Dodaj do ulubionych

obozy młodzieżowe

30.04.21, 22:02
polecicie operatora?
Tak, zamierzam wysłać 15letniego bombelka na obóz, zamiast kontynuować przechowywanie w piwnicy.
Nie wiem, czy to ten cholerny kowit czy zbieg okoliczności, ale firma, z którą w poprzednich latach jeździł dla jego rocznika ma obecnie ofertę kijową zbliżającą się do żadnej. Szukam czegoś lajtowego, obozy połączone z nauką greki na dziełach Platona, albo fizyki kwantowej wykładanej przez nativa z Oxfordu odpadają z bazy. Podobnie wyczynowe obozy treningowe smile
Obserwuj wątek
    • anorektycznazdzira Re: obozy młodzieżowe 01.05.21, 06:30
      liczę na to, że jeszcze coś wyszukam na lipiecsmile
    • kanna Re: obozy młodzieżowe 01.05.21, 09:36
      Mój c Chrisem jeździł, ale chyb już był wtedy młoda kadrą... w każdym razie mają obozy dla liceum.
      • una_mujer Re: obozy młodzieżowe 01.05.21, 09:38
        Ja też polecam Chrisa, chociaż jak miesiąc temu zapisywałam dziecko (młodsze niż Twoje), to na lipiec już nie było miejsc.
        • cku1 Re: obozy młodzieżowe 01.05.21, 09:41
          Czasem wracaja do puli. Warto sprawdzac
          • kanna Re: obozy młodzieżowe 01.05.21, 12:20
            I lista rezerwowa jest.
      • anorektycznazdzira Re: obozy młodzieżowe 02.05.21, 11:41
        Dzięki, tego Chrisa sprawdzam!
        • cku1 Re: obozy młodzieżowe 02.05.21, 16:17
          Chrisa calym sercem polecam. Moje dzieci jeżdżą co roku od 1 klasy sp. Mamy doświadczenia z innymi obozami tez i Chris bije wszystkich na głowę
    • krwawy.lolo Re: obozy młodzieżowe 01.05.21, 11:23
      Często latem przejeżdżam obok. Dzieciaki wyglądają na zadowolone.
      www.facebook.com/zhpbialogora/
      Harcerstwa, znaczy mundurkowości połączonej z durnowatą celebrą, nie uważam co prawda, ale okoliczności usprawiedliwiają.
      • heca7 Re: obozy młodzieżowe 01.05.21, 11:33
        Mój 14 latek jest fanatykiem harcerstwa wink Drugi, starszy nazywa go na to konto szyszkownikiem.
        • anorektycznazdzira Re: obozy młodzieżowe 01.05.21, 12:07
          Mój niestety (stety?smile )nie jest
          do żadnego nie należy i chyba nie ma zamiaru smile
          • krwawy.lolo Re: obozy młodzieżowe 01.05.21, 12:26
            Rozumiem. Harcerstwo dzisiaj to chyba rodzaj sekty pośmiardującej dawną oazą?
            • anorektycznazdzira Re: obozy młodzieżowe 02.05.21, 11:43
              Nie wiem jak dzisiaj, bo od bardzo dawna nikogo bliskiego ani dalszego w harcerstwie nie miałam. Dawniej, już ponad 10 lat temu, miałam córkę. Krótko, bo zaiste była to sekta, przy której dawne oazy wysiadały, popierd**ne katolstwo i psychiatria.
    • anvalley Re: obozy młodzieżowe 02.05.21, 16:10
      Ja posyłam z Poszukiwaczami Przygód i od kilku lat nie było reklamacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka