slodka.niczym.liczi 03.12.20, 20:06 Jakbym chciała kupić to na co zwrócić uwagę? Co musi mieć? Co może mieć? Ile przeznaczyć kasy? Są jakieś marki pulsoksymetrowe premium, średnie, low? Co omijać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Pulsoksymetr 03.12.20, 20:07 Wyszukiwarka pogryzła? Nie ma tygodnia bez takiego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Pulsoksymetr 03.12.20, 20:08 Ostatnio mamie kupowałam beuer czy jakoś tak, coś koło 300 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Pulsoksymetr 03.12.20, 20:12 Dziś w aptece spytałam o cenę takiego pulsoksymetru jaki mam. 150 zł. Padłam że śmiechu. Nie kupiła bym w tej chwili. Ale fajnie że mam. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Pulsoksymetr 03.12.20, 20:16 agrypina6 napisała: > Dziś w aptece spytałam o cenę takiego pulsoksymetru jaki mam. 150 zł. Padłam że > śmiechu. Nie kupiła bym w tej chwili. Ale fajnie że mam. "Że smiechem" to w czasie najwiekszej paniki u mnie na dzielni sprzedawali w sklepach medycznych guano z aliexpress z marżą prawie 1000%. Niektore telefony ew smartwatche mają wbudowany. Odpowiedz Link Zgłoś