Dodaj do ulubionych

Dlaczego stale forumki

13.05.21, 10:38
Zmieniają nicki?
Przyszly mi na myśl 2 które pare razy sie wygłupiły, ich wypowiedź została wzięta do czyjejs sygnaturki albo coś tam im bylo wyrzygiwane. To sobie wykoncypowalam ze sie zawstydziły.
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 10:41
      Bez podania konkretnych nicków się nie liczy 🙄
      • homohominilupus Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 10:43
        Tak jak bez zdjęcia? 😉
        • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 10:46
          No 😉
      • piataziuta Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 10:47
        jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwą tongue_out

jakiego miałaś wcześniej nika? tongue_out
        • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 11:47
          Jakiegoś tam miałam, ale bardzo mało pisałam i raczej mała szansa by szersze grono ematkowe mnie kojarzyło 🙄
          • piataziuta Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:59
            jaaasne...tongue_out
            • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:22
              Byłam typowym czajnikiem 😃
              • chabry.chabry Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 19:09
                borsuczyca.klusek napisała:

> Byłam typowym czajnikiem 😃

Ja pamiętam jakiegoś imbryczka...
                • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 02:06
                  Imbryk to był piesek hotally - buldożek francuski
                  • alessa28 Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 18:04
                    borsuczyca.klusek napisała:

> Imbryk to był piesek hotally - buldożek francuski
                    >
                    To musisz sporo siedzieć na ematce bo hotally to rok 2005 jakos. Zatem nick zmieniony na stówę 😀😀
                    • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 18:11
                      No przecież pisałam wyżej, że miałam inny nick tylko mało pisałam 🙄
                      A hotally to ja chyba bardziej z forum kobieta kojarzę 🤔
    • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 10:45
      Pierwszy raz zmieniłam, bo mój ex mąż znał mój nick i nie chciałam żeby podczytywał. Drugi raz, bo zapomniałam hasła po długiej nieobecności a konto zakładane na jakiś randomowy, nigdy nie używany email. Trzeci raz, bo miałam problemy z logowaniem, ciągle wyskakiwał błąd i się zniecierpliwiłam. Czwarty raz, bo mi się poprzedni nie podobał:p
      • homohominilupus Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 11:45
        Akurat o Tobie pomyslalam ze jesteś sympatyczna forumka i nic kompromitującego nie pisałaś a i Twoj wcześniejszy nick pamiętam.
        Btw Twoj maz zna polski czy wrzuca w tłumacza? (Jak moj)
        • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 11:48
          Mój aktualny mąż nie interesuje się moją forumową działalnością:p kiedyś coś tam sobie przetłumaczył i później dopytywał dlaczego piszę o nim "rolnik" 🤣 ( słowo chłop przetłumaczyło na włoskie contadino) 😅😅
          • stephanie.plum Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 11:52
            a to piękne

:~D
            • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 11:56
              A weź to spróbuj wytłumaczyć 🤣🤣🤣
              • ichi51e Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:00
                trzeba było zrzucać na karb dziwaczności polskiego - posiłkując się etymologia słowa "kobieta"
              • ichi51e Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:01
                trzeba było zrzucać na karb dziwaczności polskiego - posiłkując się etymologia słowa "kobieta" ("Kobieta w pierwotnym znaczeniu, to ta, która służy przy korycie, zajmuje się chlewem.")
                • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:03
                  Próbowałam się tłumaczyć dziwnością polskiego ale on się niemal obraził że mam go za wieśniaka 🤣🤣🤣
                  • mama-ola Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:07
                    Mogłaś powiedzieć, że to zgrubienie od "chłopiec", coś jakby: "starszy niż chłopiec" smile
                    • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:10
                      Na szczęście jakoś z tego wybrnęłam, czy może się po prostu rozeszło po kościach, już nie pamiętam :p
                    • mmoni Re: Dlaczego stale forumki 15.05.21, 18:12
                      Trzeba było wyjaśnić, że chodzi o męską służbę domową, bardzo rozpowszechnioną w XX wieku.
                  • eliszka25 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:14
                    Ale to romantycznie brzmi „mój ty rolniku” 🤣🤣🤣
                    • chatgris01 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:17
                      "Mój ty rolniku" kojarzy się raczej z "Rolnik szuka żony" cool
                      • eliszka25 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:24
                        chatgris01 napisała:

> "Mój ty rolniku" kojarzy się raczej z "Rolnik szuka żony" cool
                        >

Ja nigdy tego nie widziałam (nie mam polskiej tv), to mnie się nie kojarzy 😁.
                        • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:35
                          Jest włoska wersja, "contadino cerca moglie" i jemu się właśnie skojarzyło 🤣
                        • chatgris01 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:53
                          eliszka25 napisała:

> chatgris01 napisała:
                          >
                          > > "Mój ty rolniku" kojarzy się raczej z "Rolnik szuka żony" cool
                          > >
                          >
                          > Ja nigdy tego nie widziałam (nie mam polskiej tv), to mnie się nie kojarzy 😁.

