• chersona Re: Brwi 21.04.21, 22:07
      dobrze na rzęsy i brwi działa Lumigan - to są krople na jaskrę, jako jeden ze skutków ubocznych u ludzi zakraplających je do oczu zaobserwowano, zagęszczenie rzęs. jest na receptę.
    • barbibarbi Re: Brwi 21.04.21, 22:10
      Bo trzeba umiejętnie narysować brew, najlepiej kredka cieniutka, specjalną do brwi i rysujesz malutkie kreseczki zgodnie z kierunkiem włosa, i przy nosie delikatnie prawie wcale a czym dalej to mocniej. Nie może być jednolita plama, musisz cieniować, jak artysta, kreseczkami, kreseczkami i będzie git.
    • 35wcieniu Re: Brwi 21.04.21, 22:50
      Nic nie zrobisz. Mam podobnie, na dodatek mają prześwity, tak w połowie brwi praktycznie nie mam włosów, a pozostałe też bez szału. Tam gdzie brakuje domalowuję. Henna trzyma się że dwa dni. Nie wydaje mi się żeby był na to jakiś trwały sposób poza makijażem permanentnym, a tego nie chcę.
    • mrs.solis Re: Brwi 22.04.21, 01:04
      Prosze, tu tutorial dla ciebie. Laska za duzo gada wiec zacznij ogladac od 3:50 minuty. Co prawda mam dosc geste brwi, ale perfekcyjne sa wtedy jak poprawie makijazem. Mam pomade anastazja bh i pedzelek do brwi, ktory bardzo sobie chwale. Zamiast jak ona stawiac brwi na mydle czy co tam bylo, uzywam wosku w kredce.
    • 71tosia Re: Brwi 22.04.21, 01:51
      przesadzasz, masz ladne delikatne brwi. Ciemne krechy na twarzy dadza pewnie u ciebie efekt maski.
      • 35wcieniu Re: Brwi 22.04.21, 05:46
        Pewnie dlatego nie pytała o osiągnięcie efektu ciemnych krech.
      • konsta-is-me Re: Brwi 22.04.21, 15:34
        Ale ciemne ,grube brwi to już przeżytek, teraz odchodzi to z mody.
        • szorstkawelna Re: Brwi 23.04.21, 12:06
          konsta-is-me napisała:

> Ale ciemne ,grube brwi to już przeżytek, teraz odchodzi to z mody.

Też mam takie wrażenie, chociaż na ulice chyba jeszcze moda nie dotarła.
        • mashcaron Re: Brwi 23.04.21, 12:19
          Janic nie pisałam o ciemnych, grubych brwiach, tylko o ładnych i równych.
    • konwaliamajowa Re: Brwi 22.04.21, 08:56
      Cokolwiek bym nie zrobiła z brwiami, zawsze jest źle. Znalazłam kosmetyczkę, która jako tako potrafi moje brwi wyregulować i nałozyc odpowiednio jasna hennę. Szukam dalej, bo kiedyś trafiłam do kobiety, która robiąc brwi zmieniła mi wygląd twarzy- bardzo na plus. Już nie pracuje.
    • fifiriffi Re: Brwi 22.04.21, 12:57
      A te tzw "rybki" do smarowania?

To tutaj chyba swego czasu na ematce były polecane.
      • mashcaron Re: Brwi 22.04.21, 12:58
        Jakie rybki? Nic nie wiem o rybkach.
        • black_magic_women Re: Brwi 22.04.21, 13:56
          Rybki Gal?
          • fifiriffi Re: Brwi 23.04.21, 12:35
            Tak
            • ludzikmichelin4245 Re: Brwi 23.04.21, 13:34
              A one nie do paznokci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka