dyzurny_troll_forum 21.04.21, 20:26 Znaczy, że pandemia is over. Wracamy do pałowania strarych sprawdzonych tematów, że silnik diesla -jak właścieicel nie pilnuje- to wychodzi sobie na żer i zabija małe foczki. Ale wrzucam, bo sama reklama niezła! Greta Thunberg: A Year to Change the World | Trailer - BBC Trailers Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morekac Re: Greta is back!!! 21.04.21, 20:29 Koniec pandemii będzie wtedy, gdy będzie premiera nowego Bonda (czyli tego starego sprzed roku). Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Greta is back!!! 21.04.21, 20:32 morekac napisała: > Koniec pandemii będzie wtedy, gdy będzie premiera nowego Bonda (czyli tego star > ego sprzed roku). > Dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Greta is back!!! 21.04.21, 20:47 Nieprawda! Jak będzie mój koncert (na razie 4 data pod mocnym znakiem zapytania ) Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Greta is back!!! 21.04.21, 20:54 Boszsz, przeczytałam, że wtedy, kiedy będziemy mieli Bonda jako premiera i załamałam się Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Greta is back!!! 21.04.21, 20:33 Video zamieszczone 3 kwietnia 2021a ty dopiero teraz to wstawiasz!? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Greta is back!!! 21.04.21, 20:56 januszekxxl napisał: > Video zamieszczone 3 kwietnia 2021a ty dopiero teraz to wstawiasz!? Greta ma moją uwagę tak ze dwa rayz na miesiąc. A w czasach wirusa straszliwego killera staruszków nawet rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Greta is back!!! 21.04.21, 20:37 Myślałam, że Greta van Fleet prześladuje mnie także tutaj. Serdecznie nie znoszę a z nieznanego mi powodu Eska Rock katuje mnie tym codziennie po kilka razy i wciąż wrzuca o nich posty na Fb. Odpowiedz Link Zgłoś