Też nigdy nie widziałam (bo też nie mam polskiej TV), ale kojarzy mi się przez ematkę big_grin
                          (i nawet nie wchodziłam w te wątki, ale były/są liczne i samymi tytułami zapadły mi w pamięć).
                        • shmu Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 22:08
                          Ha. W Szwajcarii jest Bauer, ledig, sucht. Niezapomniane przeżycie...
                      • bi_scotti Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 15:09
                        chatgris01 napisała:

> "Mój ty rolniku" kojarzy się raczej z "Rolnik szuka żony" cool
                        >

Mnie z jakims cute farmer & tractor big_grin Bywaja nawet reklamy tractors z haslem "she thinks my tractor is sexy" tongue_out Cheers.
                    • stephanie.plum Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 16:09
                      trza mu było powiedzieć, że kobieta jest jak ziemia...
              • annajustyna Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:00
                Mój eks długo myślał, że jak mówię o chłopach, to mam rolników na myśli. Mówi po polsku od dziecka 🤣🤣🤣
          • homohominilupus Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:13
            mashcaron napisała:

> Mój aktualny mąż nie interesuje się moją forumową działalnością:p
            Moj tez, dziwne by to bylo ale inne rzeczy tlumaczy
            kiedyś coś ta
            > m sobie przetłumaczył i później dopytywał dlaczego piszę o nim "rolnik" 🤣 ( sł
            > owo chłop przetłumaczyło na włoskie contadino) 😅😅

Haha
          • chatgris01 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:16
            mashcaron napisała:

> ( słowo chłop przetłumaczyło na włoskie contadino) 😅😅

Strach pomyśleć, co by było, jakbyś pisała o nim per "małż" albo "książę małżonek" tongue_out
            • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:24
              chatgris01 napisała:

>
              > "małż"

Akurat zwrot " mia cozza" ( i poboczne, "acozzare, czyli przytulać się) istnieje w naszym małżeńskim słowniku, więc chyba by go mniej zdziwił małż niż rolnik :p
              • chatgris01 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:55
                Zwrot "mój omułku" mnie zachwycił! big_grinbig_grinbig_grin
                • annajustyna Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:02
                  Moja córka w polskiej szkole na pytanie, jakie słowo pochodzi od małżeństwa, napisała, że małż.
                  • gama2003 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:08
                    No a jak nie jak tak !???
                    Nie używam mówiąc do mojego uprawnionego, ale kojarzy mi się natychmiast.
                    Przy czym zdarzyło mi się głupawo rechotać w duchu i ledwo powstrzymywać śmiech, gdy mnie przedstawiał - moja małżonka.
                    Bardzo mnie to słowo śmieszy nie wiedzieć czemu.
                • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:04
                  Romantyczne, prawda? 😅
      • jowita771 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:09
        A propos nicka, mashcaron, czy my się znamy z pewnego zamkniętego forum? Jeśli dobrze kojarzę i to Ty, to znam dwa Twoje byłe nicki, jeden z czasów tamtego forum i drugi nawiązujący do pierwszego.
        • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:12
          Jedyne forum na którym się kiedyś udzielałam oprócz ematki, to magiel.
          • jowita771 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 21:51
            To chyba Ty w takim razie, bo ja też byłam na emaglu.
            • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 21:52
              No to może ja :p
    • melisananosferatu Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 11:48
      Ja mam na laptopie moj pierwszy a ten drugi, od niedawna, przez to,ze mam nowy telefon. I nie robie tajemnicy, nie sadze tez abym sie czymkolwiek tu skompromitowala.
    • geez_louise Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 11:50
      Zmieniłam, bo mi się znudził. Pisałam pod poprzednim z 15 lat. Przez kilka tygodni miałam stary nick w sygnaturce, kto chciał, to mógł mnie zidentyfikować.
      • fitfood1664 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 16:14
        słodka ta twoja sygnaturka, kreujesz się na taką oświeconą a pisać nie umiesz big_grin big_grin big_grin
        • chatgris01 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 16:17
          Przecież "prostrzy" to specjalnie, jak "madka" albo "wspólczuję twoim dziecią/kotą"?
        • georgia.guidestones Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 16:20
          fitfood1664 napisał(a):

> słodka ta twoja sygnaturka, kreujesz się na taką oświeconą a pisać nie umiesz :
          > -D big_grin big_grin
          Nie czepiaj się, bo nie masz czego.

To była pisownia oryginalna trolla 8babek w tamtym wątasku ze stopki louise.
        • aurinko Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 23:35
          fitfood1664 napisał(a):

> słodka ta twoja sygnaturka, kreujesz się na taką oświeconą a pisać nie umiesz :
          > -D big_grin big_grin
          A ty chciałaś błysnąć i nie wyszło 😂😂😂
    • primula.alpicola Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 11:56
      Zmieniłam, bo coś dziwnego działo się z kontem; dostawałam maile, że ktoś próbował wykonywać jakieś działania z mojego konta.
      Wcześniej ten sam nick przez 14 latsmile
      • piataziuta Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:58
        jaki?
      • taniarada Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:18
        primula.alpicola napisała:

> Zmieniłam, bo coś dziwnego działo się z kontem; dostawałam maile, że ktoś prób
        > ował wykonywać jakieś działania z mojego konta.
        > Wcześniej ten sam nick przez 14 latsmile
        Jskieś bzdury piszesz.Ja mam swój 25 lat i jest nic takiego oprócz stada trolli się nie działo .Ale ten też jest piękny .Masz wyobraźnię.
        • asia_i_p Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:23
          Jej konto zostało zhakowane a twoje nie?
          • primula.alpicola Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:26
            Ojczulek wie lepiejwink
            • taniarada Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 14:15

> Ojczulek wie lepiejwink
              Nie jestem ojczulkiem moja .miła .Ojcem tak .Dzisiaj mam wolne bo na Bawarii święto .Nawet przyjechałem wczoraj do Polski.Trzymaj się w zdrowiu .
              • primula.alpicola Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 14:19
                A czyim ojcem jesteś?
                Zdrowie średnio, jestem po drugiej dawce i mam gorączkę, ból głowy i sensacje żołądkowe. Ale dzięki.
                • taniarada Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 15:21

> A czyim ojcem jesteś?
                  > Zdrowie średnio, jestem po drugiej dawce i mam gorączkę, ból głowy i sensacje ż
                  > ołądkowe. Ale dzięki.
                  Mam dwoje dorosłych dzieci.Córkę i syna.Oni w Polsce ja w Niemczech.I po co Ci te szczepienia.Moja była też po pierwszej dawce .Na drugą idzie w czerwcu.Ale ona chce żyć wiecznie.Kiedyś w zeszlym roku to czulem się fatalnie .Koledze z pracy to z nosa krew się toczyła .Być może mieliśmy covida.Ruch , powietrze zdrowa dieta chroni przed chorobą .Ja oprócz diety mam to w pracy.Lubię Cię bo nie jesteś agresywna w innych wątkach .A że czasami się do Ciebie dowalałem i głupio to wyglądo to przepraszam.Ludzi czasami łatwo ocenić .Ale porozmawiać to już nie.Okazuje że ta druga osoba jest wrażliwa i inteligentna .Więcej uśmiechu moja droga a będzie dobrze.
        • wapaha Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 18:54
          taniarada napisał:

> primula.alpicola napisała:
          >
          > > Zmieniłam, bo coś dziwnego działo się z kontem; dostawałam maile, że kto
          > ś prób
          > > ował wykonywać jakieś działania z mojego konta.
          > > Wcześniej ten sam nick przez 14 latsmile
          > Jskieś bzdury piszesz.Ja mam swój 25 lat i jest nic takiego oprócz stada troll
          > i się nie działo .Ale ten też jest piękny .Masz wyobraźnię.

Ano nie bzury
          Dostawałam m.in. od niej właśnie ( tzn z jej konta ) wirusowe wiadomości, z różnymi linkami i dziwnymi tekstami. Zgłaszałam problem również do agory, ale jak widać nie nie dało
          • taniarada Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 19:38
            wapaha napisała:

> taniarada napisał:
            >
            > > primula.alpicola napisała:
            > >
            > > > Zmieniłam, bo coś dziwnego działo się z kontem; dostawałam maile,
            > że kto
            > > ś prób
            > > > ował wykonywać jakieś działania z mojego konta.
            > > > Wcześniej ten sam nick przez 14 latsmile
            > > Jskieś bzdury piszesz.Ja mam swój 25 lat i jest nic takiego oprócz stada
            > troll
            > > i się nie działo .Ale ten też jest piękny .Masz wyobraźnię.
            >
            > Ano nie bzury
            > Dostawałam m.in. od niej właśnie ( tzn z jej konta ) wirusowe wiadomości, z róż
            > nymi linkami i dziwnymi tekstami. Zgłaszałam problem również do agory, ale jak
            > widać nie nie dało
            Ktoś się bawił może bliska osoba lub odrzucony gość.Na forum agora nie na pomoc agora.Mnie tam nie odmawiają.Kiedyś na forum Częstochowa były fajne rozmowy . Fora funkcjonowały to stado trolli tam wpadało ze względów bo były religijne .Nie dało się czasami pisać .Mój nick był tak znienawidzony ,że donosy szły na moderację każdego dnia.Mogłem zmienić ale po co .A ja na złość pod nim pisałem .Ile obelg ile paszkwili .A to zakonnik ,to żona go rzuciła .Na dziecko nie płaci głowa mała.Na forum Moderacja proszę o zbanowanie taniejrady nie pisze zgodnie z linią GW.Miałem tam adminkę ona mnie chroniła nie napisze kto tylko inicjał m.Teraz mam dwa .Zakładam wątki pod nim .Na FK i FR. Pozdrówka.
            • wapaha Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 18:00
              taniarada napisał:

Nie zrozumiałeś. Wymieniałam maile z agorą i z forumką p.a. - żeby ustalić co spowodowało problem
              Zresztą-poczta gazetowa od dawna działa jak chce- i to nie była jedyna sytuacja gdy coś dziwnego sie działo z mailami -bo problem dotyczył również innych forumek z którymi mam kontakt via e-mail
              • taniarada Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 19:11
                wapaha napisała:

> taniarada napisał:
                >
                > Nie zrozumiałeś. Wymieniałam maile z agorą i z forumką p.a. - żeby ustalić co s
                > powodowało problem
                > Zresztą-poczta gazetowa od dawna działa jak chce- i to nie była jedyna sytuacja
                > gdy coś dziwnego sie działo z mailami -bo problem dotyczył również innych foru
                > mek z którymi mam kontakt via e-mail
                Być może Na mojej poczcie wyskakuje czasami błąd ale nie mam problemów z pisaniem z pewną osobą.Moje są w wysłanych i jest ich sporo.A jej lądują w spamach.I tego nie ruszam .Na ten czas nie narzekam bo pogaduchy są wspaniałe .Jak nie widzę od niej maila to wariuje.Trzymaj się .Ja pierw piszę a później czytam i przepraszam .Co byśmy my mężczyźni byli warci bez tak wspaniałych kobiet.Ja samców nie lubię ,chętnie bym ich pozagryzał jakim lew .Ale kobiety ech .Pozdrawiam .
    • stephanie.plum Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 11:56
      ja mam od zawsze taki sam, ale co jakiś czas przychodzi mi ochota, żeby zmienić.
      zmieniłabym na Unalaska, chyba, że zajęty...
      • chersona Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:07
        ale Ty jesteś kreatywna, może ja sobie zmienię na Unababuna, bo laska to już nie za bardzo.
        • stephanie.plum Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:24
          hłe, hłe, dwuznaczność zamierzona.

Unalaska to taka fajna wyspa, jedna z Aleutów. Unababuna brzmi znakomicie, no i kto tu jest kreatywny?

(swojego nicka wszakże nie zmieniaj, tak słonecznie z Krymem mi się kojarzy)
          • krwawy.lolo Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 18:33
            Czersłonko się trochę pieści. To młoda kobieta.
    • kokomaroko Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 11:58
      Poprzedni skasowałam, gdy mnie forum dostatecznie wkurzyło i zniknęłam z forum na ponad rok.
      Nowy nick jest przypadkowym zlepkiem i też go zmienię, bo mnie się nie podoba 😅
      • homohominilupus Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:18
        kokomaroko napisał(a):

> Poprzedni skasowałam, gdy mnie forum dostatecznie wkurzyło i zniknęłam z forum
        > na ponad rok.
        > Nowy nick jest przypadkowym zlepkiem i też go zmienię, bo mnie się nie podoba ?
        > ?

Oooo i Ciebie rozpoznaję i tez milo wspominam wcześniejszy nick
        • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 14:17
          Homo to zdradz kto jest kim bo ja w ogóle nie rozpoznaję kto pod jakim jest. Bardzo mnie denerwuje, ze tak często zmieniają się tu nicki.
          • homohominilupus Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 17:58
            bergamotka77 napisała:

> Homo to zdradz kto jest kim bo ja w ogóle nie rozpoznaję kto pod jakim jest. Ba
            > rdzo mnie denerwuje, ze tak często zmieniają się tu nicki.
            > no co Ty, nie marzy mi się gooovnoburza na forum
            • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 18:35
              To napisz na gazetową smile
              • homohominilupus Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 22:02
                bergamotka77 napisała:

> To napisz na gazetową smile
                >

O nie 😜
    • ichi51e Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 11:58
      zapomniaja hasla?
      ja zmienilam po tym jak moja forumowa działalność wydała sie w rodzinie i miałam nieprzyjemności. wiec po tym zdarzeniu wróciłam do pierwotnego konta.
      • melisananosferatu Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:02
        Wlasnie u mnie tak bylo, nie moglam sie zalogowac z nowego tel.
      • princesswhitewolf Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:07
        >ja zmienilam po tym jak moja forumowa działalność wydała sie w rodzinie i miałam nieprzyjemności.

przeciez nic co mogloby powodowac wstyd nie piszesz tu
        • ichi51e Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:13
          tia... obecnie nie ale to były stare czasy gdy byłam młoda głupia i czepialska. do tego mam skłonności do plotkarstwa wiec jak rodzina poczytała co tam sobie myśle o metodach wychowawczych i trybie życia - słusznie poczuła się dotknięta.
        • m_incubo Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 18:56
          Ichi wtedy dość mocno oplotkowała bratową lub szwagierkę, ale bardziej bratową.
      • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 14:12
        Ale mozna wtedy zmienić na podobny jak zrobiła to np. kalafiorowa. Ja szanuję forumki, które piszą wszystko pod jednym, nawet jeśli to trudniejsze tematy. Są dla mnie bardziej wiarygodne. Gdyby te, które zmieniły chciały być rozpoznawane to zamieścilyby stary w sygnaturce. A ja mam jedno wytłumaczenie: po prostu boją się utraty anonimowości po tym, co mi się zdarzyło, w szczególności. Pomijam te, które zakładają nowy tylko po to, by komuś pod nim dowalić, bo znam i takie.
        • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 14:20
          Ja się specjalnie nie ukrywam. Z moich postów można dość łatwo wywnioskować kim jestem bez podawania poprzedniego nicka w sygnaturce.
          • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 16:54
            No niezupełnie.
            W pierwszych wątkach pod tym nickiem pisałaś, ze masz tylko jedno dziecko, młodsze. Wiec chciałaś się ukryć tylko nie wyszło.
            Spora grupa zmieniła nicki po aferze z Bergamotką i wątkiem godzinowych tylko zostałyście rozpoznane.
            • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 16:56
              Nie twierdziłam, że mam tylko jedno dziecko, tylko że MAMY jedno. Bo wspólne mamy tylko jedno, wszystkich razem czworo.
              • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 16:57
                Nie chce mi się szukać, ale pytanie czy to Twoje jedyne dziecko padło wprost.
                I wprost odpisałas, ze tak.
                • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 17:14
                  To możliwe w sumie, bo na początku chciałam się trochę pobawić i zobaczyć jak szybko ematka mnie zdemaskuje ale mi się szybko znudziło i po pierwszym pytaniu czy to ja od razu się przyznałam :p
                  Więc nadal twierdzę, że się specjalnie nie ukrywam;p
                  • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 01:59
                    Ależ ja się zgadzam, nie ukrywasz się, wiadomo, że Ty to Ty.
                    Ale na początku właśnie chyba miałaś taki zamiar.
            • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 18:38
              Zgadza się nasturcjo. Pod swoim nickiem zostały tylko odważne wink
              • m_incubo Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 19:03
                Naprawdę uważasz że pisanie czegokolwiek pod jakimkolwiek nickiem na forum wymaga odwagi?
                Nie, nie wymaga, wymaga jednak myślenia, nie ma wtedy potrzeby, żeby nicka zmieniać z powodu jakiegoś wątaska.

