chersona Re: Brwi 21.04.21, 22:07 dobrze na rzęsy i brwi działa Lumigan - to są krople na jaskrę, jako jeden ze skutków ubocznych u ludzi zakraplających je do oczu zaobserwowano, zagęszczenie rzęs. jest na receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Brwi 21.04.21, 22:10 Bo trzeba umiejętnie narysować brew, najlepiej kredka cieniutka, specjalną do brwi i rysujesz malutkie kreseczki zgodnie z kierunkiem włosa, i przy nosie delikatnie prawie wcale a czym dalej to mocniej. Nie może być jednolita plama, musisz cieniować, jak artysta, kreseczkami, kreseczkami i będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Brwi 21.04.21, 22:50 Nic nie zrobisz. Mam podobnie, na dodatek mają prześwity, tak w połowie brwi praktycznie nie mam włosów, a pozostałe też bez szału. Tam gdzie brakuje domalowuję. Henna trzyma się że dwa dni. Nie wydaje mi się żeby był na to jakiś trwały sposób poza makijażem permanentnym, a tego nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Brwi 22.04.21, 01:04 Prosze, tu tutorial dla ciebie. Laska za duzo gada wiec zacznij ogladac od 3:50 minuty. Co prawda mam dosc geste brwi, ale perfekcyjne sa wtedy jak poprawie makijazem. Mam pomade anastazja bh i pedzelek do brwi, ktory bardzo sobie chwale. Zamiast jak ona stawiac brwi na mydle czy co tam bylo, uzywam wosku w kredce. The RIGHT Way to Use DIPBROW Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Brwi 22.04.21, 01:51 przesadzasz, masz ladne delikatne brwi. Ciemne krechy na twarzy dadza pewnie u ciebie efekt maski. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Brwi 22.04.21, 05:46 Pewnie dlatego nie pytała o osiągnięcie efektu ciemnych krech. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Brwi 22.04.21, 15:34 Ale ciemne ,grube brwi to już przeżytek, teraz odchodzi to z mody. Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Brwi 23.04.21, 12:06 konsta-is-me napisała: > Ale ciemne ,grube brwi to już przeżytek, teraz odchodzi to z mody. Też mam takie wrażenie, chociaż na ulice chyba jeszcze moda nie dotarła. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Brwi 23.04.21, 12:19 Janic nie pisałam o ciemnych, grubych brwiach, tylko o ładnych i równych. Odpowiedz Link Zgłoś
konwaliamajowa Re: Brwi 22.04.21, 08:56 Cokolwiek bym nie zrobiła z brwiami, zawsze jest źle. Znalazłam kosmetyczkę, która jako tako potrafi moje brwi wyregulować i nałozyc odpowiednio jasna hennę. Szukam dalej, bo kiedyś trafiłam do kobiety, która robiąc brwi zmieniła mi wygląd twarzy- bardzo na plus. Już nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Brwi 22.04.21, 12:57 A te tzw "rybki" do smarowania? To tutaj chyba swego czasu na ematce były polecane. Odpowiedz Link Zgłoś