magdallenac 04.04.21, 21:09 Podejrzewam, ze w Polsce rozwinie sie szara strefa ze wzgledu na te wszystkie lockdowny. A jak Wy myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Szara Strefa 04.04.21, 21:12 Lepsza szara strefa niż szariat! Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Szara Strefa 04.04.21, 21:14 Protest przeciwko cenzurze na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Szara Strefa 04.04.21, 22:52 magdallenac napisała: > Protest przeciwko cenzurze na forum. o cenzurze na forum wspominałem juz dawno. Cenzuruje się np prawicowe, prorządowe poglady Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Szara Strefa 04.04.21, 21:19 Lajtova wkleiła fotkę yyyy łona. Magdalena powiedziała, żeby to musnąć samoopalaczem, bo szaro wygląda🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Szara Strefa 04.04.21, 23:03 Ojp, po co ja świętowałam z rodziną? Mogłam jak człowiek siedzieć na forum. Nie daruje sobie tego, że ominęła mnie szara kuciapa lajtowej. Byłam przy kibelszczotce w zmywarkę, byłam przy kotach, nawet przy izrealelskiej przygodzie bergamotki ale kurna, ominęła mnie szara kuciapa! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Szara Strefa 04.04.21, 23:05 O co chodzi??? Wyjaśnienie jakies proszę 🙏 Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Szara Strefa 04.04.21, 23:10 Przez was misie jakieś szare kosmetyki w reklamach wyświetlają Odpowiedz Link Zgłoś