Odwagi to wymaga wyniesienie kota z płonącego mieszkania, a nie jakieś pierdololo na forum.
                • ichi51e Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 19:11
                  nie zakładałas na forum wątku z żadnym rzeczywistym problemem jak sadze... tak poradzenie się tutaj wymaga odwagi i bardzo dużego dystansu do siebie i swojej sytuacji życiowej.
                  • m_incubo Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 19:22
                    Raz chyba wątek lekko wyżalny, ale masz rację, forum jest ostatnim miejscem, gdzie przyszłoby mi do głowy radzić się czy opisywać problemy, nie ze strachu, nie jestem takim typem i nieustannie zadziwia mnie, jakie rzeczy niektórzy wypisują bez refleksji na forum.
                • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 22:55
                  Tak uważam właśnie.
                  • wapaha Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 18:01
                    bergamotka77 napisała:

> Tak uważam właśnie.
                    >

to nie jest kwestia odwagi
                    raczej granicy ekshibicjonizmu
    • princesswhitewolf Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:06
      nic nie zmieniam. mam jeden nick od lat
      • homohominilupus Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:14
        Jakos te 2 o których myslalam nic a nic tu się nie odzywają... 🤭
        • astomi25 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:26
          Od poczatku tylko jeden nick na forum. Ale chyba zmienie, bo ten ma zwiazek z moim eks, krolem choojow.
        • alpepe Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:50
          Jeśli masz na myśli shellerkę, to ona wytłumaczyła to swoimi przemianami wewnętrznymi, z tego, co pamiętam.
          • georgia.guidestones Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:27
            alpepe napisała:

> Jeśli masz na myśli shellerkę, to ona wytłumaczyła to swoimi przemianami wewnęt
            > rznymi, z tego, co pamiętam.
            >
            pare pisala spod kilku naraz w jednym i tym samym wątku, dlatego modki wycinały część.

jednoczesna wielorakość, brzmi dziwnie.
            • georgia.guidestones Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:27

> pare ładnych razy pisala spod kilku naraz w jednym i tym samym wątku, dlatego modki wycinały
              > część jej postow.
              >
    • ritual2019 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:49
      Ja zmienilam nick wiele razy, kilka razy bo mi sie znudzil, a kilka razy bo mnie wylogowalo i nie pamietalam hasla.
      • kura17 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:59
        ritual2019 napisał(a):

> Ja zmienilam nick wiele razy, kilka razy bo mi sie znudzil, a kilka razy bo
        > mnie wylogowalo i nie pamietalam hasla.

wszyscy wiemy, ze czesto zmieniasz nicki - oraz ze sie do tego "nie przyznajesz" ...
        "nie jestem Najma!" LOL
        • onceinalifetime Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 14:34
          big_grin i do tego nie przyznaje się do rozwodu
          Osobliwy przypadek.
          • ritual2019 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 16:03
            onceinalifetime napisała:

> big_grin i do tego nie przyznaje się do rozwodu
            > Osobliwy przypadek.

A dlaczego bym miala, skoro nigdy sie nie rozwiodlam. Pokaz gdzie tak napisalam.😀😀😀
            • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 16:52
              Ja Ci już pokazywałam gdzie tak napisałaś.
              Pierwszy Twój wątek pod tym nickiem.
              • ritual2019 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 17:00
                panna.nasturcja napisał(a):

> Ja Ci już pokazywałam gdzie tak napisałaś.
                > Pierwszy Twój wątek pod tym nickiem.

😃😃😃 nigdy tego nie pokazalas bo tego nie ma
                • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 18:36
                  Potwierdzam. Nasturcja ci pisała. Chyba w moim wątku.
                  • ritual2019 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 18:56
                    bergamotka77 napisała:

> Potwierdzam. Nasturcja ci pisała. Chyba w moim wątku.
                    >
                    Pisac to sobie moze, niech pokaze czyli wklei moja wypowiedz.
                    • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 19:42
                      Wkleiła właśnie.
                • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 02:08
                  ritual2019 napisał(a):

> panna.nasturcja napisał(a):
                  >
                  > > Ja Ci już pokazywałam gdzie tak napisałaś.
                  > > Pierwszy Twój wątek pod tym nickiem.
                  >
                  > 😃😃😃 nigdy tego nie pokazalas bo tego nie ma

Naści, już raz wklejałam, mogę ponownie:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,168887461,168887461,Dziecinada.html
                  Cytat:

"Jestem w zwiazku od 5 miesiecy, oboje jestemy po 40-tce, mala roznica wieku. Jestemy rozwiedzeni, kazde po 20 latach malzenstwa. Dla mnie to pierwszy zwiazek po rozstaniu "
            • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 17:56
              ritual2019 napisał(a):

> A dlaczego bym miala, skoro nigdy sie nie rozwiodlam. Pokaz gdzie tak napisalam

I co? Jak pokazałam, gdzie tam napisałaś, to jakoś zamilkłaś.

• ritual2019 Re: Dlaczego stale forumki 15.05.21, 18:00

> ritual2019 napisał(a):
                >
                > > A dlaczego bym miala, skoro nigdy sie nie rozwiodlam. Pokaz gdzie tak nap
                > isalam
                >
                > I co? Jak pokazałam, gdzie tam napisałaś, to jakoś zamilkłaś.
                >

Serio ja to napisalam? Bo rozwiedziony to jest moj partner. Ja jestem wdowa.
                • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 15.05.21, 18:11
                  Nie umiesz przeczytać co napisałaś?
                  "Jesteśmy ROZWIEDZENI".
                  • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 15.05.21, 18:12
                    I jeszcze jak wół:

" Dla mnie to pierwszy zwiazek po rozstaniu "

Nie po śmierci męża, tylko po ROZSTANIU.

• bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 15.05.21, 18:20
                      No i najma napisała sama dziś, ze pierwszy mąż byl skapiradlem. Czyli wiemy już, ze były problemy na tle finansowym.
                      • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 15.05.21, 19:08
                        Oczywiście, ze były problemy, inaczej by się nie rozwiedli.
                        Przy czym ja akurat nie uważam rozwodu za nic złego, natomiast śmieszy mnie, ze Najma tak się wstydzi przyznać, ze coś w jej życiu nie było doskonale, ze udaje wdowę.
                        Ona ten linkowany przeze mnie post pisała pod nowym nickiem, to był jej pierwszy wpis. Pewnie znów miała nadzieje, ze nikt jej nie rozpozna, wiec napisała prawdę o rozwodzie a teraz próbuje wybrnąć.
                        Przewiduje, ze zaraz zmieni nick.
                        • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 15.05.21, 19:17
                          Tez tak przewiduję. Mogłaby wrócić do najmy i skończyć te szopki. Też nie uważam rozwodu za nic złego, często to jedyne wyjście. Gorsze jest trwanie w beznadziejnym związku.
                          • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 17.05.21, 03:34
                            I jest jak zawsze; Jak padł dowód, cytat, link to Najma zniknęła.
                            • taktylkopytam33 Re: Dlaczego stale forumki 17.05.21, 11:40
                              Naprawdę jesteś niesamowita jusytko ze Świnoujścia. Tak tylko pytam, masz jakieś życie prywatne poza zapisywaniem sobie co która forumka powiedziała kiedy i pod jakim nickiem? To jest forum. Nikt nikomu nie zabrania pisać byle czego i zmieniać nicków codziennie. Ale śledzenie tego ile kto ma nicków, kto się rozwiódł a kto ma córkę i czy ma nastoletniego syna, to już zakrawa na chorobę. Oczywiście można poznać po czymś inny nick ale ty chyba śledzisz całe forum od 15 lat.
                              • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 17.05.21, 16:05
                                Myślisz się, nie od 15, od 37.
                                • taktylkopytam33 Re: Dlaczego stale forumki 17.05.21, 21:04
                                  To już jest poważna choroba w takim razie i nic tego nie zmieni.
                                  • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 17.05.21, 22:53
                                    Choroby da się leczyć, brak poczucia humoru jest nieuleczalny.
                                  • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 17.05.21, 22:58
                                    I jeszcze na marginesie, Mona, nie jestem Jusytką, nie trafiłaś, nie znam Cię.
                                    Po prostu za dużo o sobie piszesz.
                                    • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 18.05.21, 07:25
                                      ???
                                      Ja nie jestem taktylkopytam. I nie wiem kim jest jusytka, pierwsze czytam.
                                      I mało mnie obchodzi kim jesteś, tak szczerze mówiąc smile
                                      • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 18.05.21, 07:27
                                        A o tym, czy piszę o sobie za dużo czy za mało, pozwól że sama zdecyduję, ok?
                                    • chatgris01 Re: Dlaczego stale forumki 18.05.21, 09:35

> I jeszcze na marginesie, Mona,

Skąd pomysł, że to Mona?!
                                      Toż czuć najmą na kilometr big_grin
                                      • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 18.05.21, 09:39
                                        Bo jestem ze Świnoujścia, o czym wiele razy pisałam wink
                                        • chatgris01 Re: Dlaczego stale forumki 18.05.21, 09:45
                                          mashcaron napisała:

> Bo jestem ze Świnoujścia, o czym wiele razy pisałam wink

Nadal nie łapię, jak to, że jesteś ze Świnoujścia, miałoby mieć związek z Twoim byciem taktylkopytam33. Przecież ona wcale nie musi być ze Świnoujścia, tylko posądza o to jakąś jusytkę (a sama może być skądkolwiek bądź, ja stawiam na najmę, tak logicznie weszła w temat).
                                          • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 18.05.21, 09:49
                                            Pewnie w związku z tym, że pochodzę ze Świnoujścia ( bo w sumie ciężko powiedzieć, że jestem. Nie bywam tam od ładnych kilku lat) powinnam wiedzieć kim jest jusytka. Jednak nie wiem :p żadna jusytka skądkolwiek mi się w ogóle nie kojarzy.
                                      • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 18.05.21, 15:22
                                        chatgris01 napisała:

> panna.nasturcja napisał(a):
                                        >
                                        > > I jeszcze na marginesie, Mona,
                                        >
                                        > Skąd pomysł, że to Mona?!
                                        > Toż czuć najmą na kilometr big_grin

Najma nie poądzałaby mnie o bycie Jusytka ze Świnoujścia, pewnie nawet nie wie kto to jest.
                                        I nie Najma ukrywała na forum, ze ma nastoletniego syna.
                                        To nick założony na potrzeby tego wątku, ma dwa posty.
                                        • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 18.05.21, 15:27
                                          Dopsz, to teraz mi udowodnij że ja to ten założony na potrzeby wątku nick. Tak zawsze wszystko udowadniasz, to udowodnij i to.

• panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 18.05.21, 16:45
                                            Już lecę, ile mam co robić tylko wykonywać polecenia przypadkowej foremki.
                                            • mashcaron Re: Dlaczego stale forumki 18.05.21, 16:54
                                              Tak myślałam.
                    • bi_scotti Re: Dlaczego stale forumki 18.05.21, 16:55

> I jeszcze jak wół:
                      >
                      > " Dla mnie to pierwszy zwiazek po rozstaniu "
                      >
                      > Nie po śmierci męża, tylko po ROZSTANIU.
                      >

Paroles, paroles, paroles, paroles, encore les paroles ... jak w piosence big_grin Niektorzy Hindusi o zmarlych mawiaja, ze "expired" - zawsze mnie to strasznie smieszy (bardzo niewlasciwie, of course) gdy slysze, ze "my husband/wife/father/mother/whoever expired" wink Moze podobnie z rozwodem/rozstaniem - tamten juz expired jako maz czy partner - who cares czy zyje, czy umarl - expired i kropka tongue_out Cheers.
                      • annajustyna Re: Dlaczego stale forumki 19.05.21, 17:29
                        Dla mnie moj eks w kontekscie bycia moim mezem tez umarl. Zyje jako ojciec corki, dla mnie to obcy facet, z ktoyrm w pewnym sprawach ziazanych z corka musze sie liczyc. Chyba podobne myslenie.
          • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 16:51
            Bo rozwód świadczyłby o tym, ze coś w jej życiu nie było doskonale.
            Wdowa brzmi szlachetniej.
            • bi_scotti Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 17:51

> Wdowa brzmi szlachetniej.

Are you sure? big_grin tongue_out Cheers.
              • panna.nasturcja Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 02:09
                Brrr.... Nie lubię, oj nie!
            • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 18:43
              Tez taką motywację widzę. Do tego wdowieństwo jest niezależnie od nas, od zrządzenie losu, wywołuje współczucie a rozwód to sprawa', której niektórzy sie wstydzą lub uważają za porażkę. Zwlszcza gdy wczesnie idealizowali partnera na forum.
              • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 19:43
                * niezależne * ot

Głupi słownik wie lepiej smile
        • princesswhitewolf Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 15:05
          nie no ona sie przyznaje ze jest najma tylko nie lubi jak sie nazywa ja najma a nie nowym nickiem. uncertain

a mi sie najma jakos podobalauncertain
          • ritual2019 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 16:04
            princesswhitewolf napisała:

> nie no ona sie przyznaje ze jest najma tylko nie lubi jak sie nazywa ja najma a
            > nie nowym nickiem. uncertain
            >
            > a mi sie najma jakos podobalauncertain

Mi tez sie podobala ale po wylogowaniu nie znalam hasla.
          kura17 napisała:

> ritual2019 napisał(a):
          >
          > > Ja zmienilam nick wiele razy, kilka razy bo mi sie znudzil, a kilka razy
          > bo
          > > mnie wylogowalo i nie pamietalam hasla.
          >
          > wszyscy wiemy, ze czesto zmieniasz nicki - oraz ze sie do tego "nie przyznajesz
          > " ...
          > "nie jestem Najma!" LOL
          >
          >
          >
          Nie pisze ze nie jestem a ze mam inny nick ale co niektore kre...ki musza uzywac starego. Ciekawe czemu akurat tego, wcale nie mialam go tak dlugo.😀😀😀

kura17 napisała:

> ritual2019 napisał(a):
          >
          > > Ja zmienilam nick wiele razy, kilka razy bo mi sie znudzil, a kilka razy
          > bo
          > > mnie wylogowalo i nie pamietalam hasla.
          >
          > wszyscy wiemy, ze czesto zmieniasz nicki - oraz ze sie do tego "nie przyznajesz
          > " ...
          > "nie jestem Najma!" LOL
          >
          >
          >
          Nie pisze ze nie jestem a ze mam inny nick ale co niektore kre...ki musza uzywac starego. Ciekawe czemu akurat tego, wcale nie mialam go tak dlugo.😀😀😀

• trzebasiebawic Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 14:11
        Ty to jesteś ciekawa. Nie ma znaczenia ile razy zmienisz nick. Na jaki byś nie zmieniała, po kilku dniach i tak jesteś znowu najma. 😂
        • chatgris01 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 15:18
          trzebasiebawic napisała:

> Na jaki byś nie zmieniała, po kilku dniach i tak jesteś znowu najma. 😂

Kilku dniach? Raczej kilku postach. Całkiem jak józek big_grin
    • gama2003 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:57
      Chętnie bym zmieniła na jakiś cudownie piękny i romantyczny. Ale jeszcze nie wymyśliłam odpowiedniego, zapominam natychmiast po zakiełkowaniu pomysłu.
      No i najgorsze, boję się znowu tych loginów- sroginów zapomnieć co u mnie jest stale grane.
      Ile ja już się strachu najadłam przez tę moją loginową i hasłową sklerozę ! Chyba mam jakieś mistrzostwo świata w tej konkurencji.

