie A na spękane usta? Zdrowia, szczęścia, pomyślności. Bronisława i Stanisława są gotowe na seks. Milicja gazowała ludzi Boję się tego, co sie dzieje w Polsce Zamykanie ludzi w kotle JP2 i Mahomet na froncie. kto bardziej skrewił? A ciasto na pierniczki macie nastawione? Co zrobiłaby ematka, odcinek 56372321 Pomyłka w żłobku - dieta Wierzycie w coś takiego? Jak ubieracie malenkie dzieci na noc? Jedwabna piżama Polska firma opracowała szybkie i tanie testy na k Sen w czasach zarazy Jak ubieracie przedszkolaki przy temp. 10-12 st ? Czapki wełniane i kaszmirowe. Początkująca fryzjerka. nikt nie może być pewien, że karetka przyjedzie Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 17:10 Netflix mnie wykończy... gotowanie mnie wykańcza - Kaczyński popełnia samobójstwo rozszerzone Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 17:46 Bronisława i Stanisława są gotowe na seks - Czy to przygotowania do wojny domowej? Zaryzykowano życie ciężarnej z covid, aby ratować...- hantle dla seniorki Bronisława i Stanisława są gotowe na seks - Kto bardziej skrewił? Milicja gazowała ludzi - Chciałybyście takich zajęć w szkole waszych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 18:14 Artykuł i zdjęcie bez majtek na pierwszej stronie. Czy to przygotowania do wojny domowej? Odpowiedz Link Zgłoś
starzystka_gazety Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 20:04 Gotowanie mnie wykańcza - milicja pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 20:16 Siostra wyłudziła pieniądze i przepieprzyła je - Zabawa listopadowa Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 19.11.20, 20:37 Artykuł i zdjęcie bez majtek na pierwszej stronie. Fajne zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 20.11.20, 16:52 Drinki - jestem uzależniona Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 20.11.20, 16:59 Codzienne rozmowy telefoniczne z matką - Inwigilacja czy wariuję? Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 20.11.20, 17:02 Drinki - Kolejna taka noc Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 20.11.20, 17:30 Gliński wstrzymuje wypłaty dla artystów. Fajny człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 21.11.20, 00:26 Przymusowe odchudzanie męża - gotowanie mnie wykańcza Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 21.11.20, 00:55 a propos drinków - Ej, jaki kolor widzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Zabawa listopadowa 21.11.20, 06:36 Przymusowe odchudzanie męża - Zabawa listopadowa Trudny prezent (dylemat mam) - Słonecznik - do czego? Ej, jaki kolor widzicie? - Powiedziałybyście? Kocie fetysze - Buty sprzedawczyni z PRL-u Metody na stres - Zostawienie ułamanego narzędzia w zębie Zdalna lekcja z humorem - Dziecko jako morderca Boję się tego, co się dzieje w Polsce - dziecko mi dziczeje Zupa cebulowa bez alkoholu - Jestem uzależniona Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zabawa listopadowa 21.11.20, 19:44 Nie wiem czemu, ale lubię jeść - płyn do czyszczenia fug Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 21.11.20, 19:49 Najlepsza sucha karma dla psow - Nie wiem czemu, ale lubię jeść Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 21.11.20, 22:10 Mile urozmaicenie. Związki kazirodcze. - PiS się dobrze bawi Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 22.11.20, 02:06 Pandemia, a alkohol - Utknęłam w martwym punkcie,potrzebuje oceny Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Zabawa listopadowa 22.11.20, 02:36 Lokalizacja IP, gdzie są popielniczki? Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Zabawa listopadowa 22.11.20, 13:39 Informacja z przedszkola. Dziecko mi dziczeje Odpowiedz Link Zgłoś