homohominilupus 10.11.20, 23:48 jakich teraz używacie? Ja lubie mieć kilka, minimum 2. Aktualnie: clean on me Soap and Glory Roza i kadzidlowiec Yope I zielony Caudalie Wszystkie pachną przepięknie 😍 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatgris01 Re: Żel pod prysznic 10.11.20, 23:55 To właściwie mydło w płynie pod prysznic, nie żel. Lawendowe Helvetia Natura, jest absolutnie obłędne, używam od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 02:25 A gdzie to się nabywa stacjonarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 09:16 Nie mam pojęcia, zawsze kupuję online. Patrzyłabym w aptekach/paraaptekach, sklepach z kosmetykami ekologicznymi, marketach bio. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 00:33 najbardziej lubię dop malinowy kocham też żele różane od biedy mogą być cytrusowe Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 00:46 Po pierwsze, jeśli już w ogóle coś, to naturalne mydło w kostce - o wiele bardziej przyjazne środowisku w transporcie i nie pozostaje po nim plastikowa butla. Po drugie - to: Toxic Beauty (2019) | Official Trailer HD Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 08:27 lodomeria napisała: > Po pierwsze, jeśli już w ogóle coś, to naturalne mydło w kostce - o wiele bardz > iej przyjazne środowisku w transporcie i nie pozostaje po nim plastikowa butla. > > Po drugie - to: Popiołem Jejku, jejku. Dzięki za oświecenie. Posypuje głowę popiołem. Ps. Killjoy Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 08:47 nie znoszę tego osadu na skórze, który pozostaje po mydle Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 13:20 fitfood1664 napisał(a): > nie znoszę tego osadu na skórze, który pozostaje po mydle Proponuje splukac mydlo woda. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Żel pod prysznic 12.11.20, 04:42 ritual2019 napisał(a): > fitfood1664 napisał(a): > > > nie znoszę tego osadu na skórze, który pozostaje po mydle > > Proponuje splukac mydlo woda. Potwierdzam, pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 00:48 W tym roku znalazlam taki brazowy-perlowy od Ziaji, za nic nazwy sobie nie przypomne ale bardzo go lubie (a zapachu opisac nie umiem). Teraz pod prysznicem stoi Ziaja pomarancza (albo mandarynka) i jakis cytrusowy Palmolive (przelany, bo mi butelka duza przeszkadzala). Bardziej jestem "dumna" z moich mydel w plynie, bo maja swietne zapachy i juz kilka osob ode mnie je zgapilo do swoich domow Mam rozane (ma taki prawdziwy gorzkawy zapach rozy) i jakis bialy kwiat, ktorego nazwe musze sprawdzic, a ktory ma bardzo przyjemny "kwiatkowy" zapach i podoba sie nawet facetom (a bardziej sie spodziewalam, ze zrobi furore u piecialatek ). Mialam tez trawe cytrynowa z czyms z tej samej serii, ale tylko raz dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 00:49 Olejku pod prysznic z Udany ,bo mam okropnie sucha skórę.Pachnie "babciowato" więc używam potem mgiełki do ciała. Jakby ktoś miał namiary na żel/olejek do naprawdę suchej skóry nie za miliony i z ładnym zapachem to chętnie przyjmę .... Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 10:54 Occitane migdałowy olejek pod prysznic. Mój sposób na zimową chandrę. Dobrze nawilża i ma taki "otulajacy" zapach. Wersja letnia to Bio Beauty by Nuxe cytrusowy olejek pod prysznic. Moje ulubione. Lubię też olejek dla skóry atomowej Ziaji. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 11:01 😂 atopowej. Telefon jednak wie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 11:08 Ale "atomowa skóra" to dopiero brzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
kolibeer2 Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 12:33 w hebe sa jantar olejki, nie pachna mocno, ale sa fajne dla skory Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 08:14 Najczęściej Bambino rodzinny albo Biały Jeleń. Kiedyś używałam ziaji ale mają zbyt mocny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 08:56 kamin napisał(a): ziaji Błagam, nauczcie się pisać poprawnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bertie Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 18:14 Ja też wolę żele, które pachną jak najmniej. Teraz używam Isana Med. Minimalną ilość, aby nie trzeba było długo spłukiwać, bo mamy tak twardą wodę w moim mieście, że im mniej kontaktu z nią, tym lepiej dla mojej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 19:26 Z Bambino mam teraz myjącą oliwkę o zapachu moreli. Świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 09:24 Używam męskich, teraz nivea rock salts. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 10:47 Używam takiego, który nie szkodzi mojej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
armamagedon Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 14:35 zamówiłam jakieś świąteczne z yves rocher, mam nadzieję ze mi skóra nie spełznie podbijam wątek, może ma ktoś jeszcze jakieś zimowe propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 19:34 Kiedyś decydował zapach (bo efekt po każdym był taki sam) Teraz mydła, czasami, bardzo rzadko się skuszę na jakiś żel, ale ta przypadkoość sprawia, że nie mam ulubionego. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Żel pod prysznic 11.11.20, 19:55 Mam skórę sucha, nawet bardzo sucha. Nie lubię intensywnie pachnących, mocno perfumowanych. Ale lubię, jak się choć trochę pieni, więc odpadają te lecznicze do skóry atopowej. Po nich nie czuje się umyta. Ostatnio używam żeli Chodakowskiej. Są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Żel pod prysznic 12.11.20, 01:07 Z Joanny. Nie znam mocniejszych zapachów Odpowiedz Link Zgłoś
katie3001 Re: Żel pod prysznic 12.11.20, 05:17 Zel do mycia niskopienny z firmy eeny meeny. Mam kilka kosmetyków z tej firmy i z kazdego jestem zadowolona. Na poczatku kupowalam je dla córki jak była niemowlakiem a potem sana zaczęlam stosowac. Ostatnim hitem u mnie jest odzywka do wlosow dla dzieci. Moja cora ma ciezkie do rozczrsania loki. Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Żel pod prysznic 18.04.21, 22:10 Bioten - bardzo wydajne, w butelce z pompką. Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid_1993 Re: Żel pod prysznic 22.03.22, 13:06 Cosmic Wellness obłędnie pachnący olejek Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Żel pod prysznic 22.03.22, 13:31 rossmanowski dziecięcy Babydream do ciała i włosów, bardzo delikatny, ślicznie pachnie i można kupić w woreczkach zapasowych Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Żel pod prysznic 22.03.22, 16:29 to ja sie podepne a pytaniem. szukam zelu i szamponu dla syna - bez sulfatow i tez bez zapachow, olejkow, zadnych specjalnych dodatkow - uczula go duzo rzeczy. ma teraz kilka zeli/szamponow typu "sensitive", ale wszystkie sa z sulfatami, a widze po sobie, ze odstawienie tychze pomaga na skore. moze i jemu by pomoglo (bo bywaja okresy, jak to przy AZS, ze jest naprawde kiepsko) dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Żel pod prysznic 22.03.22, 16:40 Mydlo z Aleppo. Serio serio. I jeszcze jest Urtekram No Perfume, szampon oraz zel pod prysznic, ale (lagodny) sulfat jednak ma (sodium cocosulfate). Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Żel pod prysznic 22.03.22, 17:02 Yope jest boskie! Staremu kupiłam raz szampon z żywiczną nutą, od tej pory nie kupuję innego, będę niepocieszona jeśli skończą produkcję. Świetny zapach. Bardzo mi też odpowiada yope o zapachu chwastów, czy tam łąki - tego z kolei stary znieść nie może Odpowiedz Link Zgłoś