No i ja z tych ofiar co kiepsko rozpoznają stare forumki po nickowych metamorfozach. Potem cierpię tesknię i korzystam z ratunkowych cynków od innych wtajemniczonych.
    • arthwen Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 12:59
      Zmieniłam, bo na innym forum, na którym się udzielam pojawiała się taka dość wścibska osoba i nie chciałam, żeby połączyła mnie tam z mną tutaj wink
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:09
      Bo mając lat 27 inaczej odbierałam świat niż mając lat 42 ;P
      • taniarada Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 18:24
        kryzys_wieku_sredniego napisał(a):

> Bo mając lat 27 inaczej odbierałam świat niż mając lat 42 ;P
        Który był lepszy.Kobieta po 40 jest doskonałą.
    • taniarada Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:15
      Bo się wstydzą swoich wpisów. Łatwiej wtedy atakować inną osobę
      • princesswhitewolf Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 22:05
        No i tu ci musze przyznac racje
      • ichi51e Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 22:07
        o tak są tu forumki które pod jednym nickiem są do rany przyłóż pod drugim wychodzi najgorsze...
    • savignonblanc Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:20
      Ja lubię zmiany 🤷‍♀️
      • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 14:13
        savignonblanc napisał:

> Ja lubię zmiany 🤷‍♀️

Shellerka? big_grin
        • savignonblanc Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 14:48
          🙄 nie.. bywalec
          • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 22:58
            E tam który bywalec pije białe wino big_grin Shellerka jak nic tongue_out
            • savignonblanc Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 06:26
              Królowo... masz mnie! 👍
              • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 18:28
                savignonblanc napisał:

> Królowo... masz mnie! 👍

Bingo! Choc raz coś odgadłam i kogoś wyczaiłam. Co wygralam? big_grin
                • georgia.guidestones Re: Dlaczego stale forumki 14.05.21, 18:37
                  Ale to wiekszosc forumek odgadlo juz pare tyg wczesniej 🙃
                  • savignonblanc Re: Dlaczego stale forumki 15.05.21, 17:50
                    Nie psuj jej radości z sukcesu.
                    • bergamotka77 Re: Dlaczego stale forumki 15.05.21, 18:22
                      Dokładnie. Ja nie sledzę każdego wątku i wpisu. Hello mam tez pracę i swoje życie.
    • asia_i_p Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 13:21
      Sporo dziewczyn pisało wprost. Od problemów technicznych poprzez zmiany nastawienia do nicku - na zasadzie, że przestały lubić spaghetti i nick lubiespaghetti je już drażnił.
    • madame_edith Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 14:18
      Mnie tam najbardziej zadziwia jak ludzie to robią, że rozpoznają kto jest kto po zmianie nicka. Jestem tu 16 lat i wciąż to dla mnie czarna magia.
      • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 14:24
        Wiesz różni ludzie mają swoje własne super powers. Jak też nie rozpoznaje, ale mam za to pamięć jak słoń i pamiętam dobrze co kto mówił czy pisał 🙄
      • bi_scotti Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 15:18
        madame_edith napisała:

> Mnie tam najbardziej zadziwia jak ludzie to robią, że rozpoznają kto jest kto p
        > o zmianie nicka.

Ufff ... so it's not just my problem big_grin Witaj w klubie! Cheers.
      • zona_glusia Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 17:32
        Mnie też to zadziwia. smile
    • lukrecja46 Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 14:59
      Zmieniam nick wtedy, kiedy poprzedni mi się znudzi. Nie piszę niczego kontrowersyjnego więc nie zmieniam ze wstydu lub strachu.
    • m_incubo Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 19:16
      Nie wiem, niektórym się chce cyrkować, mnie się nie chce i piszę od zawsze pod jednym, a wcześniej chyba z 10 lat tylko czytałam.
    • chicarica Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 20:30
      Nie wiem właśnie. Ja już w ogóle od pewnego czasu nie wiem kto jest kto.
      • bi_scotti Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 20:35
        chicarica napisała:

> Ja już w ogóle od pewnego czasu nie wiem kto jest kto.
        >

Just for you wink Cheers.
    • chabry.chabry Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 22:18
      Zmieniają bo:

1. znudził im się poprzedni nick
      2. opisały zbyt dużo faktów i nie chcą być rozpoznane
      3. może wstydzą się jakiegoś wpisu
      4. nie chcą aby, dożywotnio, wypominano im jakieś opisane zdarzenie
      5. znielubiły poprzedni nick
      • chabry.chabry Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 22:21
        Ze starych nicków kojarzę kilka. Nowych - nie potrafię rozpoznać za nic w świecie. I zdarza mi się tęsknić za kimś kogo lubiłam czytać. Ale co zrobić...trudno smile
    • bo_jestem_jedna Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 22:57
      Troche dziwne pytanie. Zmieniaja bo chca? 🙂 Zreszta forum z zalozenia powinno byc anonimowe. Jak przestaje byc anonimowe to nie spelnia tej samej funkcji.
      Ja np mam fiola na pukcie bycia anonimowa. Tak mam i nie chce byc rozpoznawana na sile. Zreszta po co.
      • homohominilupus Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 23:48
        bo_jestem_jedna napisała:

> Troche dziwne pytanie. Zmieniaja bo chca? 🙂 Zreszta forum z zalozenia powinno
        > byc anonimowe. Jak przestaje byc anonimowe to nie spelnia tej samej funkcji.
        > Ja np mam fiola na pukcie bycia anonimowa. Tak mam i nie chce byc rozpoznawana
        > na sile. Zreszta po co.

A ja nie mam. I twoja fobia jest dla mnie dziwna.
    • feel_good_inc Re: Dlaczego stale forumki 13.05.21, 23:27
      Zazwyczaj zmieniają, kiedy im się kreacja forumowa posypie.
    • mid.week Re: Dlaczego stale forumki 17.05.21, 23:12
      Ja bym sobie zmieniła bo mi się ten znudził, ale ze nie mam pomysłu na nowy, to cały czas mam jeden

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka