magdallenac 17.01.21, 21:24 youtu.be/w_azoGVVORQ Gorąco polecam rapujacego Rutkowskiego na poprawę humoru, chyba już się bardziej zbłaźnić nie można 😂 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotter Re: Detektyw Rutkowski na tle płonących koksownik 17.01.21, 21:51 Co mu do płaskiej strzeliło, że w disco polo iść? :o Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Detektyw Rutkowski na tle płonących koksownik 17.01.21, 22:00 Myśle, ze on i jego żona idealnie się komponują z estetyka disco polo. Nie wyobrażam sobie Rutkowskiego w kawałku jazzowym, lub rockowym😉 Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Detektyw Rutkowski na tle płonących koksownik 17.01.21, 21:55 Well, jeżeli jesteśmy już przy kawałkach w piekarni to nie można pominąć klasycznego klasyka nad klasygi: Shazza - Bierz co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Detektyw Rutkowski na tle płonących koksownik 17.01.21, 22:05 Zal.pl Nie dalam rady wysluchac tego do konca... Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Detektyw Rutkowski na tle płonących koksownik 17.01.21, 22:53 🙈 Obejrzałam tylko fragment nie zdzierżyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Detektyw Rutkowski na tle płonących koksownik 19.01.21, 11:14 E tam, jaja se robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama