anna.light 23.12.20, 08:42 Czy ematka będzie oglądać Sylwestra marzeń w TVP? Czy jest jakaś alternatywa, chyba nie za bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 08:47 Jest tysiąc innych sposób spędzenia sylwestra, nie trzeba w ogóle włączać tv. Ale jak już nic innego nie potrafisz wymyślić to lepiej włącz sobie jakiś film. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 08:53 Tak, jest alternatywa, zamiast wyrzucać pieniądze na "artystów" pokroju Zenka, przekazać pieniądze dla lekarzy i pielęgniarek. Albo na rzecz dzieci z SMA, które mają szansę na sprawność jeśli dostaną lek za 9,5 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 08:56 Szanowny trollu, nawet gdyby jedyną opcją było oglądanie jak na ścianie schnie farba to bym nie oglądała. Zwłaszcza, że zapewne będzie Zenek, a od Zenka dostaję świądu. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 22:40 daniela34 napisała: > Szanowny trollu, nawet gdyby jedyną opcją było oglądanie jak na ścianie schnie > farba to bym nie oglądała. Zwłaszcza, że zapewne będzie Zenek, a od Zenka do > staję świądu. Lubię to 😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
laura.palmer Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 09:13 Każda czynność, nawet sprzątanie lub gapienie się na piorącą pralkę, jest ciekawszą alternatywą dla sylwestra w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrrecja Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 10:12 Gapienie się na piorącą pralkę zamiast na TVPiS to jest dobry pomysł! Właśnie szukałam jakiejś alternatywy. Tylko moja pralka nie ma okienka Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 10:15 lukrrecja napisała: > Tylko moja pralka nie ma okienka A mimo to nadal będzie lepiej na nią patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 10:29 A zauważyliście, że psujaca się pralka wydaje z siebie podobne odgłosy jak Zenek? 😂 Przynajmniej moja tak dziwnie wyla Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 10:43 gapienie się na piorącą pralkę, jest ciekawszą alternatywą dla sylwestra w TVP Tu akurat, wcale się nie pomyliłaś: ACDC Thunderstruck washing machine - lavadora Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 09:24 anna.light napisała: > Czy jest jakaś alternatywa, > chyba nie za bardzo? Wolałabym po ciemku zbierać kupy psie z trawnika niż oglądać Sylwester Marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
backup_lady Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 11:10 Oplułam monitor kawą, boskie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 11:13 heca7 napisała: > Wolałabym po ciemku zbierać kupy psie z trawnika niż oglądać Sylwester Marzeń : P Lepiej nocą zbierać kupy niż tefałpis dawać dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka Re: Sylwester marzeń w TVP 24.12.20, 21:25 Gwoli ścisłości: gołą ręką???? Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 09:28 nie mam telewizora, więc trudno oglądać tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 10:19 Uwierz, że jak się ma telewizor, to też trudno jest oglądać TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 09:30 Wolałabym patrzeć w ścianę niż oglądać ten badziew. Na szczęście jest cała masa ciekawszych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 10:07 Dla ciebie lepszą alternatywą będzie kontemplacja oblicza / dzioba prezesa. Dla normalnych - wszystko inne, niezwiązane z PISem i prezesem generalnym Putinem. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 10:09 Jest milion alternatyw. Prędzej by mi ręka odpadła, niż bym włączyła to gooowno. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 10:10 Ale jak to?Wolno już robić imprezę w amfiteatrze? Pewnie trzeba będzie tam dojechać? Technicy, wszystkie służby, Zenki, Golce itp muszą się przemieszczać, jeść, gdzieś spać, to znaczy , że reszta też może w sylwestra świętować na powietrzu? To się pisi lud doczekał - siedźcie w domach i patrzcie co wam tvpis pokaże. Niedoczekanie Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 11:38 Publiczność będzie udawało 300 (czy tam 500) tancerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 22:39 Oni będą w celach służbowych. Liczę, że ten rząd też trafi do cel służbowowo. Odpowiedz Link Zgłoś
huang_he Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 10:14 Kto się tam pokazuje, tego ja nie szanuję Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 10:45 Jest mnóstwo. Można na przykład nie oglądać sylwestra w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 10:49 Nigdy w życiu. Może obejrzę jakiś film, jeśli będzie coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 11:16 LOLZ. Przyślijcie inteligentniejsze trolle. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 11:20 Nie. Spodziewam się nowej gry na konsolę, więc e-matka zamknie się w osobnym pomieszczeniu z jedynym telewizorem w domu i będzie naparzać w budowę imperium. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 22:35 Ja może zdecyduję się na disco-polo. Będę interpretowała teksty naszych pieśniarzy narodowych. Nawet kupiłam sobie Rusinka jako pomoc do tego. Będzie świetna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 22:37 Oczywiście najpierw z tego bełkotu (pieśniarze dp nie słyną bowiem ze zrozumiałej dykcji) trzeba wyłuskać tekst. Ale od czego internet? Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 22:51 Jakie to miłe: nie mam telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 23:06 Jeśli faktycznie kiedykolwiek doszło by doszło do stany, w którym oglądanie pierdów Kurskiego byłby jedyną alternatywą (choć nie za bardzo sobie wyobrażam, jak miałoby to wyglądać w praktyce), oświadczam uroczyście, że wybieram palnięcie sobie w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Sylwester marzeń w TVP 23.12.20, 23:22 Jak jedyna, to nie alternatywa. Poza tym wcale nie musi być źle. Ja tam kiedyś obejrzałam sobie jakiś koncert dp z Narodowego. Na Polsacie, kilka lat temu. Dość wstrząsające przeżycie, pamiętam do dzisiaj. Alw wciągnęło nas. Analiza tych dzieł bywa frapująca. Najpierw usiłujesz zrozumieć, co gość śpiewa. Potem stwierdzasz, że rym częstochowski "tańcze-pomarańcze" występuje w 60% utworów. Potem dokonujesz pogłębionej analizy tekstu. A potem przez następny tydzień wymyślasz teksty do disco-polo. Odpowiedz Link Zgłoś