fornita111 04.12.20, 11:23 Młodo, ładnie i nie sztucznie. Anna Jurksztowicz- właśnie ją w tv widzę. Wiadomo, makijaż, oświetlenie, ale to całej roboty nie zrobi Babka ma 57 lat i naprawdę robi świetne wrażenie, nie jak nastolatka Agnieszka Starak z nosem MJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika772 Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 11:29 Młodo i na dodatek młodzieńczo. Super wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 11:34 Ona ma z natury młodzieńczy typ urody, taki jasny, dziewczęcy. Takie kobiety dłużej wyglądaj młodziej, nawet jak twarz zaczyna się już sypać. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 11:31 O tak. Ale ona z natury była piękną kobietą, nie musiała nic poprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 11:38 Dzisiaj to w ogole nie wiadomo czemu ufac Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 11:43 Na tym drugim i trzecim zdjęciu wygląda jak użądlona przez stado pszczół, mocno opuchnięta. Nie wiem dlaczego kobiety myślą, że jak sobie coś tam wstrzykną, to będą wyglądać młodziej. Często wyglądają wtedy gorzej niż przed zabiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 14:37 Właśnie miałam wstawic to zdjęcie... wstawię za to o inne: Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_sniezynka Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 14:44 Wyglada troche jak skrzyzowanie Pameli Anderson z Kim Basinger. Kobieta bardzo ladna ale wyglada na swoj wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 12:40 czasu nie oszukasz, ale i tak wygląda pięknie, włosy i zadbanie dodają uroku, choć nie wiem czy oczy tak mocno podkreślone to dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 12:46 Dla mnie nigdy nie była piękna, nie mój typ urody. Zadbana, ok ale piękna ? Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 12:55 To również nie mój typ, ale urody nigdy bym jej nie odmówiła. Jej syn ją odziedziczył (urodę). Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 12:55 Tak, tak. W sklepie ciągle pytają ją o dowód. Drogie Panie. Nie ma się co oszukiwać. Wygląda dobrze jak na swój wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 13:17 Tusię zgadzam. Zawsze mnie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 14:41 Nie kojarzyłam pani za bardzo, ale po wstawionych zdjeciach - gdzie na litość macie to młodo, ładnie i dziewczęco? Wygląda na 50+ zdecydowanie, ma twarz zniszczoną i napompowaną. Oprócz tego jednego zdjęcia, gdzie photoshop photoshopa photoshopem pogania. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 15:20 Gugiel wyrzuca różne zdjęcia, głównie ładne, ale też pozowane i z filtrami, więc kto tam wie. Pomijając fotki poniżej z napompowaną twarzą, pani wygląda bardzo ładnie - i na swój wiek. Bo walka w większości przypadków może toczyć się tylko o to, czy wpada się do kategorii "zadbanej/wyjątkowo atrakcyjnej/przeciętnej/niezadbanej 50+". A nie o to, czy się wygląda na 10 bądź 15 lat mniej. Czy warto wciąż walczyć, to już zupełnie inna para kaloszy. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 15:26 www.instagram.com/p/CIQUII_HRfk/ To nos Jacksona? Odpowiedz Link Zgłoś
nocnamagia Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 15:36 Widziałam ją niedawno w tv gdy śpiewały i udzielała wywiadu. Ona ma mnóstwo wdzięku, jest taka zmysłowo kobieca. Wyglądała o wiele lepiej niż na zdjęciach powyżej i rzeczywiście młodo. Zresztą każdemu można zrobić niekorzystne zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 18:18 Ano wlasnie. Zdjecia z insta i zdjecia zrobione z ukrycia przez paparazzi rzadko oddaja prawde Ja ja widzialam w tv wlasnie i naprawde nie wyglada jak matki moich kolezanek (bo to ten rocznik). Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Ona naprawdę młodo wygląda 04.12.20, 16:42 O tak, trzeba przyznać, że fajna babka. Ma w sobie coś pozytywnego. Odpowiedz Link Zgłoś