wipsania 30.01.21, 01:15 Pod domem kurdupla. Na rekord idą? Będę dokupywać na cito przed kolejnymi marszami? Nie uważam się za jakoś specjalnie odważną, ale pomijając wszystkie inne aspekty - mnie by było wstyd, że tak sram po gaciach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultimate.strike Re: 100 radiowozów 30.01.21, 01:17 Nie jesteś gejem-niedorow=zwojem umysłowym zmuszanym do współpracy z GRU za pomocą szantażu to nigdy motywacji Kaczyńskiego nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wipsania Re: 100 radiowozów 30.01.21, 01:25 Nie chodzi mi o motywację i skłaniam się ku twojej interpretacji. Chodzi mi o to, że jak ktoś chciał być emerytowanym zbawcą narodu, to może powinien pomyśleć, jak to będzie w książkach biograficznych wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: 100 radiowozów 30.01.21, 01:33 Ale on nie myśli o książkach, czeka na instrukcje z Moskwy jak się wysikać. I boi się, jak instrukcja nie dotrze na czas to mu pęcherz pęknie i będzie po nim. Każda sekunda to walka o przetrwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: 100 radiowozów 30.01.21, 18:07 wipsania napisała: >to może powinien pomyśleć, jak to będzie w książkach biograficznych wyglądało. doskonale będzie wyglądało! W książkach będzie, że to z miłości ludu do niego)!! Każdy tak chciał go dotknąć albo chociaż popatrzeć z bliska na swoje umiłowane słoneczko z żoliborza Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: 100 radiowozów 30.01.21, 04:20 wipsania napisała: > Pod domem kurdupla. > Na rekord idą? Będę dokupywać na cito przed kolejnymi marszami? > Nie uważam się za jakoś specjalnie odważną, ale pomijając wszystkie inne aspekt > y - mnie by było wstyd, że tak sram po gaciach Największy tchórz na świecie. Można by go do księgi Guinnessa zgłosić. Ale by Pislamiści pianę toczyli... S. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: 100 radiowozów 30.01.21, 09:03 On się tym napawa, że jest taki ważny , następnym razem przyjadą rosomaki do obrony Wodza ,Światła narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: 100 radiowozów 30.01.21, 09:31 gdyby normalnie se poru...ł to byłby inny i Krycha też ten wnioskodawca do łżetrybunału też jakiś incelowaty a tak mają ciśnienia na beretki i im wali na dekiel a bobry niepoczochrane nadal www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/2101235,1,suchanow-z-glow-ludzi-nie-da-sie-juz-wymazac-zmiany.read Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: 100 radiowozów 30.01.21, 09:24 snajper55 napisał: > Największy tchórz na świecie. Można by go do księgi Guinnessa zgłosić. Ale by P > islamiści pianę toczyli... A premier Holandii na rowerku do pracy pomyka. Wtedy te dwa wpisy obok siebie Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada No i ? 30.01.21, 09:37 snajper55 napisał: > wipsania napisała: > > > Pod domem kurdupla. > > Na rekord idą? Będę dokupywać na cito przed kolejnymi marszami? > > Nie uważam się za jakoś specjalnie odważną, ale pomijając wszystkie inne > aspekt > > y - mnie by było wstyd, że tak sram po gaciach > > Największy tchórz na świecie. Można by go do księgi Guinnessa zgłosić. Ale by P > islamiści pianę toczyli... > > S. Czy Kaczyński ma wyjść i napylać się z gawędzią? Armatka wodna w takim tłumie czyni cuda na rozgrzane głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: No i ? 30.01.21, 09:52 Jak tak nie postępował, to mógłby sobie spokojnie nawet jeździć na rowerku. Pewno nie umie, ale mógłby! Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: 100 radiowozów 30.01.21, 09:21 Jego i tak tam nie było. Ex-gromowcy znowu wywieźli go obsranego i w pampersie poza miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: 100 radiowozów 30.01.21, 09:22 Wczoraj przez moją wieś (150 mieszkańców) przejeżdżała kolumna radiowozów. Całe 2 sztuki . Nawet to zmobilizowali . Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: 100 radiowozów 30.01.21, 09:31 Ależ to oznacza, że nie ma ich gdzie indziej i np. nie nękają otwartych restauracji czy pubów, nie włóczą się po stokach narciarskich, nie sprawdzają czy ktoś siedzi na kwarantannie. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: 100 radiowozów 30.01.21, 10:11 Nie przyjadą do katowanej przez męża kobiety, nie zareagują na naparzających kogoś chuliganów etc., etc. Nie bój nie bój, na nękanie im sił wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: 100 radiowozów 30.01.21, 18:09 mdro napisała: > Nie przyjadą do katowanej przez męża kobiety, nie zareagują na naparzających kogoś chuliganów etc., etc. do takich przypadków to akurat zawsze im się nie spieszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: 100 radiowozów 30.01.21, 09:38 Bardzo współczuje Lempart. Ledwo wyszła z koronawirusa, poszła dalej zarażać innych. Ile już zebrała kasy, wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: 100 radiowozów 30.01.21, 10:42 Tego koronawirusa to miała ponad miesiąc czy 1,5 temu. A ozdrowieńcy zarażają się sporadycznie, więc jest znacznue bezpieczniejsza pod tym względem dla innych niż takie stare dziady w kieckach jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: 100 radiowozów 30.01.21, 10:22 Gretkowska miala taki transparent: "boj sie gnido, kobiety po ciebie ida"- no i posluchal Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: 100 radiowozów 30.01.21, 10:28 Kurdupel jest mocno ograniczony. Jego wzorcem - Jaruzel i stan wojenny. Kurdupel jak wiadomo nie był internowany, nie siedział też w mamrze, więc zapewne jak wszyscy widział defilowanie pojazdów opancerzonych przez Warszawę. Kopiuje, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: 100 radiowozów 30.01.21, 10:48 łupieżasty koordopel , księża i zakonnicy mają wywalone na kobiety i mamy to co mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama