Dodaj do ulubionych

Pytanie osobiste

25.02.21, 18:43
Kto, z tutaj piszących, NIE JEST zawodowo związany z redakcją Gazety Wyborczej/witryną internetową gazety.pl?

Czy jest tutaj taka duszyczka? ,)

Nie, nie zamierzam nikogo stalkować big_grin
Po prostu ciekawi mnie.
Dziękuję za (mam nadzieję) szczerą odpowiedźsmile
Obserwuj wątek
    • malia Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 18:48
      Chyba tylko ty
      • chabri Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 18:54
        Chyba taksmile
        Bo widząc po postach, znacie się tutaj wszyscy doskonale. I dobrze. Ech...w sumie żal mi jakoś, że nie znam jakiegoś forum z prawdziwego zdarzenia...
        • malia Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 18:55
          Tak to jest, tyle lat w jednej robocie, to każdy się zna jak łyse konie
          • chabri Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 18:57
            Domyślam się.
          • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 18:59
            malia napisała:

> Tak to jest, tyle lat w jednej robocie, to każdy się zna jak łyse konie

Malia, stara kobyło, pamiętaj ze jutro twoja kolej przynieść pączki do redakcji!!
            • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 18:59
              P.S.🙃🙃🙃
            • borsuczyca.klusek Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:02
              daniela34 napisała:

> malia napisała:
              >
              > > Tak to jest, tyle lat w jednej robocie, to każdy się zna jak łyse konie
              >
              > Malia, stara kobyło, pamiętaj ze jutro twoja kolej przynieść pączki do redakcji

Wstydu nie macie! Post jest przecież.
              • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:03
                A, tam pączuś, kawusia i finito!
                • borsuczyca.klusek Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:06
                  A duda rośnie
                  • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:08
                    Aaaa tam, koleżanka Snake z działu zdrowie i uroda ustawi mi dietę IF i duda zniknie 🙃
                    • borsuczyca.klusek Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:12
                      A później wróci jak bumerang 😐 Wiem co mówię 😥
                      • memphis90 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:30
                        Ch... tam, fitfood niepotrzebna, jak się zna grafika. Odchudzi co trzeba i już.
                  • malia Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:22
                    Większa mi już nie urośnie, osiągnęła punkt krytyczny, teraz może tylko maleć.
              • chabri Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:04
                A Ty nie aby ze...ŚJ smile
                Ps to do Borsuczycy...
                • borsuczyca.klusek Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:06
                  chabri napisała:

> A Ty nie aby ze...ŚJ smile
                  > Ps to do Borsuczycy...

A skąd taki pomysł?
                  • chabri Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:08
                    A nie wiem. Tak jakoś Twój nick skojarzył mi się z...eks ŚJ.
                    Eks ... big_grin
                    • borsuczyca.klusek Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:13
                      Łoo jesoo to rzeczywiście 🙈

• chabri Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:19
                        Sorry...
            • oldrena1 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:16
              Daniela, spojrzałaś na grafik z marca. Jutro pączki ja przynoszę. I kawusię, bo już wyszła.
              • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:19
                O kurczę, faktycznie. Malia, przepraszam! A która to znowu kawę do reszty wypiła?
                • malia Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:24
                  Ja nie, mam odwyk przymusowy od kawy. A nie pamiętasz porad, żeby dodawać niezmywalny barwnik do rzeczy, które zostawiasz w pracy?
                  • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:25
                    malia napisała:

> A nie pamiętasz porad, żeby dodawać niezm
                    > ywalny barwnik do rzeczy, które zostawiasz w pracy?

😃😃😃
                    • borsuczyca.klusek Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:27
                      koniecznie z brokatem
                  • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:36
                    Ja myślałam, że wystarczy napluć ale ematki mnie uświadomiły, że już ktoś tak zrobił, napisał "naplułem" a potem odkrył, że ktoś dopisał "ja też" wink
                    • primula.alpicola Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:51
                      Po pączkach będzie trening. Jak któraś znowu "zapomni" obuwia sportowego, to będzie jechać dodatkowo combo planków; ustaliłam to z Naczelnym.
                      • malia Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:57
                        Ty to z jakiego działu jesteś?
                        • primula.alpicola Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:01
                          Fitnessowego, koleżanko.
                          • malia Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:08
                            Tego się obawiałam, ty jesteś ta chuda w kolorowych legginsach?
                            • primula.alpicola Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:16
                              Bój się, bój!
                              Właśnie przetestowałam dla Was, koleżanki, specjalny po-pączkowy zestawik, mmuahhhahaaaabig_grin
                            • memphis90 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:44
                              Nie, to Gruba z Księgowości jest.
                        • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:06
                          A ja z Archeo wink
                          • aandzia43 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:15
                            Niezły tam burdel macie koleżanko, słyszałam coś o tych sabatach.
                            • snakelilith Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:37
                              To ja poproszę o drożdżówki z makiem zamiast pączków, no ileż można, codziennie tylk pączki i pączki. I przyznać się, kto wykrada mi bergamotkową herbatę? Napisałam przecież na puszce, że to tylko moja, prywatna, a nie dla całego zespołu. big_grin
                              • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:41
                                snakelilith napisała:

I przyznać się, kto wykrada mi bergamotkową herbatę?
                                > Napisałam przecież na puszce, że to tylko moja, prywatna, a nie dla całego zesp
                                > ołu. big_grin
                                >

To nie ja, to nie ja, to na pewno nie ja (o cholera, zorientowała się)
                                • panna.nasturcja Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 01:54
                                  daniela34 napisała:

> snakelilith napisała:
                                  >
                                  > I przyznać się, kto wykrada mi bergamotkową herbatę?
                                  > > Napisałam przecież na puszce, że to tylko moja, prywatna, a nie dla całeg
                                  > o zesp
                                  > > ołu. big_grin
                                  > >
                                  >
                                  > To nie ja, to nie ja, to na pewno nie ja (o cholera, zorientowała się)

Jak nie Ty, przecież pisałaś, że pijesz wyłącznie earl grey, wydało się smile
                                  • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 08:25
                                    panna.nasturcja
                                    > Jak nie Ty, przecież pisałaś, że pijesz wyłącznie earl grey

Upps...
                              • primula.alpicola Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:43
                                Snake, zastosuj manewr Malwiny z (Nie)boszczyk mąż, zaraz się oduczą złodziejstwa!
                                • snakelilith Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:50
                                  No chyba tak właśnie zrobię. Nosz kurna, jak tu ciężko pracuję, a ktoś sobie jaja robi. Przypominam wszystkim, że mnie tu za humor nie płacą. Jak złapię na gorącym uczynku, uwaga daniela, to nogi powyrywam. big_grin
                                  • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:53
                                    snakelilith napisała:

>. Jak złapię na
                                    > gorącym uczynku, uwaga daniela, to nogi powyrywam. big_grin

Grozisz mi? Pamiętaj, że mecenas Pirania z Działu Prawnego ściągał ode mnie na egzaminie z prawa karnego...
                                    • snakelilith Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 12:37
                                      daniela34 napisała:

> Grozisz mi? Pamiętaj, że mecenas Pirania z Działu Prawnego ściągał ode mnie na
                                      > egzaminie z prawa karnego...

Ale ja spacerowałam z nim po Jurze, tak że teges....
                              • heca7 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 08:05
                                snakelilith napisała:

> I przyznać się, kto wykrada mi bergamotkową herbatę?
                                > Napisałam przecież na puszce, że to tylko moja, prywatna, a nie dla całego zesp
                                > ołu. big_grin
                                >
                                Jak było podpisane "Bergamotkowa" to jak myślisz kto wypił? suspicious
                                • snakelilith Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 12:38
                                  heca7 napisała:

> Jak było podpisane "Bergamotkowa" to jak myślisz kto wypił? suspicious

Myślałam, że herbaty nie tyka. Izraelskiego wina już w każdym razie do pracy nie przynoszę...
                            • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:39
                              aandzia43 napisała:

> Niezły tam burdel macie koleżanko, słyszałam coś o tych sabatach.
                              >
                              Ale wiesz jakich facetów tam wykopujemy? wink
                              • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:42
                                Bardziej szkielety czy tłuszczowoski?
                                • heca7 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 08:19
                                  daniela34 napisała:

> Bardziej szkielety czy tłuszczowoski?

Zazdrościsz! Po prostu zazdrościsz! Jednego takiego odkopałam, pomiziałam pędzelkiem i okazało się, że całkiem sprawny facet jest wink
                                  • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 08:27
                                    heca7 napisała:

> Jednego takiego odkopałam, pomiziałam pędze
                                    > lkiem i okazało się, że całkiem sprawny facet jest wink

Mówisz, że to trzeba pomiziać? Może spróbuję z moim
                                    • malia Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 11:00
                                      Ale tylko pędzelkiem, inaczej nie działa
                                      • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 11:18
                                        malia napisała:

> Ale tylko pędzelkiem

Kabuki czy jakimś specjalnym z borsuczego włosia?
                                        • heca7 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 12:18
                                          daniela34 napisała:

> malia napisała:
                                          >
                                          > > Ale tylko pędzelkiem
                                          >
                                          > Kabuki czy jakimś specjalnym z borsuczego włosia?

To jest Archeo siostro więc pędzel tylko taki wink
                                          insitu.com.pl/images/virtuemart/product/p%C4%99dzel%20130znak.jpg
                • aqua48 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 12:40
                  daniela34 napisała:

> O kurczę, faktycznie. Malia, przepraszam! A która to znowu kawę do reszty wypi
                  > ła?

To chyba ja. W takiej zielonej puszce, za tym dużym ekspresem była? Sorry, ale deadline mieliśmy i siedziałam do późna w robocie.
            • gama2003 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:19
              No ja nie wiem, co na to szefostwo.
              Pączki pączkami, ale znowu pijane będziemy leżeć w godzinach pracy.
              Była groźba upomnienia ostatnio jak zamiast tu pisać obalałyśmy z Kurą flaszeczkę.
              • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:22
                gama2003 napisała:

> No ja nie wiem, co na to szefostwo.

> Była groźba upomnienia ostatnio jak zamiast tu pisać obalałyśmy z Kurą flaszecz
                > kę.

Zawsze się jakiś donosiciel znajdzie
                • kura17 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:34
                  > Zawsze się jakiś donosiciel znajdzie

cicho, nie wywolujcie donosiciela z lasu, chodzciez do konta fizycznego, to Wam pokazke, jaka flaszeczke dostalam od studenta wracajacego ze stypendium ...
                  • boogiecat Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:03
                    Jezu, w fizycznym tez chleja? I sie pozniej dziwimy, ze Perseverence wyslali amerykancy, a nie my...
                    (kura, chce zalozyc watek o exploracji systemu slonecznego, z pozycji durnej dziuni z dzialu normalsow, myslisz ze bedzie zarlo? Czy szef znowu mnie opieldoli?)
                    • kura17 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:09
                      > (kura, chce zalozyc watek o exploracji systemu slonecznego, z pozycji durnej dz
                      > iuni z dzialu normalsow, myslisz ze bedzie zarlo? Czy szef znowu mnie opieldoli?)

