Dodaj do ulubionych

À propos krindża i gugleboksów

28.11.20, 19:08
Czy eMatka telewizorna w ogóle ogląda programy w tej stosunkowo młodej formule, gdzie wydłubani z bliższych bądź dalszych czeluści medialnego odbytu "celebryci" komentują najróżniejsze rzeczy, jak jakieś rankingi, wydarzenia historyczne? Dowcip i błyskotliwość świecą tam jasnością zawartości zbiornika ścieków w oczyszczalni w Gniewinie.
Obserwuj wątek
    • lajtova Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:12
      To jest kolejny paradoks ematki. Ematki nie maja telewizorów, ale wątki o programach w tv które obrażają inteligencję oraz rozum człowieka mają po kilkaset wpisów
      • memphis90 Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:13
        Na razie jest tylko Twój...
      • grrruuuu Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:23
        Żaden paradoks. Tam się wypowiadają te co oglądają, ja np w nich nie pisze bo nie mam pojęcia o tych programach
        • krwawy.lolo Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:27
          Ja też właściwie nie oglądam. Po prostu rundkując po programach zatrzymuję się na chwilę.
      • spirit_of_africa Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:49
        Ja nie mam tv ale o tych programach czytam np na Pudełku
      • jak_matrioszka Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 20:37
        Zaden paradoks. Ja nie ogladam telewizji, ale watku byl wklejony klipp, i ten klipp sie komentuje.
    • anika772 Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:22
      Nie, nie ogląda.
      Moje córki przez chwilę oglądały (google box i królowe życia), stąd znam temat.
    • przepyszny_jagielnik Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:28
      krwawy.lolo napisał:
      > ? Dowcip i błyskotliwość świecą tam jasnością zawartości zbiornika ścieków w o
      > czyszczalni w Gniewinie.

Wiesz czyli oglądasz.
      Ale po co piszesz o tym na forum.
      • krwawy.lolo Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:32
        Odpowiedź kilka wierszy powyżej.
        • przepyszny_jagielnik Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:51
          krwawy.lolo napisał:
          > Odpowiedź kilka wierszy powyżej.

Nie ma odpowiedzi.
          • krwawy.lolo Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 20:00
            .
            • przepyszny_jagielnik Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 20:19
              Nie ma odpowiedzi na: "Ale po co piszesz o tym na forum."
              • krwawy.lolo Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 20:23
                Aha, mam parcie na klawiaturę. Prostata mię ciśnie.
                • przepyszny_jagielnik Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 20:28
                  krwawy.lolo napisał:
                  Prostata mię ciśnie.

To ty już senior jesteś.
                  • krwawy.lolo Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 21:12
                    Nie, jarzyna cmentarna.
    • zazou1980 Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:44
      Czasami lukne wieczorem na dobicie, ale ja nie jestem godna miana ematki, bo mam nastawiona nagrywarke na klan, lubie blok ekipe i southpark, nie gardze spongebobem i jestem fanka Wojewodzkiego 😁
      • krwawy.lolo Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:48
        Ja w ogóle staram się nie zastrzegać. Kiedyś natychmiast przełączałem kanał ze wspomnianym przez Ciebie serem podwodnym. Teraz potrafię prawie cały odcinek obejrzeć.
      • krwawy.lolo Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:50
        Ale Wojewódzkiego nie, to zbyt duży hardkor. Niechby to emitowane samouwielbienie drugie dno posiadało ... Nie, nie potrafię się przakonać.
      • spirit_of_africa Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 19:52
        Sponge Bob jest mega. Bedac studentka w wakacje pracowałam jako au- pair. I moja jedna mała podopieczna oglądała Sponge Boba i się wkręciłam.
      • zazou1980 Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 21:10
        Jeszcze dodam, ze uwielbiam Pryszczylle i serie wstydliwe choroby. Pryszczylla wlasnie sie katuje, bo aktualnie leci na tlc 😁
        • krwawy.lolo Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 21:15
          Nie mów, że oglądasz też o monstrualnych grubasach.
          • feiticeira Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 21:51
            Ja oglądam. Grubasy, googleboxa i Klan. Pryszczylla to za duży hardkor dla mnie.
      • ga-ti Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 22:04
        Wojewódzkiego czasem oglądam, zależy kogo gości. Spongeboba nie jestem w stanie oglądać. A niedawno obejrzałam 50 któryś odcinek Klanu i nie mogłam uwierzyć, że tak się czasy zmieniły wink
    • ga-ti Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 22:01
      Nie, nie ogląda. Ale skacząc po kanałach się czasem natknie i oczom oraz uszom swym uwierzyć nie może, że coś takiego zostało wyprodukowane.
      Podobnie z wszelkimi hotelami i sanatoriami miłości, rolnikami i innymi chłopami szukającymi żon, ludźmi na wakacjach, za granicą, damami i wieśniaczkami... o mamusiu, ile tego jest! Ale chyba oglądalność mają, inaczej by tego na pęczki nie produkowali.
    • ga-ti Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 22:07
      Ale przyznam się bez bicie, że oglądam Top model smile I kiedyś było coś takiego o projektantach mody. I czasem coś muzycznego, czy jakiś talent show.
      O i kiedyś oglądałam o żonach Hollywood big_grin
      • viridiana73 Re: À propos krindża i gugleboksów 28.11.20, 22:14
        Project runway.
        Ale to był świetny program i występowali tam niezwykle kreatywni i utalentowani ludzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka