przepyszny_jagielnik 05.12.20, 00:08 Nie mieszkam sam, ale święta i sylwestra spędzę samotnie. Nie pierwszy raz. Czasem zdarzają się takie sytuacje. Ktoś jeszcze tak będzie miał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przepyszny_jagielnik Re: Sam 05.12.20, 00:18 21mada napisała: Zgadalm? Nie zgadalmaś. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Sam 05.12.20, 00:19 No to jestesmy kwita. A znasza przyjaznia koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Sam 05.12.20, 00:23 21mada napisała: > No to jestesmy kwita. A znasza przyjaznia koniec. Była jakaś przyjaźń między nami? Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Sam 05.12.20, 00:35 21mada napisała: > Skoro tego nie zauwazyles, to niewazne. Kurcze, przyjaźni nie zauważyłem. Ale ze mnie idiota nieuważny. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Sam 05.12.20, 00:37 Pogodz sie z ta druga osoba i po problemie. Chyba ze ktores z Was sie zamknelo na kwarantannie, wtedy zostaje gadanie do ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Sam 05.12.20, 00:40 umi napisała: > Pogodz sie z ta druga osoba i po problemie. Ta osoba poszła do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: Sam 05.12.20, 00:46 Jest 5.12 Skąd pewność, że do 31.12 nie wyjdzie że szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Sam 05.12.20, 00:51 rb_111222333 napisał(a): > Jest 5.12 Skąd pewność, że do 31.12 nie wyjdzie że szpitala? Bo wiem że nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Sam 05.12.20, 09:15 Na szczęście rok ma więcej dni. I zaraz będzie następny. Życzmy sobie lepszego i na to czekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Sam 05.12.20, 09:19 To pewnie dlatego, ze jestes chory psychicznie, czytalam twoje wielokrotne wątki z bluzgami na automoto. 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Sam 05.12.20, 13:24 1matka-polka napisała: > To pewnie dlatego, ze jestes chory psychicznie, czytalam twoje wielokrotne wątk > i z bluzgami na automoto. 🙄 > Oni tam ciągle bluzgają. Chciałem im pokazać jak to wygląda i sprowadzić na dobrą drogę. Ale oni są już straceni dla zdrowej części społeczeństwa i nic im nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Sam 05.12.20, 13:36 "Oni tam ciągle bluzgają." Być może wzięli sobie do serca wypowiedzi ekspertów i innych "filozofów etyków", że bluzganie świadczy o samoświadomości, dojrzałości i pewności siebie. Jakoś miesiąc temu mieliśmy taki przekaz w Wyborczej, Newsweeku i Onecie. Zmienił się także regulamin ematki i na forum można przeklinać. Chociaż osobiście podejrzewam, ze bynajmniej nie wszyscy mogą, a jedynie stronnictwo "wykształconych i nowoczesnych". Według ekspertów wulgaryzmy miały być tym, czego od pięciu lat brakowało opozycji, by odnieść sukces. Niestety, mam wrażenie, ze fala ogłupienia mocno opadła, a była imponująca Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Sam 05.12.20, 13:42 tiszantul napisała: > Być może wzięli sobie do serca wypowiedzi ekspertów i innych "filozofów etyków" > , że bluzganie świadczy o samoświadomości, dojrzałości i pewności siebie. Jakoś > miesiąc temu mieliśmy taki przekaz w Wyborczej, Newsweeku i Onecie. Na automoto bluzgali dużo wcześniej. Jedni mniej inni więcej, ale bez bluzgania nie potrafią żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
olkkaa_99 Re: Sam 05.12.20, 17:04 Ja. Bedzie spoko. Sylwestry samotne już ktorys raz z rzedu, urodziny też. Na prawde są gorsze sytuacje w zyciu niz to. Odpowiedz Link Zgłoś