gaskama
28.04.21, 20:19
Używała kiedyś któraś kremów po kilka tysięcy za słoiczek?
np. www.notino.pl/chanel/sublimage-krem-rewitalizujcy-przeciwzmarszczkowy/
www.sephora.pl/p/skin-caviar-premier-luxe-cream---ujedrniajacy-krem-do-twarzy-446877.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_search_&utm_term=&gclid=CjwKCAjwj6SEBhAOEiwAvFRuKBLFUMw4w9DTnEsS22Lt22joEB21YbWgpp_fWFlsUj-kF43YcaqaARoCZiIQAvD_BwE
www.notino.pl/helena-rubinstein/prodigy-re-plasty-age-recovery-rewitalizujcy-krem-na-noc/p-407518/?gclid=CjwKCAjwj6SEBhAOEiwAvFRuKB6xTTW7IAjmqP8g1S5yNQAJDBI6X8HnJLyqqn00ircpMS8Y9lVG1xoCj-EQAvD_BwE
makeup.pl/product/482866/?gclid=CjwKCAjwj6SEBhAOEiwAvFRuKO6p8PCjzE1D5VnzeA-BsuPSJ-5f1M65Vyr6eXRKyFRYZTKHBoM70RoC--IQAvD_BwE
Daje to lepsze efekty niż umiejętne stosowanie kwasów, retinolu itp?
Ja miałam fazę na kupno kremów Guerlaine czy Lancome .... zdecydowanie nie polecam. Za 600 zł można całkiem dobre składniki skompletować i celować w to co nas najbardziej wnerwia. Nic mnie tak nie uczuliło jak słynny advanced night repair serum z ... chyba Lancoem. A te wszystkie Diory i inne Guerlainy u mnie miały identyczny efekt jak Ziaja.
Ale zastanawiam się, czy takie megadrogie (przynajmniej dla mnie) daję lepsze efekty.