zakladaj!
                      moj syn na pewno Ci odpisze, on ma jobla na tym punkcie ... mlode kadry niech sie szkola!
                      • boogiecat Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 11:06
                        moja corka chce zostac astronomem smile

to juz jedenasty zawod z kolei, ktory chce wykonywac i bardzo sie do niego przywiazalam, bo przedostatni byl "kelnerka w barze z kotami"
                        • chabri Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 13:24
                          boogiecat napisała:

> byl "kelnerka w barze z kotami"

A co to znaczy "kelnerka w barze z kotami" ? Wyjasnisz??
                          • chabri Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 13:27
                            Kim są te forumowe koty? Czy ktos mi tu wyjasni? Aaaa i jeszcze "fryzjerzy" , "psychoterapia" i "psycholog"? Prosze o wyjasnienie.
                          • boogiecat Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 14:54
                            bosz czy na tym forum wszystko musi sie konczyc wklejaniem zdjec koteckow?
                            https://ds1.static.rtbf.be/article/image/1248x702/8/a/b/f3f325dcabb5c2d262df7fa713dccb2b-1486733158.jpg
              • kura17 Gama 25.02.21, 20:35
                Gama, dostalas maila o remontnikach??
                do Magdaleny doszedl, a Ty siedzisz cicho ...
                • gama2003 Re: Gama 25.02.21, 20:40
                  Lecem sprawdzić.
                  ,, Wtedy,, nie bylo jeszcze
                  • kura17 Re: Gama 25.02.21, 20:43
                    > Lecem sprawdzić.
                    > ,, Wtedy,, nie bylo jeszcze

daj tutaj znac.
                    czasem sie poczta narowi i nie wysyla (tak mialam z mailami od jednej forumki).
                    jak nie doszlo, to Tobie moge z prywatnego adresy wyslac na gazete wink
                    • gama2003 Re: Gama 25.02.21, 20:50
                      Odpisałam.
                      Dzięki 💕
              • bialeem Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:10
                Coś czuję, że w realnej Agorze by się wam dobrze pracowałotongue_out Aż szkoda, że cholera nie zatrudniamsad
                • bialeem Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:12
                  Realia:

szef - białeem, u mnie pod biurkiem leży wino dla ciebie od x.

albo maratony bloxa i wyciąganie ludzi z szafy...
                • gama2003 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:57
                  Najweselszy biurowiec by był.
                  Marnacja tak ematki po świecie rozproszyć.
                  • bialeem Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 00:07
                    Z tym, że by trzeba było podzielić frakcje na piętra. Przecież inceli nie posadzimy z araceli.
                    Na szczęście są trzy i jeszcze antresola nad newsroomem dla twardzieli. Przeżyłam tam rok. Duszno i głośno.
                    Ale już sobie wyobrażam te food fighty na stołówce <love>
                    W sumie budynek jest przewidziany na 2k luda więc się powinniśmy zmieścićsmile
                    • panna.nasturcja Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 01:56
                      A ring jest? smile
                      • bialeem Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 02:46
                        Nie, ale nad stołówką są podwieszane korytarze z całkiem niezłymi parametrami obciążenia. Myślę, że mad max w wersji mini by z tego wyszedł.
                        Michnik kiedyś 2x w roku przed świętami na stołówce przemawiał w formie dykteryjek i te podwieszanki utrzymywały część widownitongue_out
          • gryzelda71 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:02
            big_grin
      • lellapolella Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 18:56
        Na to wygląda- wszystkie tłuczemy w gazeta.pl na śmieciówkachbig_grin
    • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 18:54
      Znowu ten durny troll...
      • chabri Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 18:56
        Heca7? Lubiłam Cię czytać - tak przy okazji mam szansę na to wyznanie big_grin
    • primula.alpicola Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 18:58
      To już było niedawno.
      Nie, nie jestem zawodowo związana z redakcją (ale jakby co, to proszę pisać na gazetowegowink
      Z niektórymi duszyczkami się znamy, bo siedzimy na forum od wielu lat.
      • chabri Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:02
        I...dopiero na tym forum poznaliście się? Czy z reala znajomość przeniesiona na forum?
        Ech...jakoś smutno mi smile
        • beneficia Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:07
          Czemu Ci smutno?
          Ja nieczęsto piszę, ale kojarzę większość forumowych historii/jatek, jak dziewczyny częściej się udzielają to i trochę bardziej osobiście się traktują.
          Żadne tam znajomości z redakcji.
          • chabri Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:10
            Smutno bo te jatki to prawdopodobnie tylko fikcja big_grin
            A ja pragnę czegoś innego smile
            • livia.kalina Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:13
              Polecam szczere i uczciwe forum na niezależna.pl
              • malia Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:26
                Co tam forum, przecież założono portal społecznościowy albicla, tam też ponoć szczerze i uczciwie
            • borsuczyca.klusek Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:14
              Spróbuj na wielodzietni.org
              • memphis90 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:35
                Jacy wiodzietni, tylko bracia samcy! Ja od roku robię tam za użytkownika Oversize i póki co nikt się nie zorientował...
                • livia.kalina Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:16
                  No patrz, a ja myślałam, że ja tam robię za oversiza...
    • canaille Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:00
      Ja - nie dość, że nie jestem związana to jeszcze znam z reala jedną z osób zawodowo związanych, której w tymże realu podpadłam (choć nie wiem czy tu pisze, a jeśli tak, to pod jakim nickiem), więc tym bardziej na jakiekolwiek związanie szans nie mam big_grin
    • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:02
      To co ematki? Jutro jak zwykle się widzimy w pracowniczej kuchni na Czerskiej? big_grin Nie migać się! Trzeba omówić propozycje nowych wątków na forum wink
      • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:03
        No, tylko nie wcześniej niż o 9.00, bo mi się nie chce wstawać na pierwsze pendolino
        • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:06
          big_grin
        • bo_ob Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:08
          daniela34 napisała:

> No, tylko nie wcześniej niż o 9.00, bo mi się nie chce wstawać na pierwsze pend
          > olino

nie wcześniej, bo muszę zdążyć posprzątać i podłogi pomyć
          • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:09
            A bo ty jesteś z działu Porady Domowe, kojarzę, choć to nie moje pietro
            • bo_ob Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:11
              no niestety, ja tylko sprzątam
              • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:13
                Czyli konserwatorka powierzchni płaskich. To pamiętaj, w moim ołpen spejsie tylko płyn do dezynfekcji eko sreko z moczem muflona
                • bo_ob Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:19
                  ok
                • z_lasu Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:57
                  > z moczem muflona

Koniecznie smutnego!
      • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:12
        A, i skoro już tu wszystkie jesteśmy przypominam tej łajzie z czerwonej mazdy aby przestała parkować na moim miejscu pod biurem! Bo jej nakleję karnego....eeee jelenia.
        Oraz omówimy która to puściła bąka w windzie! Tutaj na forum wszystkie takie ę ą a w biurze to kultura nie obowiązuje?!
        I Malia, jeśli pączki to tylko od Gesslerowej, po 11 zł sztuka. O!
        • oldrena1 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:25
          Już wyjaśnione. Nie Malia, tylko ja. I nie od Gesslerowej, tylko hand made (znaczy, my hand). No jak z dziećmi...
          A z tą mazdą sorry. Zawsze mi się lewa strona z prawą myli.
        • malia Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:28
          Chciałabyś, ja jestem z działu edukacja, tam płacą tak marnie, że mogę kupić takie z biedronki co najwyżej
        • ruscello Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:56
          Czerwona mazda to akurat moja 😅 Trzeba było brać czarną, nie rzucałaby się tak w oczy.
          • oldrena1 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:10
            Ale jak to Twoja, ruscello? To na czyim miejscu ja parkuję swoją czerwoną...?
            • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:14
              oldrena1 napisała:

> Ale jak to Twoja, ruscello? To na czyim miejscu ja parkuję swoją czerwoną...?
              >

Prezesa wink Uważaj bo cię przeniesie do działu archiwizacji "pasków TVP" suspicious
              • oldrena1 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:45
                To ten w okularkach taki, nie? A ja się zastanawiałam, czemu ostatnio tak przeciągle na mnie patrzył. Myślałam, że makijaż rozmazany mam.
                Archiwizacja pasków mi niestraszna, już raz robiłam. Gorzej, gdybym do grubej z księgowości karnie trafiła. Ona nie lubi grubszych od siebie.
                • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:48
                  oldrena1 napisała:

> To ten w okularkach taki, nie? A ja się zastanawiałam, czemu ostatnio tak przec
                  > iągle na mnie patrzył.

On nie patrzył na ciebie. On ma zeza
                • mika_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:53
                  Lifehack na grubą z księgowości, najlepiej działa w owocowe czwartki: czekoladki z likierem. Jak przyniesiesz garść i się podzielisz, to będziesz miała raj, ona zna wszystkie plotki i przy odpowiednim poziomie czekolady w organizmie sama jest jak czekolada. W nadgodzinach może być sam likier.
      • gama2003 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:21
        Konferencyjną która w tym tygodniu sprząta ? Ja w zeszłym tygodniu zamietłam i wietrzyłam !
        • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:22
          Ja nie mogę, ja mam świeże hybrydki
        • panna.nasturcja Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:25
          Wietrzyłas? Wiesz jaki smog w Warszawie?
          Odświeżaczem powietrza psiknij.
          • gama2003 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:51
            Psikałam. A potem wietrzyłam !
            Bo by się wydało, że księgowej Chanela z szuflady podprowadziłam i testowałam !
            Podróbę ma ! Mówię Wam w zaufaniu !

( ta chuda z księgowości, gruba ma oryginały, zazdrość mi dudę ściska)
            • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:54
              Wiadomo, się testuje biurko naczelnego, się dostaje premie. Starcza na Chanel. A Mada z działu Listy do redakcji cierpi
              • arwena_11 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 17:44
                ale że Mada chce mieć na Chanel czy testować biurko szefa?
                • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 18:50
                  Biurko naturalnie. Mada bardzo ceni solidne wzornictwo przemysłowe
      • panna.nasturcja Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:22
        Heca, zmiłuj się, wiesz jakich ta kuchnia musiałaby być rozmiarów? smile
        Ale za to jatka z propozycjami nowych Jarek mogłaby być ciekawa.
        • panna.nasturcja Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:23
          Matko! Nowych JATEK? Skąd mi się tam ten ... wziął??
          • aandzia43 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:33
            Jaki szpion taka autokorekta big_grin
            • panna.nasturcja Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 01:59
              aandzia43 napisała:

> Jaki szpion taka autokorekta big_grin

smile smile smile
        • bialeem Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:07
          Agora ma stołówkę i kilkanaście pseudo-kuchnitongue_out Na spotkania umawiamy się w cafe!
      • homohominilupus Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:23
        heca7 napisała:

> To co ematki? Jutro jak zwykle się widzimy w pracowniczej kuchni na Czerskiej?
        > big_grin Nie migać się! Trzeba omówić propozycje nowych wątków na forum wink
        Na miotle przylecę bo mam daleko. Chcecie churrosy?
        • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:28
          Dawaj! Ino dużo smile
          • primula.alpicola Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:19
            Churrosy, hmmmm.
            To będzie więcej cardio.
            • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:36
              Iiii tam cardio wink Aby spalić takie churrosy wystarczy leżeć przed tv około 6 godzin wink
              • malia Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:58
                oooooo, to z tobą się chcę zakolegować, nie z Primulą, ona jakaś nadaktywna jest
                • primula.alpicola Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 10:19
                  Pffffff!
        • aandzia43 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:31
          Nie parkuj w składziku na parterze, to miejsce parkingowe na mop szefowej, ostatnio było faux pas jak Daniela wbiła ze swoją szczotką.
          • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:34
            Ja tam mojego Nimbusa 2000 parkuję, jak mi pendolino ucieknie.
          • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:38
            Pamiętajcie , te które przylatują na miotle- światło w składziku włącza się hasłem "lumos maxima". Tak jak latarkę w telefonie.
            • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:41
              Ty, a jak to akcentować? Bo ostatnio tak powiedziałam to mi się lampa zamieniła w czajnik
              • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:46
                A zaczęłaś od wstępu-> Ok, google? Bez tego hasło zamienia lampę w randomowe przedmioty. A męża może zamienić w listonosza (tego co puka dwa razy).
                • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:50
                  Dobrze, że nie w kota, który też chce zostać wypukany 😃 Bo w kota zamienia się McGonagall, jak wpada w odwiedziny z UK
            • alina460 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:20
              Heca, coś pomyliłaś z tym hasłem. To stare. Teraz jest już nowe, nie wiesz? Też ma dwa słowa, ale trzeba wygwiazdkowac....
              • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:50
                Próbowałam to nowe, kilka razy głośno powtórzyłam ale światło się nie odpaliło. Za to obraził się na mnie mój brat, który co prawda czyta Gazetę ...ale Polską big_grin
                • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:55
                  Brat to nic, ciesz się, że nie przylecieli dementorzy i nie trafiłaś do Azkabanu, stamtąd to nawet Pirania nie wyciągnie.
              • kochamruskieileniwe Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 12:23
                no żesz kuźwa, koleżanki, tak się nie robi! Nikt mnie nie powiadomił o zmianie hasła! Nie dość że mnie spetryfikowało, to jako posąg zaczęłam świecić... Właśnie do świata żywych wróciłam...
                Mam trzy dni zwolnienia, więc zmykam co by mnie ZUS w pracy nie nakrył.
        • kura17 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:38
          > Chcecie churrosy?

nie chce churrosow, chorizo bys przywiozla ... (tez na "cz"!!)
          • homohominilupus Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:33
            kura17 napisała:

> > Chcecie churrosy?
            >
            > nie chce churrosow, chorizo bys przywiozla ... (tez na "cz"!!)
            >
            >
            >
            Nieee no, chorizo i inne miecha nie... może być ser manchego i butelka czerwonego wytrawnego z bodega Pirineos?
            • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:37
              . może być ser manchego i butelka czerwone
              > go wytrawnego z bodega Pirineos?

Biorę wszystko (i churrosy też)
            • tairo Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 02:16
              Przy okazji podrzuć lomo do technologii!
      • magdallenac Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:53
        Sorry, ja jestem na lewym zwolnieniu do polowy marca🤷‍♀️
    • etata Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:04
      Podejrzewam, że dziennikarz jest jak żołnierz na wojnie. Jednych wysyłają do Paryża, innych na front wschodni. Dla mnie interesujące jest nie tyle, kto tu jest z GW, ale czy forum emama to Paryż czy front wschodnismile
      • chabri Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:05
        Najpewniej USA smile
      • bialeem Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:10
        Raczej coś jak Grenlandia. Jakaś baza jest, ale nikt o niej nie pamiętasmile
      • aqua48 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 12:47
        etata napisał:

> czy forum emama to Paryż czy front wschodnismile

Wersal, prawdziwy Wersal.
    • borsuczyca.klusek Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:05
      Nie jestem z nikim związana. Ale jak płacą to chętnie się zwiążę (pisać na priv tylko poważne propozycje).

Kojarzę większość nicków i sytuacji, bo po pierwsze długo tu siedzę, a po drugie mam niezwykle dobrą pamięć do pierdół.
      • chabri Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:07
        A ja byłam pewna, że Ty w moderacji (tego forum) działasz...
        • borsuczyca.klusek Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:16
          Moderatorki wypisane są w opisie forum. To za wysokie progi jak na moje borsucze nogi.
          • chabri Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:18
            A...to nie zwerbowali Cię jeszcze big_grin
            • stavros2002 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:46
              O, jagielnik reloaded big_grin
          • mika_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:59
            Pół działu handlowego moderuje ematkę, a drugie pół to te głupie dziunie, co nie potrafią ogarnąć, że posty reklamowe to moją pisać u konkurencji, a nie u nas. Portalu od portalu nie rozróżniają, ale słodką środę od owocowego czwartku bez pudła. O 9 w środę to draże korsarskie uświadczysz i landrynki, wszystkie czekoladki zeżrą zanim człowiek się zaloguje w systemie i kawę zrobi sad
            • oldrena1 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:17
              Słuchaj, a propos logowania... Jutro na 9:00 się nie wyrobię z tymi pączkami, możesz mnie zalogować w systemie? Wyślę Ci hasło esemesem, bo login to wiadomo
              • mika_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:37
                A to ja nie mam twojego hasła? Czy zmieniałas ostatnio? Jak na końcu trójka i dwa wykrzykniki, to nie wysyłaj, mam
                • cichadziewuszka Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:54
                  Nie szkodzi, jeśli zapomniałaś hasła, jest jeszcze uniwersalne hasło ratunkowe: "*****spacja***"
                  • oldrena1 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:06
                    Ale to ratunkowe jedtbtylko, gdy system pierdutnie
                    • oldrena1 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:07
                      Co mnie się tu... "jest tylko" miało być
                    • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:07
                      oldrena1 napisała:

> Ale to ratunkowe jedtbtylko, gdy system pierdutnie
                      >

NIe wpisuj tego!!! Bo zrobisz hard reset
                      • oldrena1 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:22
                        Co? Ten łysy z informatycznego Ci to powiedział? Każdy się na nabiera, a on ma bekę.
                        • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:28
                          Z łysym nie gadam odkąd zaczął przeciągle patrzeć na grubą zamiast na mnie
                          • cichadziewuszka Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:37
                            Proponuję podniesć kwalifikacje o nowe pozycje z wątku memphis
                            • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:43
                              Nie jestem pewna, czy dam radę smile
                              • cichadziewuszka Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 00:02
                                Nie poddawaj się kochana. Wiem, że to trudne, nasz stażysta Adrian też się ciągle uczy i jeszcze nie ogarnął, ale powtarza, że ma całe życie na naukę. Taki stażysta, to skarb!
                                • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 00:06
                                  To ten, który tak bełkocze po angielsku? No to musi się jeszcze dużo uczyć. Ale kawę robi niezłą
                                  • cichadziewuszka Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 00:18
                                    Robi kawę perfekcyjnie, można powiedzieć - na tik tok
                                    • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 00:21
                                      W końcu samemu Prezesowi parzył
                          • tairo Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 02:20
                            Okulary zmieniał ostatnio i coś marudził, że mu cylindry źle dobrali.
                  • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:52
                    cichadziewuszka napisała:

> Nie szkodzi, jeśli zapomniałaś hasła, jest jeszcze uniwersalne hasło ratunkowe
                    > : "*****spacja***"

Zapomniałyście? Hasło do wszystkiego to ***** *** wink
                • oldrena1 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:03
                  OK, to dzięki stokrotne. Odwdzięczę się
    • aandzia43 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:06
      Oj, ze świecą takiej nie związanej tu szukać. Sam Najjaśniejszy Naczelny tu pisuje pod nickiem, ale jakim to nie zdradzę, domyśl się.
      • chabri Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:11
        Ależ ja wiem pod jakim smile
        Bo długie godziny tu spędzam - i wiem.
        • malia Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:34
          "Bo długie godziny tu spędzam - i wiem." - no, to akurat jest wszystkim wiadome, ale i tak nie prowadzimy teraz naboru
    • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:16
      Ematki pamiętajcie - jutro o 19.00 odprawa u Michnika w gabinecie big_grin
      • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:27
        A nie, odwołane. Przecież w piątki zaczyna się szabat wink
        • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:30
          Czulentu narobię
          • aandzia43 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:32
            Nie zapomnij peruki.
            • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:36
              Słusznie! A kto ogarnie świece?
              • oldrena1 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:38
                Świec chyba nie trzeba ogarniać. Wydaje mi się, że aandzia kupiła na 2 lata.
                • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:40
                  Która tam dzis wyrabia nadgodziny na Czerskiej? Trzeba sprawdzić jak z tymi świecami-jesli są to w trzeciej szufladzie od dołu w biurku naczelnego
                  • gama2003 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:57
                    Nie wiem czy jeszcze są.
                    Było seks party w magazynie na dole i atmosferę robiły dziewczyny z nocnej zmiany. Z tymi nowymi z ochrony.
                • aandzia43 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:42
                  Ale że co sugerujesz, że tak bez wibracji, oldskulowo?
                  • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:47
                    aandzia43 napisała:

> tak bez wibracji, oldskulowo?
                    >
                    Tak najlepiej 😃
              • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:40
                Ja nie, ja ostatnio miałam pożar. Traumę mam tongue_out
                Trzeba zaprogramować windę żeby zatrzymywała się na każdym piętrze. Przecież nie można dotykać przycisków.
                • homohominilupus Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:43
                  heca7 napisała:

> Ja nie, ja ostatnio miałam pożar. Traumę mam tongue_out
                  > Trzeba zaprogramować windę żeby zatrzymywała się na każdym piętrze. Przecież ni
                  > e można dotykać przycisków.
                  >
                  Linia z doliny jest specjalistka od wind
      • memphis90 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:40
        Michnik jutro rzeźbi bicepsy of steel...
    • asia_i_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:37
      Ja już kiedyś tłumaczyłam, że forum piszę ja z Adamem, ja robię trolle, inceli i asię_i_p, a Adam całą resztę (w tym ciebie).
      • borsuczyca.klusek Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:40
        Ale, że masz nerwy dziewczyno do tych inceli to podziwiam.
        • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:42
          Za inceli płacą jej podwójnie wink
          • borsuczyca.klusek Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:45
            tak zwane szkodliwe 😃
            • asia_i_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:53
              Wy się śmiejecie, a wiecie, ile się potem z takiego incela wychodzi? Jedne tożsamości się zrzuca jak luźny sweter, a taki incel przwiera jak mokry kostium kąpielowy.
              • gama2003 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:00
                No ja słyszałam w kiblu na szóstym, że za te trolle polityczne bon na Zanzibar dostałaś.

• asia_i_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:04
                  Ciii, takich informacji nie wynosimy poza szóste . . .
                  Bo jak będziesz, Adaś, takie sekrety wydawał, to ja opowiem, jak ci psychoterapeuta kazał zrobić odwyk od Bergamotki.
                  • primula.alpicola Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:20
                    big_grin
                  • gama2003 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:23
                    Berga wyleciała, bo zaczęła robić w konkurencji.
                    • asia_i_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:25
                      Taaaak, a ty wcale nie chodziłeś przez trzy dni po redakcji, wpadając przed każdym lustrem w zachwyt nad swoją hiszpańską urodą. Już nie pamiętasz. Psychoterapeuta trzygodzinną sesję z tobą miał i pod koniec się już łamał i chciał odsyłać nas do egzorcysty.
                      • primula.alpicola Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:26
                        "chodziłeś"?! To gama2003 jest facetem?!
                        • asia_i_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:28
                          No przecież to Adam. I ty to też Adam. Jak nie incel, i nie troll, i nie ja, to Adam.
                          • mid.week Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:34
                            dam i hiszpańska uroda...? Oj ktoś tu się dobrał do pączków z adwokatem...
                            • mid.week Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:34
                              mid.week napisała:

A > dam i hiszpańska uroda...? Oj ktoś tu się dobrał do pączków z adwokatem...
                              • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:25
                                mid.week napisała:

Oj ktoś tu się dobrał do pączków z adwokatem

No, nie każdy może ze mną pączki jeść
                                • heca7 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:54
                                  daniela34 napisała:

> mid.week napisała:
                                  >
                                  > Oj ktoś tu się dobrał do pączków z adwokatem
                                  >
                                  > No, nie każdy może ze mną pączki jeść

Ona tych pączków nie je. Ona tylko wylizuje advokata suspicious
                                  • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:59
                                    heca7 napisała:

> Ona tych pączków nie je. Ona tylko wylizuje advokata suspicious

Suchar:
                                    -Co robi oskarżony w Tłusty Czwartek?
                                    -Je pączki z adwokatem

A ta tylko wylizuje
                                  • cichadziewuszka Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 00:06
                                    Wylizuje advokata? 😱

... ale K. Rokodyla czy Piranię?
                                    • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 00:12

> ... ale K. Rokodyla czy Piranię?

Obu/oboje- w każdym razie lubi życie na krawędzi
                        • gama2003 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:29
                          Ciiiii.
                          Tyle lat mistyfikacji i masz.
                          Jak się zmienia nicka ?
                          ( spałam na szkoleniu po libacji integracyjnej)
                          • asia_i_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:31
                            Ni cholery nie wiem. A ktoś w ogóle wtedy nie spał?
                            • gama2003 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:35
                              Lizuska, ta wiesz która !
                              Za gwiazdę forum robiła i przodownicę pracy.

• boogiecat Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:27
                        Asia, dawno niczego zabawniejszego nie czytalam, marnujesz sie

ten narcyz adas cie wykorzystuje do brudnej roboty zeby samemu zablysnac kontrujac tych gupkow, ktorych tak pieknie odstawiasz

Wez odejdz do superexpresu dziewczyno, trzeba sie szanowac
                    • mid.week Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:25
                      cały dział kosmetyczny poleciał jakos latem, ponoć laski codziennie wciągały puder ryżowy...
                      • borsuczyca.klusek Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:29
                        Nie bój żaby, część wróciła pod innymi nickami
                        • mid.week Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:36
                          i tak widać białe pod nosem
              • homohominilupus Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:44
                asia_i_p napisała:

> Wy się śmiejecie, a wiecie, ile się potem z takiego incela wychodzi? Jedne tożs
                > amości się zrzuca jak luźny sweter, a taki incel przwiera jak mokry kostium kąp
                > ielowy.
                >
                Raczej jak mokre kalesony 😜
                • asia_i_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:29
                  O mamo, ale wizja.
                  • cichadziewuszka Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:49
                    Ja Cię widzę tak:
                    • asia_i_p Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 10:18
                      To jest prawie mój kot. Tylko mój pół twarzy ma rude.
      • malia Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:44
        Asia, ty to musisz mieć talent, takie głupie trole produkować i zachować zdrowie psychiczne to nie byle co.
        A w jakim dziale pracujesz?
        • asia_i_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 19:50
          Propagandy, indoktrynacji i sekularyzacji.
          Tak dobieraliśmy nazwę, żeby skrót wyszedł odpowiedni, i jak pyta ktoś, komu lepiej nie mówić, to się mówi skrótem i dalej nie pyta.
      • mid.week Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:24
        a mnie kto robi...?
        • asia_i_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:26
          Listę masz w prawej górnej szufladzie.
    • memphis90 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:29
      Tzn mi płacą za udawanie, że nie jestem związana z gazetą. Ale to tak w tajemnicy Ci mówię.
    • paola.brunetti Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:42
      Laski, dzięki za poprawe humoru, ten wątek jest boski. Pozdrawia Paola z kryminalnego (ale tylko zagranicę obrabiam).
      • alina460 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:59
        Dobrze, że jedynie zagranicę obrabiasz, a nie grubą z księgowości smile
        • paola.brunetti Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:10
          W wolnych chwilach grubą też obrabiamy wink
    • klementyna156 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 20:52
      haha
    • cichadziewuszka Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 21:47
      Wszystkie się chwalą stanowiskami, a do działu księgowości żadna się nie przyznaje! 😜
      • mika_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:02
        Przedostatni dzień roboczy miesiąca, księgowość ma odcięty internet do jutrzejszych eliksirów wink Chcesz mieć wypłatę czy księgowość na forum? big_grin big_grin big_grin
        • cichadziewuszka Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:11
          A wypłatę dają w eliksirach czy w sasinach?
          • mika_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:13
            Nowa jesteś? W sasinach tylko premie
            • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:15
              mika_p napisała:

W sasinach tylko premie

A dodatki motywacyjne w obajtkach
              • mika_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:21
                Dobrze, że nie w majtkach smile
                A'propos, słyszałas, że na dzień kobiet ma być męski striptiz? Podobno w standardach pandemicznych, czyli dla każdego piętra oddzielnie
                • cichadziewuszka Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:24
                  A kogo w tym roku wynajęli? Oby nie Orlando Blooma, jak w zeszłym roku, ponoć strafił formę
                  • cichadziewuszka Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:25
                    To jedyny Le Golas jakiego znam😥
                    • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:30
                      W tym roku striptiz robią dla nas nasi panowie, żeby w pandemii obcych nie sprowadzać
                  • mika_p Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:30
                    Nie wiem, ale Gruba z księgowości się zapowietrzyła, jak zobaczyła kwotę, więc mam duże nadzieje
                    • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:32
                      To nie kwota, to koronawirus, zaraziła się od Naczelnego podczas oględzin biurka
                    • cichadziewuszka Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:33
                      Z naciskiem na duże 😉
                • daniela34 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:40
                  mika_p napisała:

> Dobrze, że nie w majtkach smile

W majtkach to płacą tylko w tym dziale, w którym kierownikiem jest Gacio od Hrabiny :-;
                  • gama2003 Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 23:54
                    Pomagam w zaopatrzeniu. Majtki to nic, zresztą resztki brzydkie zostały, dziewczyny się lepszymi powymieniały przed walentynkami
                    Szef rajtki nam zamówił na Dzien Kobiet.
                    Lista społeczna była z rozmiarami hłe hłe.

Mam kopijkę i nie zawaham się użyć, jakby która mi podpadła.
                    • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 00:00
                      Matko boska, mówisz, że będą rajstopy i goździk?
                      • gama2003 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 00:09
                        Będą.
                        I uściski dłoni szefa. Wróć, trącenia łokciem.

Oraz program artystyczny, tylko to mamy same ogarnąć, bo szef w tym roku cięcia na gwiazdach zrobił. Co to dla nas.
                        Się nagra i jeszcze z internetów kasa dla firmy będzie.
                    • boogiecat Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 00:06
                      Nie wiem jak wy, ale moim zdaniem szef juz powinien sobie dac siana, nie wyrabia
                      Zramolal, te czarne rajtki na prezent... serio? gdzie my wogole pracujemy?
                      • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 00:10
                        czarne CIENKIE rajtki... zgroza...
                        • heca7 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 08:11
                          Zaraz, zaraz. Nie czytałaś wątku o modzie francuskiej? Te rajtki są na wyjazd do Paryża! Tam elegantki takie noszą wink
                          • tt-tka Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 08:41
                            heca7 napisała:

> Zaraz, zaraz. Nie czytałaś wątku o modzie francuskiej? Te rajtki są na wyjazd d
                            > o Paryża! Tam elegantki takie noszą wink
                            >

Oooouuu. To mowisz, ze zamiast premii na ten wyjazd beda tylko rajtki ?
                            • heca7 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 08:45
                              Co chcesz, pandemia, cięcie kosztów, brak reklam rządowych...
    • spanish_fly Re: Pytanie osobiste 25.02.21, 22:23
      Ja.
    • bialeem Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 01:05
      Ja bardzo szanownego trolla przepraszam, ale muszę sprostować. Nie należy stawiać / pomiędzy GW i Gazeta.pl, to są praktycznie całkowicie osobne byty biznesowe, kadrowe oraz mentalne i mieszczą się w jak najdalszych od siebie częściach firmy, a jak się A z B na korytarzach widzą przypadkiem, to plują na siebie jadem i rzucają w siebie talerzamismile
      Dziękuję za uwagęsmile
      • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 01:09
        bialeem napisał:

to plują na siebie jade
        > m i rzucają w siebie talerzamismile

A ja myślałam, że to deszcz pada...
        • bialeem Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 01:12
          Porcelanowy?
          • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 01:20
            Porcelanowy, złoty, jaki się trafi
    • demono2004 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 08:51
      Ja nie jestem i nie tylko ja zapewne.
    • homohominilupus Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 09:05
      Ej, a ktos widział grubą z księgowości?
      Ten nowy informatyk o nią pytał.
      • tt-tka Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 09:55
        Ja widzialam. A informatyk o co pytal konkretnie ? Bo jesli o listy plac, to niech sie buja tongue_out
        • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 10:02
          tt-tka napisała:

> Ja widzialam.

Jakim cudem Ci się udało przeżyć to spotkanie? Ona pod koniec miesiąca robi się niebezpieczna. Ostatnio rzuciła we mnie wydrukiem bilansu
          • tt-tka Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 10:10
            Bo ja ja widzialam na ciastkach, wtedy lagodnieje smile, nawet jesli to koniec miesiaca
            • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 10:29
              Dobra, następnym razem paczkę z ciastkami zaczepię na kiju od szczotki i wsunę za drzwi na znak pokoju
        • homohominilupus Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 10:15
          tt-tka napisała:

> Ja widzialam. A informatyk o co pytal konkretnie ? Bo jesli o listy plac, to ni
          > ech sie buja tongue_out
          >
          Chyba na nią leci 😉
          Fajny chlopak, sama bym zeba wbiła.
      • heca7 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 10:41
        Zapytaj Mady. Ona zawsze wie gdzie jest Gruba wink
    • chabri Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 10:23
      Przepraszam za ten cały wątek. Dla rozrywki napisany, taki prywatny zakład, czy przekroczy 100 wpisów. A wiem, moi kochani, że rozrywkę lubicie.
      • daniela34 Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 10:30
        Ależ nie przepraszaj! Fantastyczny wątek Ci się udał. Naprawił mi zepsute popołudnie i wieczór. Do zobaczenia na korytarzach redakcji!
        • malia Re: Pytanie osobiste 26.02.21, 12:30
          Ale przecież nie prowadzimy naboru, a przez zasiedzenie też nie zawsze można się zatrudnić. Nawet jakby się weszło w przebraniu Kapturka, a jutro młodej Śnieżki, co to biega po 12 kilometrów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka